tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Декември 15, 2010, 13:59:41 » |
Нагоре
|
Аз видях-кво го чака младежа -бебе-реве-колики-ще суче ли няма ли -памперси-къпане-преобуване -будуване-Все хубавкиииии неща-Важното ,че е жив и здрав ,а дали е щастлив снимките не могат да кажат То на нас хората няма угодия - все се чудим ако.....дали щеше.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #76 -: Декември 15, 2010, 14:06:14 » |
Нагоре
|
Четох,четох и стигнох до извода ,че ако живееш с първата си любов хич не е интересно Ааааааа,тук не сьм сьгласна Аз живея от 15 год с пьрвата си любов и сьм безкрайно щастлива. Пу да не ми е уроки! Супер!!!-Спокойно си ровиш във фейсбук -без изненади -ха ха И аз случайно открих жената на първата си любов- и не знам защо си я представях като фотомодел а тя проста и обикновенна като мен-чак ми стана хубаво хахах и моя мъж си има една такава от пиянска вечер дето все му праща поздрави по сестра му и все искат да излизат. като бях на гости на сестра му я видях ,а тя горката няма зъби даже повече от хубаво ми стана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
|
|
« Отговор #77 -: Декември 15, 2010, 14:11:11 » |
Нагоре
|
Отнесена от вихъра, твоето село да не се казва Костанденец? Wink Kiss да,от там съм.Да не би да познаваш лицето?Че той е от Разград също Tongue
Махнах снимките,кой видял-спечелил Tongue Не, не го познавам май Ако е набор около 75, мъжът ми може да го познава А другият когото "издирваш", пак ли ми е съгражданин?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #78 -: Декември 15, 2010, 14:16:22 » |
Нагоре
|
Отнесена от вихъра, твоето село да не се казва Костанденец? Wink Kiss да,от там съм.Да не би да познаваш лицето?Че той е от Разград също Tongue
Махнах снимките,кой видял-спечелил Tongue Не, не го познавам май Ако е набор около 75, мъжът ми може да го познава А другият когото "издирваш", пак ли ми е съгражданин? набор 78 -Красимир .Няма да казвам фамилията . Да,но той предполагам е избягал към Холандия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #79 -: Декември 15, 2010, 14:17:11 » |
Нагоре
|
Махнах снимките,кой видял-спечелил Tongue Не, не го познавам май Ако е набор около 75, мъжът ми може да го познава А другият когото "издирваш", пак ли ми е съгражданин? набор 78 -Красимир .Няма да казвам фамилията . Да,но той предполагам е избягал към Холандия. Намерили снимка цъкни да го видим и него за 5 мин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #80 -: Декември 15, 2010, 14:36:07 » |
Нагоре
|
Малееее какво става тук, какво развитие, какво нещо Като сме тръгнали да споделяме - моята любов ме тресе вече 7-ма година. И въпреки мъжа и детето - продължава. Като го видя, което е неизбежно все ми се обръща корема Ама уж имаме приятелски отношения - ще видим как ще свършат
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #81 -: Декември 15, 2010, 14:38:03 » |
Нагоре
|
Малееее какво става тук, какво развитие, какво нещо Като сме тръгнали да споделяме - моята любов ме тресе вече 7-ма година. И въпреки мъжа и детето - продължава. Като го видя, което е неизбежно все ми се обръща корема Ама уж имаме приятелски отношения - ще видим как ще свършат ААААААААААААААА,така нееееееееее /майтап/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Декември 15, 2010, 14:41:23 » |
Нагоре
|
Малееее какво става тук, какво развитие, какво нещо Като сме тръгнали да споделяме - моята любов ме тресе вече 7-ма година. И въпреки мъжа и детето - продължава. Като го видя, което е неизбежно все ми се обръща корема Ама уж имаме приятелски отношения - ще видим как ще свършат На латино сериал ми намирисва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #83 -: Декември 15, 2010, 14:43:46 » |
Нагоре
|
Малееее какво става тук, какво развитие, какво нещо Като сме тръгнали да споделяме - моята любов ме тресе вече 7-ма година. И въпреки мъжа и детето - продължава. Като го видя, което е неизбежно все ми се обръща корема Ама уж имаме приятелски отношения - ще видим как ще свършат На латино сериал ми намирисва Аааааааааа днес са на мода туските
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #84 -: Декември 15, 2010, 14:47:48 » |
Нагоре
|
Айде и другите.Споделете-олеква много.Имаме семейъства,но преди тях все сме срещали по някой....Понякога и сънувам Поне по 2 пъти в годината Това,че си говорим тук за бивши,не значи,че не си обичаме семействата.Това са чувства,които си стоят дълбоко скътани в нас.... пп:Нашия тати си лежи кротко в леглото и гледа филм.Изобщо и не подозира какво се пише тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #85 -: Декември 15, 2010, 14:53:21 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 14:55:05 от IRINKA_F »
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #86 -: Декември 15, 2010, 14:57:12 » |
Нагоре
|
Аз пък (макар че съм малка) бях с най-голямата си любов (засега,не се знае за вбъдеще) 3 години,и сега ни се налага всеки ден да се засичаме..в началото ми се насълзяваха очите,сега просто вирвам нос и се правя,че не ми е зле.Най-лошото е,че имаме приятелски семейства и всеки знае другия в общи линии какво прави,ако нямахме никакви допирни точки,досега да съм го преживяла...здраве да е,калаявам си нервите поне като мине покрай мене
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #87 -: Декември 15, 2010, 14:58:05 » |
Нагоре
|
Глупостта ми няма граници . Мъжът ми ми беше за развлечение, но забременях То беше едно чудене, едно нещо......Не ме разбирайте погрешно - обичам детето си, но мъжът ми ...хммм да кажем, че е някаква форма на съжителство и уважение.
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 15:00:53 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Декември 15, 2010, 15:00:05 » |
Нагоре
|
Айде и другите.Споделете-олеква много.Имаме семейъства,но преди тях все сме срещали по някой....Понякога и сънувам Поне по 2 пъти в годината Това,че си говорим тук за бивши,не значи,че не си обичаме семействата.Това са чувства,които си стоят дълбоко скътани в нас.... пп:Нашия тати си лежи кротко в леглото и гледа филм.Изобщо и не подозира какво се пише тук Предлагам нова тема -Оле -мале!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
денито
щастлива
new user
Неактивен
Публикации: 58
|
|
« Отговор #89 -: Декември 15, 2010, 15:00:15 » |
Нагоре
|
Водя си бележки и после ще изнудвам модераторки По темата- аз съм като кон с капаци, преживяла съм ги.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред и съм коректна! Нямам специални изисквания! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
|
|