Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #255 -: Декември 20, 2010, 19:53:48 » |
Нагоре
|
разгледай офертите на глобул . мога да ударя едно рамо. пиши ми на лични ако искаш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #256 -: Декември 20, 2010, 19:56:47 » |
Нагоре
|
веднага ударни дози парацетамоли и стрепсилс аз го давам парацетамола,ама незнам другото дали мога да и го дам тя е на 1г. и 9м. Извинявам се, мацки, не искам да се меся, но парацетамола не е чак толкова безобиден, колкото си мислим, особено за такова малко дете, особено в ударни дози! Чела съм че уврежда бъбреци, черен дроб, даже имаше някакво изследване в америка, че деца, които са приемали много парацетамол като бебета (особено през първата година) по някаква статистика има възможност да развият астма на 6-7 год. възраст. Това последното звучи гадно и естествено не е доказано, но все пак... Бих могла да потърся тая информация, ако някой се интересува... По-добре витамини, чайчета, клеева тинктура и физ. разтвор в нослето - поне аз така правя. За кашлицата съм установила че инхалации с чай от лайка имат голям ефект - просто слагам лайка да заври, добавям лъжичка сода за хляб (така ми каза лекарката) и детето да диша над тенджерата - така 2-3 пъти на ден и много облекчава. Пак казвам, не искам да се меся, ама и аз като майка да споделя... И аз съм на същото мнение- парацетамол в краен случай. Ако е само кашлица не мисля, че има нужда от него. Дано се оправите бързо
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #257 -: Декември 20, 2010, 19:59:26 » |
Нагоре
|
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=73Аз използвам това при хрема или Стеримар и чай от лайка за пиене стига детенцето да обича чай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #258 -: Декември 21, 2010, 00:56:57 » |
Нагоре
|
разгледай офертите на глобул . мога да ударя едно рамо. пиши ми на лични ако искаш Мерси мила,за там не бях се сетила,ние сме на глобул.Отивам да проверя какво има
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #259 -: Декември 21, 2010, 09:56:32 » |
Нагоре
|
разгледай офертите на глобул . мога да ударя едно рамо. пиши ми на лични ако искаш Мерси мила,за там не бях се сетила,ние сме на глобул.Отивам да проверя какво има не го взимай с интеренет обаче че е голяма набутвация
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #260 -: Декември 21, 2010, 09:59:04 » |
Нагоре
|
Днес съм много тъжна Нали знаете че участваме в една игра. Тя свършва утре .Почти сигурно ни беше второто място. Но днеска решиха да пуснат аванта 200 гласа на четвъртия и той ни мина със сто гласа. НЕ посилно ще ми е да ги събера Защо навсякъде се играе така Ако не събирам гласове ще сме и 4-ти.Страшно съм разочарована,а така исках да кажа на мъжа "Ей мило виж какъв сладур са избрали за Мистър ЧАр" Сега ще трябва да ходя да му купувам часовник
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #261 -: Декември 21, 2010, 10:00:15 » |
Нагоре
|
Днес съм много тъжна Нали знаете че участваме в една игра. Тя свършва утре .Почти сигурно ни беше второто място. Но днеска решиха да пуснат аванта 200 гласа на четвъртия и той ни мина със сто гласа. НЕ посилно ще ми е да ги събера Защо навсякъде се играе така Ако не събирам гласове ще сме и 4-ти.Страшно съм разочарована,а така исках да кажа на мъжа "Ей мило виж какъв сладур са избрали за Мистър ЧАр" Сега ще трябва да ходя да му купувам часовник ако не е във фейсбук давай линк,но ако е там не мога да ти помогна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #262 -: Декември 21, 2010, 10:22:42 » |
Нагоре
|
Днес съм много тъжна Нали знаете че участваме в една игра. Тя свършва утре .Почти сигурно ни беше второто място. Но днеска решиха да пуснат аванта 200 гласа на четвъртия и той ни мина със сто гласа. НЕ посилно ще ми е да ги събера Защо навсякъде се играе така Ако не събирам гласове ще сме и 4-ти.Страшно съм разочарована,а така исках да кажа на мъжа "Ей мило виж какъв сладур са избрали за Мистър ЧАр" Сега ще трябва да ходя да му купувам часовник ако не е във фейсбук давай линк,но ако е там не мога да ти помогна там е мила ,можеш единствено там да гласуваш. ако имаш приятели или роднини можеш да ги накараш тях. ама много трудно ще стане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #263 -: Декември 21, 2010, 10:28:23 » |
Нагоре
|
Днес съм много тъжна Нали знаете че участваме в една игра. Тя свършва утре .Почти сигурно ни беше второто място. Но днеска решиха да пуснат аванта 200 гласа на четвъртия и той ни мина със сто гласа. НЕ посилно ще ми е да ги събера Защо навсякъде се играе така Ако не събирам гласове ще сме и 4-ти.Страшно съм разочарована,а така исках да кажа на мъжа "Ей мило виж какъв сладур са избрали за Мистър ЧАр" Сега ще трябва да ходя да му купувам часовник ако не е във фейсбук давай линк,но ако е там не мога да ти помогна там е мила ,можеш единствено там да гласуваш. ако имаш приятели или роднини можеш да ги накараш тях. ама много трудно ще стане уфффффффф те са едни тия с фейса........нямам думи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #264 -: Декември 21, 2010, 11:29:15 » |
Нагоре
|
Днес съм много тъжна Нали знаете че участваме в една игра. Тя свършва утре .Почти сигурно ни беше второто място. Но днеска решиха да пуснат аванта 200 гласа на четвъртия и той ни мина със сто гласа. НЕ посилно ще ми е да ги събера Защо навсякъде се играе така Ако не събирам гласове ще сме и 4-ти.Страшно съм разочарована,а така исках да кажа на мъжа "Ей мило виж какъв сладур са избрали за Мистър ЧАр" Сега ще трябва да ходя да му купувам часовник ако не е във фейсбук давай линк,но ако е там не мога да ти помогна там е мила ,можеш единствено там да гласуваш. ако имаш приятели или роднини можеш да ги накараш тях. ама много трудно ще стане уфффффффф те са едни тия с фейса........нямам думи И каква е тая безпричинна авнта? И азгласувах
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #265 -: Декември 21, 2010, 11:31:33 » |
Нагоре
|
ами всички си мислят,че е вирус
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #266 -: Декември 21, 2010, 15:05:15 » |
Нагоре
|
И аз днес съм тъжна, малката е болничка, покривът тече (слава богу на терасата, не в стаята), а сутринта ни се счупи бравата на външната врата и викахме ключар да ни отключи срещу скромната сума от 90 лева Въобще се очертава една много спокойна коледа, няма що
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #267 -: Декември 21, 2010, 15:11:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #268 -: Декември 21, 2010, 15:19:45 » |
Нагоре
|
ами да, оказа се че отключването на касови брави е от 50 до 200 лева в зависимост от бравата. добре че нашата е от по-простите. а в тази сума влиза и посещението (10 лв) и поправка за временно ползване (20 лв) по-веселото е че в най-кратък срок трябва да се ръсна със 170 лева за нова брава, за да не се наложи скоро пак да ни сурвакат с нови 90. покрай тази коледа направо фалирах
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #269 -: Декември 21, 2010, 15:35:26 » |
Нагоре
|
То ще излезе по-евтино да вземеш един чук и да я треснеш да увисне и после да я сменяш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|