skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #45 -: Декември 15, 2010, 10:39:53 » |
Нагоре
|
Само на мен ли ми се струва, че не е редно да пускаш така снимките им, без тяхно разрешение. Иначе по темата - не би ми трепнало изобщо. Без значение какви са били чуствата тогава, всеки вече е продължил живота си. Бих се зарадвала за тях. При твоята реакция, бих решила, че не си го преживяла още Ще и мине,на мен пък преди месец време ми се появи стара любов от преди 5 години намери ме на скайпа е нема да ви казвам какво ми беше 2 седмици при писането на спомените какво е било и какво е можело да бъде ,та чак искаше да идва да си ме зима нищо ,че съм с дете и чакам 2-ро всеки има такава тръпка ,но като се написахме тези две седмици сега пък от 2 седмици никой нищо не е писал на другия ама тръпката ми беше голяма Голема работа като му е сложила снимката дали нея или линк към фейсбук да го видим е все тая ,в колко теми така се публикуваха разни некоректни дето ги издирваха по нета.Не виждам нищо не редно
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #46 -: Декември 15, 2010, 10:42:05 » |
Нагоре
|
е,не е така.Помниш ли колко ти е трепкало сърцето като е минавал покрай теб.Как си се гласила с часове за да изглеждаш добре.... А ако не ти трепва,явно не си го обичала според мен.
мацо няма как да ми трепне сега,влюбена съм в мъжа си,а онова трепване си е било за тогава,не мога да се съглася,че все още изпитвам нещо към някой си дето са минали толкова години,та било и най-красивия,ако сега ми трепва за стара либоффф значи тръпката със съпруга не е както трябва Не го смятам за правилно мислене да не би мъжа ти да наднича през рамо какво пишеш
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #47 -: Декември 15, 2010, 10:42:57 » |
Нагоре
|
И аз съм на мнение,че който не иска да му се "крадат" снимките да неги побликува никъде.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #48 -: Декември 15, 2010, 10:43:43 » |
Нагоре
|
Знам само, че ако аз се видя герой в такава тема, би ми станало неприятно. Пък и във фейса се предполага, че снимките са предназначени за приятели и познати. На максимата съм, не прави на другите това, което не искаш да направят на теб.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #49 -: Декември 15, 2010, 10:44:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #50 -: Декември 15, 2010, 10:47:31 » |
Нагоре
|
е,не е така.Помниш ли колко ти е трепкало сърцето като е минавал покрай теб.Как си се гласила с часове за да изглеждаш добре.... А ако не ти трепва,явно не си го обичала според мен.
мацо няма как да ми трепне сега,влюбена съм в мъжа си,а онова трепване си е било за тогава,не мога да се съглася,че все още изпитвам нещо към някой си дето са минали толкова години,та било и най-красивия,ако сега ми трепва за стара либоффф значи тръпката със съпруга не е както трябва Не го смятам за правилно мислене да не би мъжа ти да наднича през рамо какво пишеш не мила,въпрос на принцип е,и в момента съм ама сам самичка ,а дали мъжа ще гледа зад рамото ми дори да е до мен сега,не се притеснявам ама грам да пиша това,което мисля пускам го да хойка,той мен също,но позволеното не ни е сладко
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #52 -: Декември 15, 2010, 10:50:32 » |
Нагоре
|
ох айде оставям ви с тръпките и ще драпам по леда до пощата,дано запали колата
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #53 -: Декември 15, 2010, 10:51:13 » |
Нагоре
|
ох айде оставям ви с тръпките и ще драпам по леда до пощата,дано запали колата Айде дано успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #54 -: Декември 15, 2010, 10:53:01 » |
Нагоре
|
Да си кажа ние с мъжо нямаме тайни кои,къде,с кого и какво си пише.Даже и преди малко званя и ми вика я виж еди какво си там..........и паролите си знаем и нямаме претеснения един от друг.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #56 -: Декември 15, 2010, 10:56:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #57 -: Декември 15, 2010, 10:57:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #58 -: Декември 15, 2010, 10:58:35 » |
Нагоре
|
а, моля -моля, аз съм дала своя демографски принос
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #59 -: Декември 15, 2010, 11:00:29 » |
Нагоре
|
а, моля -моля, аз съм дала своя демографски принос Добре де и аз така ама то знае ли човек......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|