emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Декември 15, 2010, 19:38:41 » |
Нагоре
|
Аз пък не мога да заповядам на сърцето. Все си мислех, че са врели - некипели тия приказки за ума и сърцето, ама на и мен ме сполетя. То кака да му заповядаш, тамън го позабравих и хоп звъни с въпроса как съм, какво правя, искам ли да се видим.......Гад. Знае, че не съм го забравила и ме прави на луда
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #106 -: Декември 15, 2010, 19:53:08 » |
Нагоре
|
Аз за това нямам Фейсбук Въобще не искам никой да виждам.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #107 -: Декември 15, 2010, 19:53:33 » |
Нагоре
|
Аз пък не мога да заповядам на сърцето. Все си мислех, че са врели - некипели тия приказки за ума и сърцето, ама на и мен ме сполетя. То кака да му заповядаш, тамън го позабравих и хоп звъни с въпроса как съм, какво правя, искам ли да се видим.......Гад. Знае, че не съм го забравила и ме прави на луда Мъжът ти как реагира (ако въпроса е удобен)?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #108 -: Декември 15, 2010, 19:59:10 » |
Нагоре
|
Аз пък не мога да заповядам на сърцето. Все си мислех, че са врели - некипели тия приказки за ума и сърцето, ама на и мен ме сполетя. То кака да му заповядаш, тамън го позабравих и хоп звъни с въпроса как съм, какво правя, искам ли да се видим.......Гад. Знае, че не съм го забравила и ме прави на луда Мъжът ти как реагира (ако въпроса е удобен)? Принципно знае за всичките ми бивши - имена и т.н. За този знае,че е човекът когото много обичам. Има неща, за които не знае и няма и да разбере . То с него и без друго все се караме Да пусна ли анонимна анкета "Изневерявали ли сте ? "
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #109 -: Декември 15, 2010, 20:17:33 » |
Нагоре
|
Аз пък не мога да заповядам на сърцето. Все си мислех, че са врели - некипели тия приказки за ума и сърцето, ама на и мен ме сполетя. То кака да му заповядаш, тамън го позабравих и хоп звъни с въпроса как съм, какво правя, искам ли да се видим.......Гад. Знае, че не съм го забравила и ме прави на луда Мъжът ти как реагира (ако въпроса е удобен)? Принципно знае за всичките ми бивши - имена и т.н. За този знае,че е човекът когото много обичам. Има неща, за които не знае и няма и да разбере . То с него и без друго все се караме Да пусна ли анонимна анкета "Изневерявали ли сте ? "Пусни.За мен е все тая.Не бих паднала толкова ниско.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #110 -: Декември 15, 2010, 20:18:54 » |
Нагоре
|
Пусни.За мен е все тая.Не бих паднала толкова ниско.
Казва се "низко".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #111 -: Декември 15, 2010, 20:25:11 » |
Нагоре
|
Аз пък не мога да заповядам на сърцето. Все си мислех, че са врели - некипели тия приказки за ума и сърцето, ама на и мен ме сполетя. То кака да му заповядаш, тамън го позабравих и хоп звъни с въпроса как съм, какво правя, искам ли да се видим.......Гад. Знае, че не съм го забравила и ме прави на луда Мъжът ти как реагира (ако въпроса е удобен)? Принципно знае за всичките ми бивши - имена и т.н. За този знае,че е човекът когото много обичам. Има неща, за които не знае и няма и да разбере . То с него и без друго все се караме Да пусна ли анонимна анкета "Изневерявали ли сте ? " Дали всички ще са честни с отговорите?Аз за момента не съм действително,но в сънищата си......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #112 -: Декември 15, 2010, 20:27:06 » |
Нагоре
|
Аз пък не мога да заповядам на сърцето. Все си мислех, че са врели - некипели тия приказки за ума и сърцето, ама на и мен ме сполетя. То кака да му заповядаш, тамън го позабравих и хоп звъни с въпроса как съм, какво правя, искам ли да се видим.......Гад. Знае, че не съм го забравила и ме прави на луда Мъжът ти как реагира (ако въпроса е удобен)? Принципно знае за всичките ми бивши - имена и т.н. За този знае,че е човекът когото много обичам. Има неща, за които не знае и няма и да разбере . То с него и без друго все се караме Да пусна ли анонимна анкета "Изневерявали ли сте ? " Дали всички ще са честни с отговорите?Аз за момента не съм действително,но в сънищата си...... Е пуснах я Нали е анонимна. Никой не очаква отговори кой как е гласувал. Сънищата са нашето подсъзнание. Внимавай момиче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #113 -: Декември 15, 2010, 20:27:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #114 -: Декември 15, 2010, 20:31:04 » |
Нагоре
|
Ти си знаеш какво ти е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #115 -: Декември 15, 2010, 20:43:32 » |
Нагоре
|
Хах, от това пък няма по-лесно. Аз отдавна разбрах как да продължавам сънища, които са ми харесали и са били прекъснати. Така си продължавам приятните сънища, особено мокрите...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #116 -: Декември 15, 2010, 20:44:55 » |
Нагоре
|
Хах, от това пък няма по-лесно. Аз отдавна разбрах как да продължавам сънища, които са ми харесали и са били прекъснати. Така си продължавам приятните сънища, особено мокрите... Е това с продължаването ми е трудно Я дай малко акъл
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #117 -: Декември 15, 2010, 20:50:51 » |
Нагоре
|
Ще ти кажа, ама не знам дали при други хора става. Аз лично ако искам да продължа сън точно в момента, в който започвам да се унасям започвам да си мисля за последните "кадри" от съня ми преди да бъде прекъснат - и в повечето случаи сработва. По същия начин успях да продължа сън, който се повтаряше един и същ известно време - досущ като филм с Чък Норис по Диема. И пак по същия метод си продължих един следобеден петъчен мокър сън с мокрото участие на мацката от "Тройка на разсъмване" по р. Витоша. Майка ми също го може, но сестра ми - не. Така че явно не всеки го може.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен