Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #240 -: Декември 19, 2010, 12:57:29 » |
Нагоре
|
Да, това имах предвид, че ако ви потрябва точния час, може да го вземете от епикризата.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #241 -: Декември 19, 2010, 16:59:58 » |
Нагоре
|
Темата съвсем се оспами...
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #243 -: Декември 20, 2010, 07:51:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #244 -: Декември 20, 2010, 09:20:31 » |
Нагоре
|
Брей ти да не си нещо........ами я кажи за скорпион-жена и стрелец-мъж Хихи Мога да кажа и от личен опит, че мъжете стрелци са изключително магнетични И са едни от донжуаните на зодиака. Пък скорпионите такива не им минават много Историята е същата като с водолея, но в твоя случай - обратно. Ти си по-емоционална, пък той по-безгрижен и не отдава нужното внимание на проблемите,което може някой път да те изкара от кожата ти Но пък за най-добри приятели си пасвате С моя по-бивш сме приятели вече 7 години - в смисъл че си се поздравяваме по празниците по телефона, разказва ми как е семейството и децата му... В тия двата варианта - с водолеите и със стрелците - положението е или - или. Няма средно. Ако различията не ви обединят напълно, то непременно ще ви отчуждят тотално еееей, това все едно за мен и мъжо е писано само дето аз съм стрелеца, а той скорпиона една от мойте бивши любови я мернах съвсем случайно в приятелите на моя приятелка... съученици били и така видях, че си има гадже. писах му: здрасти, как си?... и той върна... та така 3-4 съобщения си пратихме и толкоз нищо не ми трепна не го добавих към приятелите, че и мъж ми е сред тях и ще му излезе на стената, а той го познава стана ми кофти като разбрах за първото ми гадже, че наскоро се е оженил... не че е по-готин от мъжа ми, но с него неизживяхме любовта си и остана чувството, че можеше да сме щастливи дълго време. ама бяхме малки и секса не беше опорочил още чувствата ни иначе издирих и първия ми *екс инструктор оженил се и той и има момченце... жена му е хубавка, ама то това е ясно, винаги е имал вкус към жените. На мен днес не ми е тъжно Вчера изчистихме с мъжо, и нямам домакински задължения Детето днес ще се прибере щастливо, че в градината ще им раздават подаръците Мъжо днес трябваше да е 2ра смяна, ама ги викнаха извънредно и така ще е цял ден, та няма да ми се мярка мн мн пред очите и мисля да си направя кайвенцето, да го гаврътна и да полегна да си доспя
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #245 -: Декември 20, 2010, 09:41:37 » |
Нагоре
|
При Влади има разминаване от 5-7мин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #246 -: Декември 20, 2010, 10:24:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #247 -: Декември 20, 2010, 10:29:49 » |
Нагоре
|
ооооооооооооо,милата мушетата са на всякъде не се ядосвай дано дядо коледа да ти донесе/ако си слушала/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #248 -: Декември 20, 2010, 13:51:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #249 -: Декември 20, 2010, 14:10:04 » |
Нагоре
|
Криси,Криси,имам чувството,че си толкова добричка,че чак понякога си наивна..И аз съм така,споко Аз пък днес съм тъжна,защото баща ми е тъжен..Раздели се с жената,с която живееше и по тона на гласа му чувствам,че му е тъжно..Всъщност би трябвало да се радвам,че най-накрая я е изгонил,защото тя хич не е стока,но пък и ми е кофти за него,защото дефакто вече ще живее сам.Незнам какво да искам..Да я приеме обратно,само за да не се чувства сам или да си продължи така и в края на краищата все ще му мине.Пък и нали си има мен и брат ми...Тъпо.Мразя когато хората се разделят,но пък в същото време доста често това е и за добро....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #250 -: Декември 20, 2010, 14:32:32 » |
Нагоре
|
веднага ударни дози парацетамоли и стрепсилс
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #251 -: Декември 20, 2010, 14:34:18 » |
Нагоре
|
веднага ударни дози парацетамоли и стрепсилс аз го давам парацетамола,ама незнам другото дали мога да и го дам тя е на 1г. и 9м.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #252 -: Декември 20, 2010, 16:59:52 » |
Нагоре
|
Криси,Криси,имам чувството,че си толкова добричка,че чак понякога си наивна..И аз съм така,споко Аз пък днес съм тъжна,защото баща ми е тъжен..Раздели се с жената,с която живееше и по тона на гласа му чувствам,че му е тъжно..Всъщност би трябвало да се радвам,че най-накрая я е изгонил,защото тя хич не е стока,но пък и ми е кофти за него,защото дефакто вече ще живее сам.Незнам какво да искам..Да я приеме обратно,само за да не се чувства сам или да си продължи така и в края на краищата все ще му мине.Пък и нали си има мен и брат ми...Тъпо.Мразя когато хората се разделят,но пък в същото време доста често това е и за добро.... Криси,Криси,имам чувството,че си толкова добричка,че чак понякога си наивна..И аз съм така,споко Абе най си права,ама се дразня,хич не си сменят промоциите,ами ако исках да го купя през нета,думи нямам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #253 -: Декември 20, 2010, 19:04:06 » |
Нагоре
|
веднага ударни дози парацетамоли и стрепсилс аз го давам парацетамола,ама незнам другото дали мога да и го дам тя е на 1г. и 9м. Извинявам се, мацки, не искам да се меся, но парацетамола не е чак толкова безобиден, колкото си мислим, особено за такова малко дете, особено в ударни дози! Чела съм че уврежда бъбреци, черен дроб, даже имаше някакво изследване в америка, че деца, които са приемали много парацетамол като бебета (особено през първата година) по някаква статистика има възможност да развият астма на 6-7 год. възраст. Това последното звучи гадно и естествено не е доказано, но все пак... Бих могла да потърся тая информация, ако някой се интересува... По-добре витамини, чайчета, клеева тинктура и физ. разтвор в нослето - поне аз така правя. За кашлицата съм установила че инхалации с чай от лайка имат голям ефект - просто слагам лайка да заври, добавям лъжичка сода за хляб (така ми каза лекарката) и детето да диша над тенджерата - така 2-3 пъти на ден и много облекчава. Пак казвам, не искам да се меся, ама и аз като майка да споделя...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #254 -: Декември 20, 2010, 19:36:26 » |
Нагоре
|
веднага ударни дози парацетамоли и стрепсилс аз го давам парацетамола,ама незнам другото дали мога да и го дам тя е на 1г. и 9м. Извинявам се, мацки, не искам да се меся, но парацетамола не е чак толкова безобиден, колкото си мислим, особено за такова малко дете, особено в ударни дози! Чела съм че уврежда бъбреци, черен дроб, даже имаше някакво изследване в америка, че деца, които са приемали много парацетамол като бебета (особено през първата година) по някаква статистика има възможност да развият астма на 6-7 год. възраст. Това последното звучи гадно и естествено не е доказано, но все пак... Бих могла да потърся тая информация, ако някой се интересува... По-добре витамини, чайчета, клеева тинктура и физ. разтвор в нослето - поне аз така правя. За кашлицата съм установила че инхалации с чай от лайка имат голям ефект - просто слагам лайка да заври, добавям лъжичка сода за хляб (така ми каза лекарката) и детето да диша над тенджерата - така 2-3 пъти на ден и много облекчава. Пак казвам, не искам да се меся, ама и аз като майка да споделя... Я кажи какъв разтвор?И за хрема ли се дава?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|