Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 15, 2010, 10:00:15 » |
Нагоре
|
Я да ви строя набързо!Как може да не пропуснете да се смеете на чужд гръб? Та и колко страници изписахте Айде,на който му е тъжно-да сподели.Определено ще го развеселят тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #31 -: Декември 15, 2010, 10:00:38 » |
Нагоре
|
Ама си е красавец,нали?Имам добър вкус
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #32 -: Декември 15, 2010, 10:00:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Декември 15, 2010, 10:02:40 » |
Нагоре
|
Не оставяйте с впечатлението,че ще съм в траур или нещо подобно! Всяка от вас да се замисли как ще се почувства ако види първата си любов на такава снимка То при тях се знаеше.Заедно са от 5-6г. ама все пак ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #34 -: Декември 15, 2010, 10:05:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #35 -: Декември 15, 2010, 10:05:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #36 -: Декември 15, 2010, 10:13:37 » |
Нагоре
|
Старата любов ръжда не хваща така е, ама какво да се прави? Вчера така се нокаутирах(до окото) във вратата на банята, че все едно мъжо ме е бил. Като се прибра вика: сега ще си мислят, като те видят, че съм те бил.(А ТОЙ ДОБРИЧЪК)Срам ме е да изляза навън, а отгоре на това, днес взе да се разнася надолу по бузата-една красота в синьо-лилавата гама.ПРЕДСТАВЯШ ли си да ме види "старата любов"?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Декември 15, 2010, 10:17:03 » |
Нагоре
|
Старата любов ръжда не хваща така е, ама какво да се прави? Вчера така се нокаутирах(до окото) във вратата на банята, че все едно мъжо ме е бил. Като се прибра вика: сега ще си мислят, като те видят, че съм те бил.(А ТОЙ ДОБРИЧЪК)Срам ме е да изляза навън, а отгоре на това, днес взе да се разнася надолу по бузата-една красота в синьо-лилавата гама.ПРЕДСТАВЯШ ли си да ме види "старата любов"? е,не е така.Помниш ли колко ти е трепкало сърцето като е минавал покрай теб.Как си се гласила с часове за да изглеждаш добре.... А ако не ти трепва,явно не си го обичала според мен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #38 -: Декември 15, 2010, 10:29:04 » |
Нагоре
|
така -няма да излизам поне седмица, докато не се разнесе( нямам фон дьо тен), и аз съм нещастна. Така докато се вайках пред огледалото, малкия ми бутна пресата за коса и се счупи малко от кер. приставка- на това му викам аз КЪСМЕТ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #39 -: Декември 15, 2010, 10:30:36 » |
Нагоре
|
Само на мен ли ми се струва, че не е редно да пускаш така снимките им, без тяхно разрешение. Иначе по темата - не би ми трепнало изобщо. Без значение какви са били чуствата тогава, всеки вече е продължил живота си. Бих се зарадвала за тях. При твоята реакция, бих решила, че не си го преживяла още
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Декември 15, 2010, 10:35:33 » |
Нагоре
|
е,не е така.Помниш ли колко ти е трепкало сърцето като е минавал покрай теб.Как си се гласила с часове за да изглеждаш добре.... А ако не ти трепва,явно не си го обичала според мен.
мацо няма как да ми трепне сега,влюбена съм в мъжа си,а онова трепване си е било за тогава,не мога да се съглася,че все още изпитвам нещо към някой си дето са минали толкова години,та било и най-красивия,ако сега ми трепва за стара либоффф значи тръпката със съпруга не е както трябва
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #42 -: Декември 15, 2010, 10:37:03 » |
Нагоре
|
Ааааааааааа,май става интересно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #43 -: Декември 15, 2010, 10:38:57 » |
Нагоре
|
е,не е така.Помниш ли колко ти е трепкало сърцето като е минавал покрай теб.Как си се гласила с часове за да изглеждаш добре.... А ако не ти трепва,явно не си го обичала според мен.
мацо няма как да ми трепне сега,влюбена съм в мъжа си,а онова трепване си е било за тогава,не мога да се съглася,че все още изпитвам нещо към някой си дето са минали толкова години,та било и най-красивия,ако сега ми трепва за стара либоффф значи тръпката със съпруга не е както трябва Изпревари ме!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Декември 15, 2010, 10:39:34 » |
Нагоре
|
мацо няма как да ми трепне сега,влюбена съм в мъжа си,а онова трепване си е било за тогава,не мога да се съглася,че все още изпитвам нещо към някой си дето са минали толкова години,та било и най-красивия,ако сега ми трепва за стара либоффф значи тръпката със съпруга не е както трябва Изпревари ме!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|