Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 28, 2010, 23:11:46 » |
Нагоре
|
Купи си от разтворимите сокчета на прах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #46 -: Декември 28, 2010, 23:58:16 » |
Нагоре
|
Оххх може ли някое майче да ми даде рецепта за баклава Помагайте........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #47 -: Декември 29, 2010, 11:43:04 » |
Нагоре
|
За страхотни саралии-имам,но за баклава...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #48 -: Декември 29, 2010, 12:59:51 » |
Нагоре
|
БАКЛАВА: 1пак. кори за баница 2 ч.ч.захар 1ч.ч.брашно 1пак. бакпулвер 1пак. масло-125гр. 4яйца 1 ч.ч. смлени орехи ванилия В намазнена тавичка се слагат половината кори, като всеки лист се поръсва с олио. Изипва се плънката, и се нареждат останалите листа.Нарязва се на парчета, и се залива с нагорещеното масло. Пече се до зачервяване. След като изстине, заливаш със сироп: 3ч.ч.вода 2ч.ч. захар ванилия Но лично аз тая година ще променя традицията и вместо баклава, ще направя баница с локум. Направо е страхотнаааааааа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #49 -: Декември 29, 2010, 13:15:29 » |
Нагоре
|
БАКЛАВА: 1пак. кори за баница 2 ч.ч.захар 1ч.ч.брашно 1пак. бакпулвер 1пак. масло-125гр. 4яйца 1 ч.ч. смлени орехи ванилия В намазнена тавичка се слагат половината кори, като всеки лист се поръсва с олио. Изипва се плънката, и се нареждат останалите листа.Нарязва се на парчета, и се залива с нагорещеното масло. Пече се до зачервяване. След като изстине, заливаш със сироп: 3ч.ч.вода 2ч.ч. захар ванилия Но лично аз тая година ще променя традицията и вместо баклава, ще направя баница с локум. Направо е страхотнаааааааа
Дай рецептата за тази баница с локум!Аз за първи път чувам за такава баница
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #50 -: Декември 29, 2010, 13:34:29 » |
Нагоре
|
БАНИЦА С ЛОКУМ- НЕВЕРОЯТНА Е!!!!! 1п.кори за баница-400гр. 3яйца 1ч.ч.кис.мляко 1ч.ч. брашно 1 ч.ч захар 1бакпулвер 1 ч.ч. олио 3 кутии локум( най-добре става с цветен, не взимайте от обикновенния) ЗА СИРОПА: 3 ч.ч. вода 1 1/2 ч.ч. захар 1-2 ванилийки От яйцата, млякото, захарта, олиото, брашното и бакпулвера, забърквате смес като за кекс. С тая смес, хубаво мажете от край до край по дължина всяка кора, след това нареждате нарязаните на парчета локум и завивате на руло. Навитите кори слагате в намазнена тава. Ако ви остане от кексовата смес я пръснете върху навитите кори. Печете в нагрята фурна, на 200гр. до като се изпече.Оставяте я да изстине добре и залейте баницата с горещия сироп. Фантастична е. Утре ще я правя, и ще кача снимки-стъпка по стъпка.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Декември 29, 2010, 13:53:59 » |
Нагоре
|
БАНИЦА С ЛОКУМ- НЕВЕРОЯТНА Е!!!!! 1п.кори за баница-400гр. 3яйца 1ч.ч.кис.мляко 1ч.ч. брашно 1 ч.ч захар 1бакпулвер 1 ч.ч. олио 3 кутии локум( най-добре става с цветен, не взимайте от обикновенния) ЗА СИРОПА: 3 ч.ч. вода 1 1/2 ч.ч. захар 1-2 ванилийки От яйцата, млякото, захарта, олиото, брашното и бакпулвера, забърквате смес като за кекс. С тая смес, хубаво мажете от край до край по дължина всяка кора, след това нареждате нарязаните на парчета локум и завивате на руло. Навитите кори слагате в намазнена тава. Ако ви остане от кексовата смес я пръснете върху навитите кори. Печете в нагрята фурна, на 200гр. до като се изпече.Оставяте я да изстине добре и залейте баницата с горещия сироп. Фантастична е. Утре ще я правя, и ще кача снимки-стъпка по стъпка.
Ще се пробвам и аз да я направя!Не звучи сложно! МЕРСИИИИ!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #52 -: Декември 29, 2010, 13:57:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Декември 29, 2010, 15:26:18 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ!!!!! Ще се прави......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #54 -: Декември 29, 2010, 16:07:42 » |
Нагоре
|
мммм,а моите сладки знаете ли ги?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Декември 29, 2010, 16:09:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Декември 29, 2010, 19:56:58 » |
Нагоре
|
И аз чакам за сладките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #57 -: Декември 29, 2010, 20:03:06 » |
Нагоре
|
Дами,да ви кажа и аз една рецепта за торта Става страхотна,само не се цупете,че е с хляб,не знаете за какво става въпрос Та тортата е с бисквити,аз взимам Закуска-2 пакетчета за крема вземам 1/2 по-сухичък хляб и го слагам във вода,да омекне,като за кюфтета 1 опаковка малък маргарин,без значение е марката 6-7 лъжици какао 1ч.ч. захар Всичко това се пасира и се получава сместа(крема),с която редите бисквитите и мажете.Ако искате по-бърз ефект,потапяйте бисквитите в мляко или сироп някякъв.накрая поръсвам с кокосови сърготини за по-добра визия сигурна съм,че като четете сега се мръщите ,но няма да съжалявате и ще повторите дори с тази рецепта Чак гърците накарах да си оближат пръстите с тази много бърза торта
|
|
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 20:06:36 от nmomchilova »
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Декември 29, 2010, 20:16:05 » |
Нагоре
|
Дами,да ви кажа и аз една рецепта за торта Става страхотна,само не се цупете,че е с хляб,не знаете за какво става въпрос Та тортата е с бисквити,аз взимам Закуска-2 пакетчета за крема вземам 1/2 по-сухичък хляб и го слагам във вода,да омекне,като за кюфтета 1 опаковка малък маргарин,без значение е марката 6-7 лъжици какао 1ч.ч. захар Всичко това се пасира и се получава сместа(крема),с която редите бисквитите и мажете.Ако искате по-бърз ефект,потапяйте бисквитите в мляко или сироп някякъв.накрая поръсвам с кокосови сърготини за по-добра визия сигурна съм,че като четете сега се мръщите ,но няма да съжалявате и ще повторите дори с тази рецепта Чак гърците накарах да си оближат пръстите с тази много бърза торта Аз започвам да правя тази торта веднага-даже изпратих мъжлето за бисквити а млякото в което да топя бисквитите трябва да е прясно,нали? И аз правя бисквитена торта,но как така в тази няма крем-нишесте,незнам Ще я пробвам и утре ще пиша Мерси , Момчилова!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #59 -: Декември 29, 2010, 20:26:22 » |
Нагоре
|
Дами,да ви кажа и аз една рецепта за торта Става страхотна,само не се цупете,че е с хляб,не знаете за какво става въпрос Та тортата е с бисквити,аз взимам Закуска-2 пакетчета за крема вземам 1/2 по-сухичък хляб и го слагам във вода,да омекне,като за кюфтета 1 опаковка малък маргарин,без значение е марката 6-7 лъжици какао 1ч.ч. захар Всичко това се пасира и се получава сместа(крема),с която редите бисквитите и мажете.Ако искате по-бърз ефект,потапяйте бисквитите в мляко или сироп някякъв.накрая поръсвам с кокосови сърготини за по-добра визия сигурна съм,че като четете сега се мръщите ,но няма да съжалявате и ще повторите дори с тази рецепта Чак гърците накарах да си оближат пръстите с тази много бърза торта Аз започвам да правя тази торта веднага-даже изпратих мъжлето за бисквити а млякото в което да топя бисквитите трябва да е прясно,нали? И аз правя бисквитена торта,но как така в тази няма крем-нишесте,незнам Ще я пробвам и утре ще пиша Мерси , Момчилова!!! дааа,млякото е прясно,ама ако имаш компот,пак става И аз се учудх,когато майка ми я направи за пръв път и колко се мръщих от това че има хляб вътре Ама като я кусах и сега я правя и аз през ден два Айде,дано да ви хареса и утре чакам отзиви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|