tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #165 -: Декември 16, 2010, 09:45:57 » |
Нагоре
|
Отнесена, ти от мъка го удари на шопинг терапия Виж за Фейсбук си права - нарушава ти спокойствието ,но я си представи че и теб те шпионира някой на който си разбила сърцето и той си дъвче ноктите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #166 -: Декември 16, 2010, 09:47:05 » |
Нагоре
|
дано Дядо Коледа да донесе на всички желаещи той носи-ако си спестил.... Отнесена, ти от мъка го удари на шопинг терапия Виж за Фейсбук си права - нарушава ти спокойствието ,но я си представи че и теб те шпионира някой на който си разбила сърцето и той си дъвче ноктите и утре некой ти чъфне на вратата,а?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #167 -: Декември 16, 2010, 09:51:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #168 -: Декември 16, 2010, 09:52:57 » |
Нагоре
|
дано Дядо Коледа да донесе на всички желаещи той носи-ако си спестил.... Отнесена, ти от мъка го удари на шопинг терапия Виж за Фейсбук си права - нарушава ти спокойствието ,но я си представи че и теб те шпионира някой на който си разбила сърцето и той си дъвче ноктите и утре некой ти чъфне на вратата,а? е за това -аз не искам, а пък във фейсбук не влизам, че туко виж дошли на гости-цялото домочадие
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #169 -: Декември 16, 2010, 11:20:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #170 -: Декември 16, 2010, 12:05:14 » |
Нагоре
|
кажи му че му изневеряваш писмено и той да се посмее Той и без това ме ревнува от сайта! Ами кажи му като си ляга или ходи на работа да слага компа в задния си джоб да е спокоен Мммм трудна работа,че те са два Ако чете форума мога да му постна инструкции как да се справи с проблема. Напълно го разбирам, 'щото и аз имах подобен проблем с бившата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #171 -: Декември 16, 2010, 12:10:33 » |
Нагоре
|
Ами,сега пък да не седне да чете какво се пише тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #172 -: Декември 16, 2010, 12:50:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #173 -: Декември 16, 2010, 12:51:43 » |
Нагоре
|
кое?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #174 -: Декември 16, 2010, 12:52:20 » |
Нагоре
|
кое? ПАЯКА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #175 -: Декември 16, 2010, 12:53:27 » |
Нагоре
|
кое? ПАЯКА Какъв паяк вие имате паяк
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #176 -: Декември 16, 2010, 12:53:55 » |
Нагоре
|
какъв паяк? Да нямате домашен любимец някоя тарантула... брррррр... тръпки ме побиват - имам фобия от паяци.... бррр бррр бррр....
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #177 -: Декември 16, 2010, 12:54:27 » |
Нагоре
|
кое? ПАЯКА Какъв паяк вие имате паяк Да имахме тарантулка една от двете детски мечти на мъжо,нооооо вече нямаме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #178 -: Декември 16, 2010, 12:54:40 » |
Нагоре
|
какъв паяк? Да нямате домашен любимец някоя тарантула... брррррр... тръпки ме побиват - имам фобия от паяци.... бррр бррр бррр.... И аз така....от тези малки гадинки.Толкова ме е гнус Ама.......някой са им лубимци
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #179 -: Декември 16, 2010, 12:56:02 » |
Нагоре
|
какъв паяк? Да нямате домашен любимец някоя тарантула... брррррр... тръпки ме побиват - имам фобия от паяци.... бррр бррр бррр.... И аз така....от тези малки гадинки.Толкова ме е гнус Ама.......някой са им лубимци Ами дано изровя някоя снимка да го видите,ходил ми е по-ръката и то когато бях бременна много си е гот опс беше
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|