desiplamen не знам защо са ти дали само касов бон, обикновено се описва пратката в една голяма книга и на подателя се дава описанието оригинал а копието си остава в пощата без значение каква е пратката. На известието за получена пратка има номер на пратката какъв вид е и от кое населено място. Имайки в предвид че пратките се получават срещу лична карта не знам как по телефона са ти подали информация дали е получен прословутия пакет.Според мен трябва да търсите отговор от началника на съответната пощенска станция. Ако до 20 дни не се вземе пратката от получателя се връща на подателя, проучете нещата за да стане ясно каква е истината. Аз имах подобен случай с един запис който бях изпратила а дамата твърдеше че го няма, най накрая се оказа че от пощата ги е мързяло да го потърсят.
За tsytsi мога да кажа само положителни неща, изключително коректна и честна е.
Искам само да добавя нещо тук-за обикновен пакет се дава само касова бележка и нищо никъде не се вписва,лично в началото когато бях още нова съм го разбрала,тогава служителката ми каза,че така няма как да се проследи ако стане нещо ,няма номера ,няма никакви вписвания по тетрадки.По телефона и аз съм взимала информация .За обикновен пакет няма кой да и помогне не началници не кой да е .За tsytsi никой не твърди ,че е некоректна с пускането на темата мамата искаше само съвети и помощ а не обвиняваше никой а само себе си за незнанието си как стоят нещата
дано се появи пакета по принцип ако не е изчезнал безследно винаги пращат втора бележка на получателя да си го вземе.