emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 15, 2010, 15:01:51 » |
Нагоре
|
Айде и другите.Споделете-олеква много.Имаме семейъства,но преди тях все сме срещали по някой....Понякога и сънувам Поне по 2 пъти в годината Това,че си говорим тук за бивши,не значи,че не си обичаме семействата.Това са чувства,които си стоят дълбоко скътани в нас.... пп:Нашия тати си лежи кротко в леглото и гледа филм.Изобщо и не подозира какво се пише тук Предлагам нова тема -Оле -мале!Лична драма - то за някои си е драма
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #91 -: Декември 15, 2010, 15:13:10 » |
Нагоре
|
Мили мами, аз днес наистина съм много тъжна . Току-що научих ужасна новина- моя любима приятелка е болна от коварна болест. А само преди седмица се роди нейното бебче. Ужасно ми е мъчно... Нека господ и даде сили да се пребори
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #92 -: Декември 15, 2010, 15:14:32 » |
Нагоре
|
Старата любов ръжда не хваща така е, ама какво да се прави? Вчера така се нокаутирах(до окото) във вратата на банята, че все едно мъжо ме е бил. Като се прибра вика: сега ще си мислят, като те видят, че съм те бил.(А ТОЙ ДОБРИЧЪК)Срам ме е да изляза навън, а отгоре на това, днес взе да се разнася надолу по бузата-една красота в синьо-лилавата гама.ПРЕДСТАВЯШ ли си да ме види "старата любов"? Вземи се намажи с Хепароид, че да ти мине по-бързо и да не ти се налага да седиш затворена у дома.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #93 -: Декември 15, 2010, 15:15:16 » |
Нагоре
|
Мили мами, аз днес наистина съм много тъжна . Току-що научих ужасна новина- моя любима приятелка е болна от коварна болест. А само преди седмица се роди нейното бебче. Ужасно ми е мъчно... Нека господ и даде сили да се пребори Дано мила,дано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #94 -: Декември 15, 2010, 15:41:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #95 -: Декември 15, 2010, 15:42:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #96 -: Декември 15, 2010, 15:47:16 » |
Нагоре
|
Старата любов ръжда не хваща така е, ама какво да се прави? Вчера така се нокаутирах(до окото) във вратата на банята, че все едно мъжо ме е бил. Като се прибра вика: сега ще си мислят, като те видят, че съм те бил.(А ТОЙ ДОБРИЧЪК)Срам ме е да изляза навън, а отгоре на това, днес взе да се разнася надолу по бузата-една красота в синьо-лилавата гама.ПРЕДСТАВЯШ ли си да ме види "старата любов"? Вземи се намажи с Хепароид, че да ти мине по-бързо и да не ти се налага да седиш затворена у дома. това Хепароид от аптеката ли се взема? Защото аз бях там , ама аптекарката каза ,да внимавам с мазилата, че е много до окото и се отказах.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Декември 15, 2010, 16:08:18 » |
Нагоре
|
Малееее какво става тук, какво развитие, какво нещо Като сме тръгнали да споделяме - моята любов ме тресе вече 7-ма година. И въпреки мъжа и детето - продължава. Като го видя, което е неизбежно все ми се обръща корема Ама уж имаме приятелски отношения - ще видим как ще свършат На латино сериал ми намирисва Аааааааааа днес са на мода туските да се обадя ли на някоя турска филмова студия, да вземат малко материал, че те тяхните сълзливи истории-направо ги подминавам. А пък ние как си живуркаме с бивши и настоящи, с воли и неволи- да видят ние тия работи отдавна сме ги ОТживяли.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #98 -: Декември 15, 2010, 17:06:48 » |
Нагоре
|
Но да ти кажа на сърцето не можеш да заповядаш.
Можеш, но става по-трудно. И това съм го правил 2 пъти. 2-ият път е в момента. Налагам си да не изпитвам никакво дори минимално привличане, към която и да било мацка, особено в университета. Като знам как ме тресна с първата ми любов и сега гледам да пресека тая работа от рано докато е още в етап "заинтересованост и привличане". 'Щото и при нея беше така - първо беше привличането от това, че беше умна и шест месеца по-късно в една адски клинчава вечер нещо ме тресна и после 6 години не можах да я забравя. Така правя и по отношение на бившата - налагам да си да я виждам само като ходещ сексуален обект, в същото време си заповядвам да не мисля какво е било преди с нея и така ако все пак се засечем някъде около тях, ми е по-лесно да говоря с нея. Ако не си наложа това, пред себе си ще виждам само началото и края на света на един ффлубен идиот.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #99 -: Декември 15, 2010, 17:35:55 » |
Нагоре
|
защо ми липсват постовете тук?направо се почувствах дискриминирана
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #100 -: Декември 15, 2010, 17:43:20 » |
Нагоре
|
Малиии не ми е идвало на акъла да потърся голямата си любов в фейса ,брех ами ако го намера и го видя .Ще разчитам на това да е одъртял и погрознял ))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #101 -: Декември 15, 2010, 17:44:50 » |
Нагоре
|
Можеш, но става по-трудно. И това съм го правил 2 пъти. 2-ият път е в момента. Налагам си да не изпитвам никакво дори минимално привличане, към която и да било мацка, особено в университета. Като знам как ме тресна с първата ми любов и сега гледам да пресека тая работа от рано докато е още в етап "заинтересованост и привличане". 'Щото и при нея беше така - първо беше привличането от това, че беше умна и шест месеца по-късно в една адски клинчава вечер нещо ме тресна и после 6 години не можах да я забравя. Така правя и по отношение на бившата - налагам да си да я виждам само като ходещ сексуален обект, в същото време си заповядвам да не мисля какво е било преди с нея и така ако все пак се засечем някъде около тях, ми е по-лесно да говоря с нея. Ако не си наложа това, пред себе си ще виждам само началото и края на света на един ффлубен идиот. Браво, така разсъждават мъжете, моят мъж ми помогна да забравя "ходещия сексуален обект"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #102 -: Декември 15, 2010, 17:54:23 » |
Нагоре
|
Можеш, но става по-трудно. И това съм го правил 2 пъти. 2-ият път е в момента. Налагам си да не изпитвам никакво дори минимално привличане, към която и да било мацка, особено в университета. Като знам как ме тресна с първата ми любов и сега гледам да пресека тая работа от рано докато е още в етап "заинтересованост и привличане". 'Щото и при нея беше така - първо беше привличането от това, че беше умна и шест месеца по-късно в една адски клинчава вечер нещо ме тресна и после 6 години не можах да я забравя. Така правя и по отношение на бившата - налагам да си да я виждам само като ходещ сексуален обект, в същото време си заповядвам да не мисля какво е било преди с нея и така ако все пак се засечем някъде около тях, ми е по-лесно да говоря с нея. Ако не си наложа това, пред себе си ще виждам само началото и края на света на един ффлубен идиот. И аз мога.... ама.... не искам То всичко от желанието зависи Случвало ми се е и на мен да си налагам на сърцето. Но пък тръпката си е сладка и затова не искам. Ние пък с моята голяма любов сме приятели вече. След като приключиха всички възможни драми в нашите отношения,каквито сте гледали по телевизията, 6 години по-късно - ние сме просто приятели. При това добри Най-добрите ни приятели са общи и е неизбежно да не сме в един общ социален кръг. Обаче да ви кажа наистина сапунките пасти да ядат. Такива драми, интриги, афери, скандали и панаири си спретнахме с него, че има мат'риал за няколко сезона поне Но след като минахме през всички възможни емоции и не остана нищо неизживяно между нас - ето че дойде време да сме наистина приятели. А и винаги сме си помагали и ще продължим да си помагаме. Той ще ми остане тръпка винаги, както аз на него, но вече обичта ни е съвсеееем различна Забравих да добавя, че бившия и сегашния ми мъж също са приятели В началото имаше и там малко драми, но вече на всички е ясно, че съм влюбена в моя си мъж, пък бившия си е бивш и такъв ще си остане
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 17:59:35 от emi_9eni »
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #103 -: Декември 15, 2010, 19:06:28 » |
Нагоре
|
Можеш, но става по-трудно. И това съм го правил 2 пъти. 2-ият път е в момента. Налагам си да не изпитвам никакво дори минимално привличане, към която и да било мацка, особено в университета. Като знам как ме тресна с първата ми любов и сега гледам да пресека тая работа от рано докато е още в етап "заинтересованост и привличане". 'Щото и при нея беше така - първо беше привличането от това, че беше умна и шест месеца по-късно в една адски клинчава вечер нещо ме тресна и после 6 години не можах да я забравя. Така правя и по отношение на бившата - налагам да си да я виждам само като ходещ сексуален обект, в същото време си заповядвам да не мисля какво е било преди с нея и така ако все пак се засечем някъде около тях, ми е по-лесно да говоря с нея. Ако не си наложа това, пред себе си ще виждам само началото и края на света на един ффлубен идиот. И аз мога.... ама.... не искам То всичко от желанието зависи Случвало ми се е и на мен да си налагам на сърцето. Но пък тръпката си е сладка и затова не искам. Ние пък с моята голяма любов сме приятели вече. След като приключиха всички възможни драми в нашите отношения,каквито сте гледали по телевизията, 6 години по-късно - ние сме просто приятели. При това добри Най-добрите ни приятели са общи и е неизбежно да не сме в един общ социален кръг. Обаче да ви кажа наистина сапунките пасти да ядат. Такива драми, интриги, афери, скандали и панаири си спретнахме с него, че има мат'риал за няколко сезона поне Но след като минахме през всички възможни емоции и не остана нищо неизживяно между нас - ето че дойде време да сме наистина приятели. А и винаги сме си помагали и ще продължим да си помагаме. Той ще ми остане тръпка винаги, както аз на него, но вече обичта ни е съвсеееем различна Забравих да добавя, че бившия и сегашния ми мъж също са приятели В началото имаше и там малко драми, но вече на всички е ясно, че съм влюбена в моя си мъж, пък бившия си е бивш и такъв ще си остане Адмирации мила ,достойна си за награда ,такива драми има много ,но не всички остават приятели )
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #104 -: Декември 15, 2010, 19:28:56 » |
Нагоре
|
Браво, така разсъждават мъжете, моят мъж ми помогна да забравя "ходещия сексуален обект"
Браво на теб. Само че аз нямам жена или приятелка, която да помогне в начинанието, така че се справям както мога. На теб може и да не ти харесва определението "ходещ сексуален обект", но при мен само тоя начин върши работа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|