|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #136 -: Декември 15, 2010, 23:46:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #137 -: Декември 15, 2010, 23:48:51 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #138 -: Декември 15, 2010, 23:51:17 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! Ами кажи му като си ляга или ходи на работа да слага компа в задния си джоб да е спокоен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #140 -: Декември 15, 2010, 23:54:14 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! А моя само ми казва,че не съм уред ама кой ли го чува като ми дудня зад мен а аз съм се зачела като какво.............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #141 -: Декември 15, 2010, 23:54:22 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! Ами кажи му като си ляга или ходи на работа да слага компа в задния си джоб да е спокоен Мммм трудна работа,че те са два
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #142 -: Декември 15, 2010, 23:58:43 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! Ами кажи му като си ляга или ходи на работа да слага компа в задния си джоб да е спокоен Мммм трудна работа,че те са два Ами тогава проблема му е голям да се премирява
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #143 -: Декември 15, 2010, 23:59:45 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! Ами кажи му като си ляга или ходи на работа да слага компа в задния си джоб да е спокоен Мммм трудна работа,че те са два Ами тогава проблема му е голям да се премирява Ами май вече започна да свиква Ама не спира да мрънка де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #144 -: Декември 16, 2010, 00:01:01 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! Ами кажи му като си ляга или ходи на работа да слага компа в задния си джоб да е спокоен Мммм трудна работа,че те са два Ами тогава проблема му е голям да се премирява Ами май вече започна да свиква Ама не спира да мрънка де има време
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #146 -: Декември 16, 2010, 00:03:38 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! А моя само ми казва,че не съм уред ама кой ли го чува като ми дудня зад мен а аз съм се зачела като какво............. като ми говори зад мен дудня -това го научих от майката на едно гадже преди време говори досадно нещо такова си го обеснявам аз хихихихи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #147 -: Декември 16, 2010, 02:37:09 » |
Нагоре
|
леле що смех що чудо вие тука сте го обърнали на ......... ум да ти зайде Моя като почне по цял ден се не спира ,само "Айде пак пред скапания компютър" а като се джафкаме ме заплашва "Ще ти срежа нета" , шегата настрана ама веднъж го е правил , добре че беше през деня та момчетата от нета бързо бързо дойдоха да го оправят , аз без нет съм като без въздух . как и да е хо темата , макар че вече не съм толкова тъжна де Днес съм мааааалко тъжна , защото Тути/щерката/ ме побърка за отмъщение , сутринта и взимаха секрет от носа и ме намрази задето я държах , върна ми го тъпкано! Но главно съм тъжна защото ми е болничка , и сополива , и кашлюка , ама вече се чисти де , а дано след няколко дни пища в Днес съм щастлива щото ...............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #148 -: Декември 16, 2010, 08:14:31 » |
Нагоре
|
леле що смех що чудо вие тука сте го обърнали на ......... ум да ти зайде Моя като почне по цял ден се не спира ,само "Айде пак пред скапания компютър" а като се джафкаме ме заплашва "Ще ти срежа нета" , шегата настрана ама веднъж го е правил , добре че беше през деня та момчетата от нета бързо бързо дойдоха да го оправят , аз без нет съм като без въздух . как и да е хо темата , макар че вече не съм толкова тъжна де Днес съм мааааалко тъжна , защото Тути/щерката/ ме побърка за отмъщение , сутринта и взимаха секрет от носа и ме намрази задето я държах , върна ми го тъпкано! Но главно съм тъжна защото ми е болничка , и сополива , и кашлюка , ама вече се чисти де , а дано след няколко дни пища в Днес съм щастлива щото ...............
дано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #149 -: Декември 16, 2010, 08:48:45 » |
Нагоре
|
..
|
|
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 08:00:10 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
|
|