{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с пратката ми!!!  (Прочетена 20968 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
maiski23
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Декември 16, 2010, 16:43:00 »
Раздели ТемаНагоре

desiplamen не знам защо са ти дали само касов бон, обикновено се описва пратката в една голяма книга и на  подателя се дава описанието оригинал а копието си остава в пощата без значение каква е пратката. На известието за получена пратка има номер на пратката какъв вид е и от кое населено място. Имайки в предвид че пратките се получават срещу лична карта не знам как по телефона са ти подали информация дали е получен прословутия пакет.Според мен трябва да търсите отговор от началника на съответната пощенска станция. Ако до 20 дни не се вземе пратката от получателя се връща на подателя, проучете нещата за да стане ясно каква е истината. Аз имах подобен случай с един запис който бях изпратила а дамата твърдеше че го няма, най накрая се оказа че от пощата ги е мързяло да го потърсят.
За tsytsi мога да кажа само положителни неща, изключително коректна и честна е.
Активен
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Профил
« Отговор #61 -: Декември 16, 2010, 16:59:52 »
Раздели ТемаНагоре

desiplamen не знам защо са ти дали само касов бон, обикновено се описва пратката в една голяма книга и на  подателя се дава описанието оригинал а копието си остава в пощата без значение каква е пратката. На известието за получена пратка има номер на пратката какъв вид е и от кое населено място. Имайки в предвид че пратките се получават срещу лична карта не знам как по телефона са ти подали информация дали е получен прословутия пакет.Според мен трябва да търсите отговор от началника на съответната пощенска станция. Ако до 20 дни не се вземе пратката от получателя се връща на подателя, проучете нещата за да стане ясно каква е истината. Аз имах подобен случай с един запис който бях изпратила а дамата твърдеше че го няма, най накрая се оказа че от пощата ги е мързяло да го потърсят.
За tsytsi мога да кажа само положителни неща, изключително коректна и честна е.

Аз ходих в пощата в .която съм изпратила пакета-оттам ми казаха,че щом е обикновенна пратка дават само касов бон-майчето ми поиска баркод и затова отидох да търся такъв-но такъв има на принта,а принт дават само ако е препоръчан пакета!В никакъв случай не твърдя,че е некоректна!!
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #62 -: Декември 16, 2010, 17:10:29 »
Раздели ТемаНагоре

За тази пратка аз получих само касов бон,преди това ми я премерих,залепиха марките отгоре и това беше.А относно известията-сигурно навсякъде по различен начин процедират.Досега съм получила само едно известие-за пратка,всички пратки ми ги носи пощалъонката до вратата ми , или до вратата на съседката ми,ако мене ме е нямало!
Активен

Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
kemilii
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 872

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #63 -: Декември 16, 2010, 17:22:13 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам какво да мисля!В пощата във Варна отново звънях-нищо нямало...Аз ако исках да го изгубя тоя пакет,щях направо в контейнера да си изхвърля чисто новата блуза с етикет... Undecided без да я меря и плащам затова.
Трябва да получа златен шаран от предаването на Въргала Cheesy Наскоро една друга мама ме качи на въртележката с едно палто,но то е за друга тема-в НЕКОРЕКТНИ Huh?
Направих на някой подарък за Коледата!! Ще пия една студена вода-без блуза и без пари!
Но вече ще знам за напред!!Само ПРЕПОРЪЧАНО!!!

аз също така преди 2 мес.направих подарък на някоя служителка.Пуснах едно писъмце с обечки ,но в бързината на бях написала името на момичето,но служителката ми го прие(а няма право)и после то изчезна,върнах си парите на момичето и така.Много гадно ,но така е .Дано ти се оправиш Smiley
Активен

springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #64 -: Декември 16, 2010, 17:27:08 »
Раздели ТемаНагоре

Понеже се повдигна въпроса искам да попитам , особено ако има тук някой, който да работи в пощата: МПП до вратата ли трябва да ти ги носят или сам да ходиш да си ги вземаш? Все пак за какво се плаща "препоръката" или това е просто гаранция, че няма да бъде откраднат пакета някъде  WinkЯвно навсякъде е различно, а това не е нормално някак си. Аз например ходя да си ги получавам колкото и малки лекички да са....
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Декември 16, 2010, 17:31:20 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам какво да мисля!В пощата във Варна отново звънях-нищо нямало...Аз ако исках да го изгубя тоя пакет,щях направо в контейнера да си изхвърля чисто новата блуза с етикет... Undecided без да я меря и плащам затова.
Трябва да получа златен шаран от предаването на Въргала Cheesy Наскоро една друга мама ме качи на въртележката с едно палто,но то е за друга тема-в НЕКОРЕКТНИ Huh?
Направих на някой подарък за Коледата!! Ще пия една студена вода-без блуза и без пари!
Но вече ще знам за напред!!Само ПРЕПОРЪЧАНО!!!

аз също така преди 2 мес.направих подарък на някоя служителка.Пуснах едно писъмце с обечки ,но в бързината на бях написала името на момичето,но служителката ми го прие(а няма право)и после то изчезна,върнах си парите на момичето и така.Много гадно ,но така е .Дано ти се оправиш Smiley

Ще видяя след 20 дни дали ще ми го върнат обратно-нали maiski23 писа че така правели...
Активен

desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Декември 16, 2010, 17:37:15 »
Раздели ТемаНагоре

Понеже се повдигна въпроса искам да попитам , особено ако има тук някой, който да работи в пощата: МПП до вратата ли трябва да ти ги носят или сам да ходиш да си ги вземаш? Все пак за какво се плаща "препоръката" или това е просто гаранция, че няма да бъде откраднат пакета някъде  WinkЯвно навсякъде е различно, а това не е нормално някак си. Аз например ходя да си ги получавам колкото и малки лекички да са....

Да и аз се чудя как навсякъде процедират по различен начин.Пакетът за който единствено съм получила досега известие беше около 2кг и затова сигурно не ми го донесоха,но останалите (някои от които не много малки)ми ги носеха до вкъщи
Активен

bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Профил WWW
« Отговор #67 -: Декември 16, 2010, 18:20:45 »
Раздели ТемаНагоре

tsytsi е супер коректна и мила, от мен взе уреда за 50 лв, за който спомена.
Определено някоя пощаджиийка се е накичила за празниците. На мен така ми изчезна едно скъпо бельо на V Secret, а най-големия куриоз с пощите беше, когато ми пратиха нещо с наложен, аз го взех, а отсрещната страна не си получи наложения, което за мен беше абсурдно, но ФАКТ. Писах жалби, срещи с началник пощи и изгубих толкова нерви и средства, че въобще не си струваше, резултата беше нулев и изпратих на жената парите за втори път.
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 18:27:04 от bADaZz » Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #68 -: Декември 16, 2010, 18:28:46 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля,че не са длъжни пощальоните да носят пакета до вратата,но по принцип на мен ми носеха по малките а по-голямите ми идваше известие да си ги взема .Пощальона носи писма ,но ако реши взима и пакетче ,мен ме познаваха и ми ги носеха в къщи а когато се смени друг пощальон за района ми все получавах само известие да ходя да си го взема.
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #69 -: Декември 16, 2010, 18:51:27 »
Раздели ТемаНагоре

Определено някоя пощаджиийка се е накичила за празниците. На мен така ми изчезна едно скъпо бельо на V Secret, а най-големия куриоз с пощите беше, когато ми пратиха нещо с наложен, аз го взех, а отсрещната страна не си получи наложения, което за мен беше абсурдно, но ФАКТ. Писах жалби, срещи с началник пощи и изгубих толкова нерви и средства, че въобще не си струваше, резултата беше нулев и изпратих на жената парите за втори път.

Немога да повярвам какви хора има-как може да злоупотребяват така с нас клиентите и въпреки това да неможеш да направиш нищо!!!!Още повече и сега за празниците колко ли  хора ще пострадат?
Активен

springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #70 -: Декември 16, 2010, 18:57:20 »
Раздели ТемаНагоре

мила, не им се давай!!!Пиши до
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19
И има ефект, поне на мен винаги са ми отговаряли и са правили проверки!
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #71 -: Декември 16, 2010, 19:00:42 »
Раздели ТемаНагоре

На мен 2 пъти са ми носили. Всичко останало е с известия. Май си е до пощальона  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Декември 16, 2010, 19:04:16 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за линка!Ще пиша пък да видим! Smiley
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #73 -: Декември 16, 2010, 19:09:13 »
Раздели ТемаНагоре

При нас МПП ги носят до врата, мен на работа, че е на 10м от пощата. Ако е пуснато като колет, колкото и малко да е - носят само известие

Ако знаех, че става въпрос за tsytsi нямаше и да ми идва през ум да се усъмня. Търсете и двете, някой се е наконтил за ваша сметка.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #74 -: Декември 16, 2010, 19:12:37 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за линка!Ще пиша пък да видим! Smiley
ООООО тези си действат Smiley Аз имах проблеми с Алфа копи (вносителите на Нокиа)и в момента, в който им писах с копие до комисията ми го решиха бързо бързо
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: