Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #390 -: Януари 28, 2011, 00:13:53 » |
Нагоре
|
Ох от днес и ние сме с температура Нашата лекарка твърди ,че трябва да изчакам с антибиотика - аз се чудя какво да правя Нурофена не лекува - със зачервено гърло сме и 38 гр темп. Ейййй не можах да го опазя....косите ми се изправят като чуя болест...толкова трудно пием лекарства ужас е просто..... Даже и температурата не ми дава да му измеря.... Бързо оздравяване на всички... Моята тази вечер пак не спи от нос.Утре я захващам с физиологичен и с хомеопатията ,за да не се разболее сериозно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #391 -: Януари 28, 2011, 15:03:35 » |
Нагоре
|
Ох от днес и ние сме с температура Нашата лекарка твърди ,че трябва да изчакам с антибиотика - аз се чудя какво да правя Нурофена не лекува - със зачервено гърло сме и 38 гр темп. Ейййй не можах да го опазя....косите ми се изправят като чуя болест...толкова трудно пием лекарства ужас е просто..... Даже и температурата не ми дава да му измеря.... Бързо оздравяване на всички... Моята тази вечер пак не спи от нос.Утре я захващам с физиологичен и с хомеопатията ,за да не се разболее сериозно И ние така започнахме с температура 38... Nikovat мила,пръскай физиологичен и ако искаш клеева тинктура,на нас много ни помогна!Има една тема за бабини рецепти ли нещо такова,в темите за Здраве,от там видях,една мама беше писала и я изпробвах!Ако искаш подробности ми пиши на ЛС,ако искаш да ти обясня как точно!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #392 -: Януари 28, 2011, 17:42:22 » |
Нагоре
|
Ох от днес и ние сме с температура Нашата лекарка твърди ,че трябва да изчакам с антибиотика - аз се чудя какво да правя Нурофена не лекува - със зачервено гърло сме и 38 гр темп. Ейййй не можах да го опазя....косите ми се изправят като чуя болест...толкова трудно пием лекарства ужас е просто..... Даже и температурата не ми дава да му измеря.... Бързо оздравяване на всички... Моята тази вечер пак не спи от нос.Утре я захващам с физиологичен и с хомеопатията ,за да не се разболее сериозно И ние така започнахме с температура 38... Nikovat мила,пръскай физиологичен и ако искаш клеева тинктура,на нас много ни помогна!Има една тема за бабини рецепти ли нещо такова,в темите за Здраве,от там видях,една мама беше писала и я изпробвах!Ако искаш подробности ми пиши на ЛС,ако искаш да ти обясня как точно! мила знам я. за сега днеска не ми дава признаци за разболяване и като спинка на обед нослето беше чисто,но да видим вечерта предстой.Болни сме 37.8 температура сега тръгваме към спешния
|
|
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 11:09:06 от Nikovat »
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #393 -: Януари 28, 2011, 21:21:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #396 -: Януари 30, 2011, 23:30:37 » |
Нагоре
|
Толко ми е смотано че ми иде да стана и да си тръгна за към в къщи ,всеки ден все повече се убеждавам,че имам мъж дето му утива повече названието п....
Стискай. Всичко се преживява. Къде ще ходиш в тоя студ
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #398 -: Януари 30, 2011, 23:37:39 » |
Нагоре
|
..
|
|
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 22:12:14 от Cheesecake »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #399 -: Януари 30, 2011, 23:38:43 » |
Нагоре
|
Толко ми е смотано че ми иде да стана и да си тръгна за към в къщи ,всеки ден все повече се убеждавам,че имам мъж дето му утива повече названието п....
Стискай. Всичко се преживява. Къде ще ходиш в тоя студ При мама на топло ще го потърпя още малко аз съм го предупредила ама после ще ми се влачи в краката деба и шушумигата,така съм му набрала ,че как спи зад мен само ще скокна и с два пръста ще го удуша Ела удуши и моя Пък после ще си живеем спокойно Ще дойдеш да ми правиш компания, пък и децата заесно ще гледаме
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #400 -: Януари 30, 2011, 23:42:28 » |
Нагоре
|
Ох,и аз да си излея мъката Бях много време с един ..,срещнах втори,но реших да си остана с моя..а сега се разделих и с него.Общо взето от два стола на земята-сега единият не иска да ме погледне,пък другия аз не искам да го погледна..много е измъчваща празнината,която се усеща като някой напусне живота ти.. Измъчваща е и за това правим грешките да скачаме бързо на некой още по неподходящ -ама ....
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #402 -: Януари 30, 2011, 23:43:21 » |
Нагоре
|
Ох,и аз да си излея мъката Бях много време с един ..,срещнах втори,но реших да си остана с моя..а сега се разделих и с него.Общо взето от два стола на земята-сега единият не иска да ме погледне,пък другия аз не искам да го погледна..много е измъчваща празнината,която се усеща като някой напусне живота ти.. Измъчваща е и за това правим грешките да скачаме бързо на некой още по неподходящ -ама .... Я направо "С какво ни дразни половинката" (май така беше темата) Ако искаш с лопата ако искаш с точилка, че и жълто паве ще ти намеря
|
|
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 23:48:47 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #403 -: Януари 30, 2011, 23:49:15 » |
Нагоре
|
Ох,и аз да си излея мъката Бях много време с един ..,срещнах втори,но реших да си остана с моя..а сега се разделих и с него.Общо взето от два стола на земята-сега единият не иска да ме погледне,пък другия аз не искам да го погледна..много е измъчваща празнината,която се усеща като някой напусне живота ти.. Измъчваща е и за това правим грешките да скачаме бързо на некой още по неподходящ -ама .... Я направо "С какво ни дразни половинката" (май така беше темата) Мойто не е мъж -явно техните като са го правили баща му леко е кривнал та има само физиономията на мъж иначе е .......олеле смотан -ако требва да казвам с какво ме дразни нема да ми стигне цела нощ да пиша ама ще кажа с какво не ме дразни ама то е само когато не е у нас
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
|