tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Декември 15, 2010, 11:10:11 » |
Нагоре
|
Четох,четох и стигнох до извода ,че ако живееш с първата си любов хич не е интересно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #61 -: Декември 15, 2010, 11:58:23 » |
Нагоре
|
Четох,четох и стигнох до извода ,че ако живееш с първата си любов хич не е интересно Ааааааа,тук не сьм сьгласна Аз живея от 15 год с пьрвата си любов и сьм безкрайно щастлива. Пу да не ми е уроки!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #62 -: Декември 15, 2010, 12:02:00 » |
Нагоре
|
Четох,четох и стигнох до извода ,че ако живееш с първата си любов хич не е интересно Ааааааа,тук не сьм сьгласна Аз живея от 15 год с пьрвата си любов и сьм безкрайно щастлива. Пу да не ми е уроки! Супер!!!-Спокойно си ровиш във фейсбук -без изненади -ха ха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #63 -: Декември 15, 2010, 12:02:19 » |
Нагоре
|
Ааааааа,тук не сьм сьгласна Аз живея от 15 год с пьрвата си любов и сьм безкрайно щастлива. WinkПу да не ми е уроки! Cheesy Всичко е относително.Много зависи от характерите ,според мен.Иноче Росе,кой не бибил щастлив с човек като теб!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #64 -: Декември 15, 2010, 12:04:25 » |
Нагоре
|
Четох,четох и стигнох до извода ,че ако живееш с първата си любов хич не е интересно Ааааааа,тук не сьм сьгласна Аз живея от 15 год с пьрвата си любов и сьм безкрайно щастлива. Пу да не ми е уроки! Супер!!!-Спокойно си ровиш във фейсбук -без изненади -ха ха И аз случайно открих жената на първата си любов- и не знам защо си я представях като фотомодел а тя проста и обикновенна като мен-чак ми стана хубаво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #65 -: Декември 15, 2010, 12:10:28 » |
Нагоре
|
Четох,четох и стигнох до извода ,че ако живееш с първата си любов хич не е интересно Ааааааа,тук не сьм сьгласна Аз живея от 15 год с пьрвата си любов и сьм безкрайно щастлива. Пу да не ми е уроки! Супер!!!-Спокойно си ровиш във фейсбук -без изненади -ха ха И аз случайно открих жената на първата си любов- и не знам защо си я представях като фотомодел а тя проста и обикновенна като мен-чак ми стана хубаво и аз я знам-жената де и ми е хубавооо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #66 -: Декември 15, 2010, 12:15:00 » |
Нагоре
|
Имаше и и нещо подобно - Те хубавите ябълки прасетата ги ядат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #67 -: Декември 15, 2010, 12:16:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #68 -: Декември 15, 2010, 12:34:12 » |
Нагоре
|
Този спам е Към ОТНЕСЕНА!Миличка,аз съм тъжна всеки ден,имам нещастието да живея тераса срещу тераса с моята ГОЛЯМА ЛЮБОВ Питаш ли ме как тъжно надничам всеки Божи ден и се моля да не видя женско присъствие там Много е егоистично,но човешко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #69 -: Декември 15, 2010, 12:37:18 » |
Нагоре
|
Този спам е Към ОТНЕСЕНА!Миличка,аз съм тъжна всеки ден,имам нещастието да живея тераса срещу тераса с моята ГОЛЯМА ЛЮБОВ Питаш ли ме как тъжно надничам всеки Божи ден и се моля да не видя женско присъствие там Много е егоистично,но човешко Когато си наложиш да не ти пука е по-лесно. Казвам го от личен опит. Всеки божи ден през седмицата ми се налагаше да минавам и да си чакам рейса пред блока й тъкмо по времето, когато тъкмо излиза и тя за нейните лекции. И и аз като теб се надявах да не видя друг с нея. Но си наложих да не ми пука и после всичко стана по-лесно. А после открих алтернативен маршрут.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #70 -: Декември 15, 2010, 12:40:35 » |
Нагоре
|
Този спам е Към ОТНЕСЕНА!Миличка,аз съм тъжна всеки ден,имам нещастието да живея тераса срещу тераса с моята ГОЛЯМА ЛЮБОВ Питаш ли ме как тъжно надничам всеки Божи ден и се моля да не видя женско присъствие там Много е егоистично,но човешко Когато си наложиш да не ти пука е по-лесно. Казвам го от личен опит. Всеки божи ден през седмицата ми се налагаше да минавам и да си чакам рейса пред блока й тъкмо по времето, когато тъкмо излиза и тя за нейните лекции. И и аз като теб се надявах да не видя друг с нея. Но си наложих да не ми пука и после всичко стана по-лесно. А после открих алтернативен маршрут. При вас мъжете май е по-различно.Вие наистина като си наложите нещо-го правите.Може би и заради това допускате грешки понякога в една връзка.Но да ти кажа на сърцето не можеш да заповядаш.Минали са 5 г от раздялата ни,аз съм ходила по шужбини и къде ли не след това,но.....той си е още У СЪРЦЕТО!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #71 -: Декември 15, 2010, 12:44:19 » |
Нагоре
|
Този спам е Към ОТНЕСЕНА!Миличка,аз съм тъжна всеки ден,имам нещастието да живея тераса срещу тераса с моята ГОЛЯМА ЛЮБОВ Питаш ли ме как тъжно надничам всеки Божи ден и се моля да не видя женско присъствие там Много е егоистично,но човешко Е на това му се казва "съдба", бъди винаги с гордо вдигната глава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #73 -: Декември 15, 2010, 13:09:52 » |
Нагоре
|
ЕЙЙЙЙЙЙЙ Е АМИ ТО Е КАТО УСЕЩАНЕТО КОГАТО ЯДЕШ ШОКОЛАД -СЛАДКО ЧАК СЕ ПОНАСЯШ НЯКЪДЕ НАЛИ ЗАТОВА СА ЛЮБОВИ А НЕ ПРОСТО ВРЪЗКИ БАС ЛОВЯ ЧЕ НЯМА ЧОВЕК -ДОРИ И МЪЖ КОЙТО АКО Е ИМАЛ ТАКАВА СИЛНА ЛЮБОВ ДА НЕ ПОДСКОЧИ АКО Я ВИДИ НЯКЪДЕ А ПЪК И СЪС СВАДБЕНА РОКЛЯ На мен също ми се е сучвало да видя първата си любов малко след раждането на кака Маги и цялата се разлюлях а 5 минути преди това си мислех е колко съм щастливааааааааааа с моя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #74 -: Декември 15, 2010, 13:47:38 » |
Нагоре
|
Отнесена от вихъра, твоето село да не се казва Костанденец? да,от там съм.Да не би да познаваш лицето?Че той е от Разград също Махнах снимките,кой видял-спечелил
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|