skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #300 -: Декември 30, 2010, 23:21:35 » |
Нагоре
|
Нищо няма да усетиш, спокойно Мъдреците нямат корени и излизат много лесно. При мъж ли ще ходиш? При мъж със всички мъдреци имам лоши спомени ,моите са ужасни понеже ми е малка челюстта и няма къде да изкара целия зъб и се почва едно чекнене на устата последния път имах и гнойна торбичка която не даде на упойката да ме хване и съм вила като куче 45мин докато го извадят сега ако не родя на 03.01 значи ще изкарам до 9-ия месец не бих отишла ако не ме болеше вечер Оххх,милата тя!И аз имам голям страх от зъболекари И мен ме върти единия мъдрец,ма стискам още.Мен точно от упойката ме е страх многоооооо Оооооооо това убождане с игла и лека болка го търпим ама почвам да ревем още не съм стигнала кабинета а вътре е некъв ужас вече,то се пазаря,то разпитвам и ги роним едни крокодилски а ме болне бутам ръката а бре направо съм паника страшна.Сега от страх не ме боли тая вечер ама няма да се отказвам ще ходя,че така от чакане миналата бременност ми разкатаха фамилията пак с един зъб
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #301 -: Декември 30, 2010, 23:25:26 » |
Нагоре
|
Нищо няма да усетиш, спокойно Мъдреците нямат корени и излизат много лесно. При мъж ли ще ходиш? При мъж със всички мъдреци имам лоши спомени ,моите са ужасни понеже ми е малка челюстта и няма къде да изкара целия зъб и се почва едно чекнене на устата последния път имах и гнойна торбичка която не даде на упойката да ме хване и съм вила като куче 45мин докато го извадят сега ако не родя на 03.01 значи ще изкарам до 9-ия месец не бих отишла ако не ме болеше вечер Оххх,милата тя!И аз имам голям страх от зъболекари И мен ме върти единия мъдрец,ма стискам още.Мен точно от упойката ме е страх многоооооо Оооооооо това убождане с игла и лека болка го търпим ама почвам да ревем още не съм стигнала кабинета а вътре е некъв ужас вече,то се пазаря,то разпитвам и ги роним едни крокодилски а ме болне бутам ръката а бре направо съм паника страшна.Сега от страх не ме боли тая вечер ама няма да се отказвам ще ходя,че така от чакане миналата бременност ми разкатаха фамилията пак с един зъб Ами ще ти стискам палци тогава!Едва ли някой по-добре от мен знае щ е страх от зъболекар!На 19 години ми извадиха почти всички горни зъби,че аз от малка съм с болни зъби
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #302 -: Декември 31, 2010, 09:49:47 » |
Нагоре
|
Нищо няма да усетиш, спокойно Мъдреците нямат корени и излизат много лесно. При мъж ли ще ходиш? При мъж със всички мъдреци имам лоши спомени ,моите са ужасни понеже ми е малка челюстта и няма къде да изкара целия зъб и се почва едно чекнене на устата последния път имах и гнойна торбичка която не даде на упойката да ме хване и съм вила като куче 45мин докато го извадят сега ако не родя на 03.01 значи ще изкарам до 9-ия месец не бих отишла ако не ме болеше вечер Оххх,милата тя!И аз имам голям страх от зъболекари И мен ме върти единия мъдрец,ма стискам още.Мен точно от упойката ме е страх многоооооо Оооооооо това убождане с игла и лека болка го търпим ама почвам да ревем още не съм стигнала кабинета а вътре е некъв ужас вече,то се пазаря,то разпитвам и ги роним едни крокодилски а ме болне бутам ръката а бре направо съм паника страшна.Сега от страх не ме боли тая вечер ама няма да се отказвам ще ходя,че така от чакане миналата бременност ми разкатаха фамилията пак с един зъб Ами ще ти стискам палци тогава!Едва ли някой по-добре от мен знае щ е страх от зъболекар!На 19 години ми извадиха почти всички горни зъби,че аз от малка съм с болни зъби Знам,знам какво е -на мен не са ми вадили зъби освен мъдреците но на 15г вече бях с 11 пломби а на 20г и с 6 предни керамики и след това вече не съм броила и другите пломби а сега имам и такива на които требва да се смени пломбата на ново.Да не говорим ,че все съм с възпалени венци и какви ли не гадости ми правят за да се оправят
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #303 -: Декември 31, 2010, 09:55:34 » |
Нагоре
|
Днес тази тема е заключена. Без тъжни хора. Изпратете подобаващо старата година, за да посрещнете новата! Усмихвайте се! Весело посрещане на Новата 2011 година!
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #304 -: Декември 31, 2010, 09:58:55 » |
Нагоре
|
Тъкмо щях да се скарам защо пишат в тази тема Гледам Фло се е погрижила вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #306 -: Декември 31, 2010, 10:38:54 » |
Нагоре
|
И аз щях да кажа- днес да няма тъжни!А за утре важи с двойна сила! На Скокчо ще стискам палци и на краката Всичко ще е наред и скоро ще е минало. Весела и безболезнена Нова година!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #307 -: Декември 31, 2010, 11:13:55 » |
Нагоре
|
заключвам!Утре някой да ме подсети да я отключа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #308 -: Януари 01, 2011, 16:31:27 » |
Нагоре
|
Тъжна съм,защото детенце не е сред нас,за да празнува,защото вместо да му подаря подарък му запалих свещ
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #309 -: Януари 01, 2011, 16:59:50 » |
Нагоре
|
Тъжна съм,защото детенце не е сред нас,за да празнува,защото вместо да му подаря подарък му запалих свещ мъка голяма!Сили и кураж на теб и цялото семейство1Ние сме до теб,не забравяй...Детенце е над теб и бди над вас.Повярвай,че където й да е,то е на по-добро място и е щастливо!Моите съболезнования !
|
|
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 17:13:33 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #310 -: Януари 01, 2011, 17:00:58 » |
Нагоре
|
Тъжна съм,защото детенце не е сред нас,за да празнува,защото вместо да му подаря подарък му запалих свещ Божеее, едва ли има по-голяма мъка от тази Просто незнам какво друго да кажа...
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #311 -: Януари 01, 2011, 17:27:13 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви момичета. Отнесената,просто не можеш да повярваш колко мн.се молих и сега се радвам за Влади. Дано е на по-добро място въпреки,че не вярвам,че има по-добро място от майчината прегръдка
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #312 -: Януари 01, 2011, 17:34:58 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви момичета. Отнесената,просто не можеш да повярваш колко мн.се молих и сега се радвам за Влади. Дано е на по-добро място въпреки,че не вярвам,че има по-добро място от майчината прегръдка
Ти си следила неговата история в БГ-мама ли? Зори,аз имах минути на размисъл,в които трябваше да свикна с мисълта,че детето ми ще умре...Нямах избор.Приех го и си казах:Здраве да е,ще си родя друго,пък може да е на късмет и да е момиче . Мъжът ми така и не разбра как съм толкова спокойна.Никой не ми се обади да ми честити за новото „увредено“ бебе,никой не дойде да ме види там в родилното-да ми каже 2 добри думи,топло рамо...Само мъжът ми и синът ми А като няма с кого да споделиш,може да се пръснеш...От опит знам,че човек не трябва да се дава на болката.Това след време уврежда мозъка и води до страхотни психични болести. За това мила,не се давай и не свеждай глава!Имаш прекрасно дете,за което да се държиш в трудните мигове.Не се оставяй болката да те разруши!Повече хора,повече работа,повече усмивки,колкото и да са изкривени! Аз все още живея на магия,още пазя в мен смирението със смъртта....Колкото и да ме упрекват,аз съм подготвена за най-лошото.И всеки миг с Влади ми е като за последно
|
|
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 17:38:17 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #314 -: Януари 01, 2011, 18:01:13 » |
Нагоре
|
И аз съм тъжна...преди три години на утрешният ден си отиде майка ми и останах пълен сирак. Отнесената, ужасно си права- човек не бива да се дава на болката. Животът ми се завъртя в толкова голяма въртележка, че ако не бях намерила за себе си истината, че трябва да съм силна заради прекрасното си дете, отдавна да съм и аз на "въртележката". Изпращам ви своите позитивни мисли въпреки трудностите и болките!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
|
|