emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #210 -: Декември 16, 2010, 14:44:34 » |
Нагоре
|
Вие сте на ред да задавате въпроси аз минах под ножа Ахаха, що под ножа Никакъв астролог не съм, но много се интересувам. "Звездите ми го говорят" И не опира работата само до зодиите. Има много индивидуални признаци. Дори секундата на раждането на човек е от значение. Но не съм стигнала до там Аз на мене си не мога да направя хороскоп още - ходих при астроложка да ми направи (ама истинска) Иначе съм си купила дебели книги, но не ми остава време, а и нерви да седна да чета и смятам и чертая
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #211 -: Декември 16, 2010, 14:46:05 » |
Нагоре
|
Вие сте на ред да задавате въпроси аз минах под ножа Ахаха, що под ножа Никакъв астролог не съм, но много се интересувам. "Звездите ми го говорят" И не опира работата само до зодиите. Има много индивидуални признаци. Дори секундата на раждането на човек е от значение. Но не съм стигнала до там Аз на мене си не мога да направя хороскоп още - ходих при астроложка да ми направи (ама истинска) Иначе съм си купила дебели книги, но не ми остава време, а и нерви да седна да чета и смятам и чертая такава е приказката мила не,че нещо какво да ти дам да месметнеш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #212 -: Декември 16, 2010, 14:50:47 » |
Нагоре
|
Вие сте на ред да задавате въпроси аз минах под ножа Ахаха, що под ножа Никакъв астролог не съм, но много се интересувам. "Звездите ми го говорят" И не опира работата само до зодиите. Има много индивидуални признаци. Дори секундата на раждането на човек е от значение. Но не съм стигнала до там Аз на мене си не мога да направя хороскоп още - ходих при астроложка да ми направи (ама истинска) Иначе съм си купила дебели книги, но не ми остава време, а и нерви да седна да чета и смятам и чертая такава е приказката мила не,че нещо какво да ти дам да месметнеш - 50 лв и те давам на моята астроложка да те смята Хихи, шегувам се разбира се, но все пак наистина не съм се научила още и почти нищо не мога да сметна. Само разни по-елементарни неща - ма това с нумерология, не с астрология
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #213 -: Декември 16, 2010, 14:51:42 » |
Нагоре
|
Вие сте на ред да задавате въпроси аз минах под ножа Ахаха, що под ножа Никакъв астролог не съм, но много се интересувам. "Звездите ми го говорят" И не опира работата само до зодиите. Има много индивидуални признаци. Дори секундата на раждането на човек е от значение. Но не съм стигнала до там Аз на мене си не мога да направя хороскоп още - ходих при астроложка да ми направи (ама истинска) Иначе съм си купила дебели книги, но не ми остава време, а и нерви да седна да чета и смятам и чертая Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ,може и срещу някой левец ,то без пари,кой работи?
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #214 -: Декември 16, 2010, 14:55:55 » |
Нагоре
|
Вие сте на ред да задавате въпроси аз минах под ножа Ахаха, що под ножа Никакъв астролог не съм, но много се интересувам. "Звездите ми го говорят" И не опира работата само до зодиите. Има много индивидуални признаци. Дори секундата на раждането на човек е от значение. Но не съм стигнала до там Аз на мене си не мога да направя хороскоп още - ходих при астроложка да ми направи (ама истинска) Иначе съм си купила дебели книги, но не ми остава време, а и нерви да седна да чета и смятам и чертая такава е приказката мила не,че нещо какво да ти дам да месметнеш - 50 лв и те давам на моята астроложка да те смята Хихи, шегувам се разбира се, но все пак наистина не съм се научила още и почти нищо не мога да сметна. Само разни по-елементарни неща - ма това с нумерология, не с астрология Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #215 -: Декември 16, 2010, 15:05:43 » |
Нагоре
|
Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас Ей, ще ме накарате в тая зима да седна да се зачета,може да ви сметна нещо Ма така за упражнение само А пък по тоя повод да ви посъветвам всички мами - докато ви е още прясно и децата са ви малки - запишете си кое в колко часа точно е родено, може пък някой ден като пораснат да се интересуват и те не се знае. Мойта майка като я питах за точен час преди да отида за хороскопа и ми каза да не се занимавам с глупости. Та ние с астроложката докато натъкмим минутите точно, беше малко зор Добре че си спомнях като бях дете, че тя ми е споменавала около кое време ме е родила Та справихме се де, но при астрологията всяка минута се равнява на години като тръгнеш да правиш хороскопа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #216 -: Декември 16, 2010, 15:15:31 » |
Нагоре
|
Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас Ей, ще ме накарате в тая зима да седна да се зачета,може да ви сметна нещо Ма така за упражнение само А пък по тоя повод да ви посъветвам всички мами - докато ви е още прясно и децата са ви малки - запишете си кое в колко часа точно е родено, може пък някой ден като пораснат да се интересуват и те не се знае. Мойта майка като я питах за точен час преди да отида за хороскопа и ми каза да не се занимавам с глупости. Та ние с астроложката докато натъкмим минутите точно, беше малко зор Добре че си спомнях като бях дете, че тя ми е споменавала около кое време ме е родила Та справихме се де, но при астрологията всяка минута се равнява на години като тръгнеш да правиш хороскопа. На моята щерка и знам точния час. Като раждах,часовника беше срещу мен,че и един голям,няма да го забравя.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #217 -: Декември 16, 2010, 15:21:29 » |
Нагоре
|
Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас Ей, ще ме накарате в тая зима да седна да се зачета,може да ви сметна нещо Ма така за упражнение само А пък по тоя повод да ви посъветвам всички мами - докато ви е още прясно и децата са ви малки - запишете си кое в колко часа точно е родено, може пък някой ден като пораснат да се интересуват и те не се знае. Мойта майка като я питах за точен час преди да отида за хороскопа и ми каза да не се занимавам с глупости. Та ние с астроложката докато натъкмим минутите точно, беше малко зор Добре че си спомнях като бях дете, че тя ми е споменавала около кое време ме е родила Та справихме се де, но при астрологията всяка минута се равнява на години като тръгнеш да правиш хороскопа. Ами лошо няма-Нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #218 -: Декември 16, 2010, 15:31:17 » |
Нагоре
|
Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас Ей, ще ме накарате в тая зима да седна да се зачета,може да ви сметна нещо Ма така за упражнение само А пък по тоя повод да ви посъветвам всички мами - докато ви е още прясно и децата са ви малки - запишете си кое в колко часа точно е родено, може пък някой ден като пораснат да се интересуват и те не се знае. Мойта майка като я питах за точен час преди да отида за хороскопа и ми каза да не се занимавам с глупости. Та ние с астроложката докато натъкмим минутите точно, беше малко зор Добре че си спомнях като бях дете, че тя ми е споменавала около кое време ме е родила Та справихме се де, но при астрологията всяка минута се равнява на години като тръгнеш да правиш хороскопа. Ами лошо няма-Нали? Няма, няма, аз ще ви ъпдейтна когато съм прочела нещо и ще ви кажа какво да ми напишете на ЛС, че да смятам Пък може и да отворим една темичка за астрологията и нумерологията. Аз не знам как и не знам и дали няма вече такава. Ако някой направи, сигурна съм че ще има и други с които да обменим опит
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #219 -: Декември 16, 2010, 15:32:42 » |
Нагоре
|
Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас Ей, ще ме накарате в тая зима да седна да се зачета,може да ви сметна нещо Ма така за упражнение само А пък по тоя повод да ви посъветвам всички мами - докато ви е още прясно и децата са ви малки - запишете си кое в колко часа точно е родено, може пък някой ден като пораснат да се интересуват и те не се знае. Мойта майка като я питах за точен час преди да отида за хороскопа и ми каза да не се занимавам с глупости. Та ние с астроложката докато натъкмим минутите точно, беше малко зор Добре че си спомнях като бях дете, че тя ми е споменавала около кое време ме е родила Та справихме се де, но при астрологията всяка минута се равнява на години като тръгнеш да правиш хороскопа. Ами лошо няма-Нали? Няма, няма, аз ще ви ъпдейтна когато съм прочела нещо и ще ви кажа да какво да ми напишете на ЛС, че да смятам Пък може и да отворим една темичка за астрологията и нумерологията. Аз не знам как и не знам и дали няма вече такава. Ако някой направи, сигурна съм че ще има и други с които да обменим опит ок аз съм за
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #220 -: Декември 16, 2010, 15:42:38 » |
Нагоре
|
Еми,то така се почва Ние не бьрзаме,ще изчакаме да се понаучиш и ни мяташ Айде като хванеш занаята свиркай да дреснеш по нещо и за нас Ей, ще ме накарате в тая зима да седна да се зачета,може да ви сметна нещо Ма така за упражнение само А пък по тоя повод да ви посъветвам всички мами - докато ви е още прясно и децата са ви малки - запишете си кое в колко часа точно е родено, може пък някой ден като пораснат да се интересуват и те не се знае. Мойта майка като я питах за точен час преди да отида за хороскопа и ми каза да не се занимавам с глупости. Та ние с астроложката докато натъкмим минутите точно, беше малко зор Добре че си спомнях като бях дете, че тя ми е споменавала около кое време ме е родила Та справихме се де, но при астрологията всяка минута се равнява на години като тръгнеш да правиш хороскопа. Ами лошо няма-Нали? Няма, няма, аз ще ви ъпдейтна когато съм прочела нещо и ще ви кажа да какво да ми напишете на ЛС, че да смятам Пък може и да отворим една темичка за астрологията и нумерологията. Аз не знам как и не знам и дали няма вече такава. Ако някой направи, сигурна съм че ще има и други с които да обменим опит ок аз съм за и аз
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #221 -: Декември 16, 2010, 16:43:54 » |
Нагоре
|
И ся ко Сдобихме се с личен астролог ,ако има наблизо психотерапевт ще е добре за да го ползваме когато . Нещо замлъкнахте -да не ровите у фейса за стари либови отивам на пазар, задръжте малко докато се върна
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 16:45:26 от tobito »
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #222 -: Декември 16, 2010, 16:45:34 » |
Нагоре
|
И ся ко Сдобихме се с личен астролог ,ако има наблизо психотерапевт ще е добре за да го ползваме когато . Нещо замлъкнахте -да не ровите у фейса за стари либови??? [/quАз нямам фейс ама изчезвам,че имам малко работа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #223 -: Декември 16, 2010, 17:06:43 » |
Нагоре
|
И ся ко Сдобихме се с личен астролог ,ако има наблизо психотерапевт ще е добре за да го ползваме когато . Нещо замлъкнахте -да не ровите у фейса за стари либови??? отивам на пазар, задръжте малко докато се върна Мда. И аз си намерих моята: http://www.facebook.com/veselina.evtimova
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен