ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #375 -: Януари 17, 2011, 01:22:29 » |
Нагоре
|
Дойде и моят ред........ Днес се видях с човекът, когото обожавам. Същият прекрасен,мил и лъчезарен. Е всичко ми се обърна. Нали знаете как в стомаха изведнъж нахлуват пеперуди...... Преживях поредните 4 прекрасни часа. С него всеки миг е страхотен. Прибрах се, плаках прегърнах детето и само му шепнех "Как ми се искаше ТОЙ да е твоят татко". После се усмихнах.Хубавото е, че отново има надежда. Нещата с моя така или иначе не вървят. Отново ще има смисъл. Всеки заслужава да бьде щастлив! Успех!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #376 -: Януари 18, 2011, 12:11:55 » |
Нагоре
|
Дойде и моят ред........ Днес се видях с човекът, когото обожавам. Същият прекрасен,мил и лъчезарен. Е всичко ми се обърна. Нали знаете как в стомаха изведнъж нахлуват пеперуди...... Преживях поредните 4 прекрасни часа. С него всеки миг е страхотен. Прибрах се, плаках прегърнах детето и само му шепнех "Как ми се искаше ТОЙ да е твоят татко". После се усмихнах.Хубавото е, че отново има надежда. Нещата с моя така или иначе не вървят. Отново ще има смисъл. Оххх,милата душица! И аз споделям тъгата ти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #377 -: Януари 18, 2011, 15:50:01 » |
Нагоре
|
Дойде и моят ред........ Днес се видях с човекът, когото обожавам. Същият прекрасен,мил и лъчезарен. Е всичко ми се обърна. Нали знаете как в стомаха изведнъж нахлуват пеперуди...... Преживях поредните 4 прекрасни часа. С него всеки миг е страхотен. Прибрах се, плаках прегърнах детето и само му шепнех "Как ми се искаше ТОЙ да е твоят татко". После се усмихнах.Хубавото е, че отново има надежда. Нещата с моя така или иначе не вървят. Отново ще има смисъл. Оххх,милата душица! И аз споделям тъгата ти Милата душица, т.е. аз, стоя 2 дни изолирана от световното село То май не е тъга. Реално погледнато се чувствам добре и не спирам да се усмихвам.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #378 -: Януари 18, 2011, 16:00:57 » |
Нагоре
|
Дойде и моят ред........ Днес се видях с човекът, когото обожавам. Същият прекрасен,мил и лъчезарен. Е всичко ми се обърна. Нали знаете как в стомаха изведнъж нахлуват пеперуди...... Преживях поредните 4 прекрасни часа. С него всеки миг е страхотен. Прибрах се, плаках прегърнах детето и само му шепнех "Как ми се искаше ТОЙ да е твоят татко". После се усмихнах.Хубавото е, че отново има надежда. Нещата с моя така или иначе не вървят. Отново ще има смисъл. Еми, помислих че е цитат от книга. Абе ти що не вземеш да напишеш една, я виж какти се отдава.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #379 -: Януари 18, 2011, 16:03:43 » |
Нагоре
|
Дойде и моят ред........ Днес се видях с човекът, когото обожавам. Същият прекрасен,мил и лъчезарен. Е всичко ми се обърна. Нали знаете как в стомаха изведнъж нахлуват пеперуди...... Преживях поредните 4 прекрасни часа. С него всеки миг е страхотен. Прибрах се, плаках прегърнах детето и само му шепнех "Как ми се искаше ТОЙ да е твоят татко". После се усмихнах.Хубавото е, че отново има надежда. Нещата с моя така или иначе не вървят. Отново ще има смисъл. Еми, помислих че е цитат от книга. Абе ти що не вземеш да напишеш една, я виж какти се отдава. Ха ха. То и с моето образование - книгоиздател Може някой ден да седна и да пиша.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #380 -: Януари 19, 2011, 11:15:23 » |
Нагоре
|
Днес съм тъжна,защото детето е с температура и настинка!Аз също! Много ми е кофти,а като гледам маничето ми става още повече!От вчера се борим с температурата!И двамата сме на антибиотици!Ужасссссс!Дано да отмине по-бързо всичко!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #382 -: Януари 19, 2011, 13:42:46 » |
Нагоре
|
Стискам палци да се оправите бързо.Този грип е ужасен,а като гледам ,че обявяват и епидемии,явно скоро няма да отзвучи И ние половината сме болни и честно казано ми писна да даваме пари за лекарства Ми пийте повечко алкохолец да морите бацилите ( не се отнася за децата, а само за родителските тела)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #383 -: Януари 19, 2011, 13:47:03 » |
Нагоре
|
Охх,дано да мине бързо,че незнам....Ами уж всеки ден си пия по една чашка червено вино,ама пак ме хвана! Незнам,дано детето да се спаси с по-лекия антибиотик,че предния път от слаб минахме на силен!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #384 -: Януари 19, 2011, 13:53:46 » |
Нагоре
|
Охх,дано да мине бързо,че незнам....Ами уж всеки ден си пия по една чашка червено вино,ама пак ме хвана! Незнам,дано детето да се спаси с по-лекия антибиотик,че предния път от слаб минахме на силен! Бързо да се оправяте
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #385 -: Януари 19, 2011, 17:24:53 » |
Нагоре
|
Мерси мила!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #386 -: Януари 20, 2011, 08:56:32 » |
Нагоре
|
Бързо оздравяване мила!
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #387 -: Януари 27, 2011, 13:22:29 » |
Нагоре
|
при нас е пълен ужас.Всички сме болни-аз,мъжа и двете деца.Тръшнали сме се кой къде намери.Такова чудо не е било.Вече цяла седмица продължава.Дано скоро да премине,че
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #388 -: Януари 27, 2011, 15:07:46 » |
Нагоре
|
при нас е пълен ужас.Всички сме болни-аз,мъжа и двете деца.Тръшнали сме се кой къде намери.Такова чудо не е било.Вече цяла седмица продължава.Дано скоро да премине,че Скорошно оздравяване на всички мила! И ние така бяхме,всички...Вече втора седмица опъваме сополите,край нямат... Ужас!
|
|
« Последна редакция: Януари 28, 2011, 14:59:43 от bankova87 »
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #389 -: Януари 27, 2011, 15:18:18 » |
Нагоре
|
Ох от днес и ние сме с температура Нашата лекарка твърди ,че трябва да изчакам с антибиотика - аз се чудя какво да правя Нурофена не лекува - със зачервено гърло сме и 38 гр темп. Ейййй не можах да го опазя....косите ми се изправят като чуя болест...толкова трудно пием лекарства ужас е просто..... Даже и температурата не ми дава да му измеря....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|