delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Декември 16, 2010, 13:20:08 » |
Нагоре
|
Аз изпитвам ужас от уличните кучета, защото само такива срещам из града. Хапало ме е една време такова улично куче, сега ме лаят напрекъснато като минавам покрай тях, явно усещат, че ме е страх. Работя по въпроса с овчарката първо за да зарадвам мъжо и второ един вид като терапия за мен и моята фобия от кучета. Дано се получи.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #196 -: Декември 16, 2010, 13:22:12 » |
Нагоре
|
Аз изпитвам ужас от уличните кучета, защото само такива срещам из града. Хапало ме е една време такова улично куче, сега ме лаят напрекъснато като минавам покрай тях, явно усещат, че ме е страх. Работя по въпроса с овчарката първо за да зарадвам мъжо и второ един вид като терапия за мен и моята фобия от кучета. Дано се получи.
Като стане работата пиши
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #197 -: Декември 16, 2010, 13:27:18 » |
Нагоре
|
Хех , много скорпионки тука има май И аз съм в кюпа. Вкъщи преди също всички бяхме скорпиони - майка ми, баща ми , аз , сестра ми + едната ми баба Гнездото на скорпиона му викахме Ма сега сме се пръснали всички в различни градове на България, че всеки да си има отделен град ахаха- да не се изядем взаимно Интересно в такова свърталище на гадни скорпиони (нищо лично ) кой ли е Кралят на скорпионите? При нас е мъжо баба ми и дядо ми са скорпиони аз ,мъжо и майка ми.Та моя един ден вика мамо къде попаднах в гнездо
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #198 -: Декември 16, 2010, 13:47:15 » |
Нагоре
|
Малиии не ми е идвало на акъла да потърся голямата си любов в фейса ,брех ами ако го намера и го видя .Ще разчитам на това да е одъртял и погрознял )) хи хи хи - и аз така
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #199 -: Декември 16, 2010, 13:51:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Декември 16, 2010, 13:52:24 » |
Нагоре
|
Оооо ми и моя е така,само че не го показва.Аз аз каква съм мамооо Водолей е моя брат,големи сте душички
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #201 -: Декември 16, 2010, 13:58:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #202 -: Декември 16, 2010, 14:00:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #203 -: Декември 16, 2010, 14:04:48 » |
Нагоре
|
Хихихи, то заради това е толкоз ревнив. Вие водолеите може и да сте душички, но сте прекалено свободолюбиви за скорпионския деспотичен нрав От там идват различията Но пък скорпиона е изключително верен и всеотдаен. Ако никога не си му давала повод да ревнува, няма и да го покаже, но пък намери ли си повод, може дори да стане параноичен Само не трябва да се опитваш да го манипулираш - винаги разбира, а научи ли - губи доверие Туй мога да кажа за мъжката част на моята порода
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #204 -: Декември 16, 2010, 14:07:35 » |
Нагоре
|
Хихихи, то заради това е толкоз ревнив. Вие водолеите може и да сте душички, но сте прекалено свободолюбиви за скорпионския деспотичен нрав От там идват различията Но пък скорпиона е изключително верен и всеотдаен. Ако никога не си му давала повод да ревнува, няма и да го покаже, но пък намери ли си повод, може дори да стане параноичен Само не трябва да се опитваш да го манипулираш - винаги разбира, а научи ли - губи доверие Туй мога да кажа за мъжката част на моята порода Брей ти да не си нещо........ами я кажи за скорпион-жена и стрелец-мъж
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #205 -: Декември 16, 2010, 14:17:40 » |
Нагоре
|
Хихихи, то заради това е толкоз ревнив. Вие водолеите може и да сте душички, но сте прекалено свободолюбиви за скорпионския деспотичен нрав От там идват различията Но пък скорпиона е изключително верен и всеотдаен. Ако никога не си му давала повод да ревнува, няма и да го покаже, но пък намери ли си повод, може дори да стане параноичен Само не трябва да се опитваш да го манипулираш - винаги разбира, а научи ли - губи доверие Туй мога да кажа за мъжката част на моята порода Никакьв повод не сьм му давала,пьк ако му дам незнам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #206 -: Декември 16, 2010, 14:19:20 » |
Нагоре
|
Брей ти да не си нещо........ами я кажи за скорпион-жена и стрелец-мъж Хихи Мога да кажа и от личен опит, че мъжете стрелци са изключително магнетични И са едни от донжуаните на зодиака. Пък скорпионите такива не им минават много Историята е същата като с водолея, но в твоя случай - обратно. Ти си по-емоционална, пък той по-безгрижен и не отдава нужното внимание на проблемите,което може някой път да те изкара от кожата ти Но пък за най-добри приятели си пасвате С моя по-бивш сме приятели вече 7 години - в смисъл че си се поздравяваме по празниците по телефона, разказва ми как е семейството и децата му... В тия двата варианта - с водолеите и със стрелците - положението е или - или. Няма средно. Ако различията не ви обединят напълно, то непременно ще ви отчуждят тотално
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #207 -: Декември 16, 2010, 14:21:19 » |
Нагоре
|
Брей ти да не си нещо........ами я кажи за скорпион-жена и стрелец-мъж Хихи Мога да кажа и от личен опит, че мъжете стрелци са изключително магнетични И са едни от донжуаните на зодиака. Пък скорпионите такива не им минават много Историята е същата като с водолея, но в твоя случай - обратно. Ти си по-емоционална, пък той по-безгрижен и не отдава нужното внимание на проблемите,което може някой път да те изкара от кожата ти Но пък за най-добри приятели си пасвате С моя по-бивш сме приятели вече 7 години - в смисъл че си се поздравяваме по празниците по телефона, разказва ми как е семейството и децата му... В тия двата варианта - с водолеите и със стрелците - положението е или - или. Няма средно. Ако различията не ви обединят напълно, то непременно ще ви отчуждят тотално
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Декември 16, 2010, 14:37:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|