{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 26 27 [28] 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Днес съм тъжна ....  (Прочетена 85368 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #405 -: Януари 30, 2011, 23:55:19 »
Раздели ТемаНагоре

emi9 темата е "Днес съм тъжна"  Cheesy Cheesy ама поне успя малко да разсееш желанието ми да убивам ххихиих
Ми щото на оплакване го обърнахме та...............Как да е. Аз имам прясна случка от 2 мин. и си се ожалих там, където трябва  Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #406 -: Януари 31, 2011, 10:48:44 »
Раздели ТемаНагоре

Толко ми е смотано че ми иде да стана и да си тръгна за към в къщи ,всеки ден все повече се убеждавам,че имам мъж дето му утива повече названието п....  
Стискай. Всичко се преживява. Къде ще ходиш в тоя студ
При мама на топло  Cheesy Cheesy ще го потърпя още малко аз съм го предупредила ама после ще ми се влачи в краката деба и шушумигата,така съм му набрала ,че как спи зад мен само ще скокна и с два пръста ще го удуша  Cheesy Cheesy
Ела удуши и моя  Cheesy Пък после ще си живеем спокойно Smiley Ще дойдеш да ми правиш компания, пък и децата заесно ще гледаме Tongue
бройте и мен
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #407 -: Януари 31, 2011, 10:57:52 »
Раздели ТемаНагоре

Толко ми е смотано че ми иде да стана и да си тръгна за към в къщи ,всеки ден все повече се убеждавам,че имам мъж дето му утива повече названието п....  
При мама на топло  Cheesy Cheesy ще го потърпя още малко аз съм го предупредила ама после ще ми се влачи в краката деба и шушумигата,така съм му набрала ,че как спи зад мен само ще скокна и с два пръста ще го удуша  Cheesy Cheesy
Ела удуши и моя  Cheesy Пък после ще си живеем спокойно Smiley Ще дойдеш да ми правиш компания, пък и децата заесно ще гледаме Tongue
бройте и мен

Добер Smiley У нас ли ще се събираме ? Място -бол. Пък така и така има недостиг на ясли и градини. Ще си спретнем една форумска ОДЗ
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #408 -: Януари 31, 2011, 10:59:35 »
Раздели ТемаНагоре

бройте и мен

Добер Smiley У нас ли ще се събираме ? Място -бол. Пък така и така има недостиг на ясли и градини. Ще си спретнем една форумска ОДЗ
и у нас става . 2-етажна къща 150кв . ще построим трети за всяка да има
Активен

Здравейте!!!
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #409 -: Януари 31, 2011, 11:09:59 »
Раздели ТемаНагоре

бройте и мен

и у нас става . 2-етажна къща 150кв . ще построим трети за всяка да има
Ми мойто е апартамент ама е 240 кв. Smiley И мама му направи ремонт Smiley Може да се местим през годината 6 месеца тук, 6 там Tongue
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #410 -: Февруари 16, 2011, 19:31:15 »
Раздели ТемаНагоре

Днес съм тъжна.... Винаги ще помня този Св.Валентин ,защото не беше най-романтичния ,а най-трагичния за мен.Научих ,че ни е напуснало едно момче ,едно дете,едва 20 годишно.Дете от квартала с което сме израстнали ,до късни нощи сме играли на криеница.Един прекрасен човек,винаги усмихнат и позитивно настроен.След като станах семейна и се махнах от квартала,той си остана най-добрия приятел на брата.Постоянно бяха заедно. Всеки път като ходих в майкини на гости знаех ,че и той ще е там.Малката имаше двама вуйчовци .... Дори не знам защо пиша тук,защо натъжавам и вас,но физически съм тук ,а мислите ми са все там,все при него.Защо живота е така жесток?На кого е навредило това дете? Защо не са му стигнали 5 минути да се прибере? Защо не мога да връщам времето назад?Защо не мога да правя сделки с дявола? Как искам да го върна,как искам сега да е до мен. Как искам да ме пита "како днеска къде ще разкарваме малката" ....
Обичайте се, казвайте това на любимите си хора всеки ден.Бъдете до приятелите си и живейте ден за ден,защото колкото и зловещо да звучи утре може да няма.Почивай в мир скъпо мое братче Sad
Активен

Здравейте!!!
Задължителен е КОМЕНТАРА
ZORI_135
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 609

Весели празници!

Профил
« Отговор #411 -: Февруари 18, 2011, 15:45:27 »
Раздели ТемаНагоре

Мила,мн.добре знам какво ти.
Господи,колко ми е познато това чувство на вина и безизходица.
Прегръщам те Kiss
Болката винаги ще е в теб,но той"вижда"обичта ти,не плачи,остави го да напусне този ужасен свят...
дано е на по-добро място...
и Ви пази и закриля...
Съболезнования на близките му  (flowers06)
Активен

.Връщам стока не отговаряща на описанието.
Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП.
Коректна съм и очаквам същото!

РАЗМЕНЯМ!!!

Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #412 -: Февруари 18, 2011, 22:19:33 »
Раздели ТемаНагоре

Мила,мн.добре знам какво ти.
Господи,колко ми е познато това чувство на вина и безизходица.
Прегръщам те Kiss
Болката винаги ще е в теб,но той"вижда"обичта ти,не плачи,остави го да напусне този ужасен свят...
дано е на по-добро място...
и Ви пази и закриля...
Съболезнования на близките му  (flowers06)
Мерси мила. Преди 5 месеца изпратих по същия начин момче с което бяхме 17 години заедно ...
Искам да благодаря и на Радо ,че успя да ми помогне с това клипче  http://vbox7.com/play:c10d9695  ,за да покажа какво чувствам и какво ми е в сърцето.
Активен

Здравейте!!!
Задължителен е КОМЕНТАРА
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #413 -: Февруари 18, 2011, 23:03:11 »
Раздели ТемаНагоре

Съчувствам на болката ти. Времето може и да лекува, но има празнини, които така си остават...Изгледах клипчето. Жалко за неизживяната младост, мечти, любови...живот...
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
ZORI_135
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 609

Весели празници!

Профил
« Отговор #414 -: Февруари 19, 2011, 16:54:13 »
Раздели ТемаНагоре

Съчувствам на болката ти. Времето може и да лекува, но има празнини, които така си остават...Изгледах клипчето. Жалко за неизживяната младост, мечти, любови...живот...
Не,времето не лекува,болката дори става по-силна,просто се научаваш да живееш с нея...
Активен

.Връщам стока не отговаряща на описанието.
Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП.
Коректна съм и очаквам същото!

РАЗМЕНЯМ!!!

Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
таня ботева
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 373

на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА

Профил
« Отговор #415 -: Февруари 19, 2011, 18:27:18 »
Раздели ТемаНагоре

Не,времето не лекува,болката дори става по-силна,просто се научаваш да живееш с нея...
От опит ще ви кажа времето не лекува.Загубих баща си когато бях на 12 години , а сега съм 31 години и има моменти във който страшно много ми липса и болката става по-голяма има моменти който искаш да споделиш  със този човек а няма как   стоиш във стаята и си говориш сам със надеждата че те чува и  ти улеква малко но  това е живота няма как .Когато ти липсва много погледни нагоре във небето и му кажи каквото имаш да му казваш и знай че те чува /знам че ви звучи супер налудничево но аз мисля че е така /
Активен

коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията  нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #416 -: Февруари 19, 2011, 18:39:38 »
Раздели ТемаНагоре

Аз загубих и двамата си родители. Ужасно е...безумно...има моменти, в които се чувствам изпразнена от съдържание. Искам да викам,, да вия от болка. Има моменти, в които усещам с пълна сила липсата на майчината ласка и бащината подкрепа...Вярно е- просто свикваш да живееш по новият начин.
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #417 -: Февруари 19, 2011, 18:54:10 »
Раздели ТемаНагоре

Аз загубих и двамата си родители. Ужасно е...безумно...има моменти, в които се чувствам изпразнена от съдържание. Искам да викам,, да вия от болка. Има моменти, в които усещам с пълна сила липсата на майчината ласка и бащината подкрепа...Вярно е- просто свикваш да живееш по новият начин.
По-скоро се опитваш да свикнеш с болката Sad И аз така си говоря в стаята.Онзи ден се молих на всички мой приятели там горе да посрещнат Пламен ,за да е добре и да не е сам .....
Активен

Здравейте!!!
Задължителен е КОМЕНТАРА
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #418 -: Февруари 19, 2011, 19:41:40 »
Раздели ТемаНагоре

От опит ще ви кажа времето не лекува.Загубих баща си когато бях на 12 години , а сега съм 31 години и има моменти във който страшно много ми липса и болката става по-голяма има моменти който искаш да споделиш  със този човек а няма как   стоиш във стаята и си говориш сам със надеждата че те чува и  ти улеква малко но  това е живота няма как .Когато ти липсва много погледни нагоре във небето и му кажи каквото имаш да му казваш и знай че те чува /знам че ви звучи супер налудничево но аз мисля че е така /
МИЛА,НЕ СТАВА!И АЗ ЗАГУБИХ МАЙКА МИ ПРЕДИ ГОДИНА,ОТ НАЙ-БОЛЕЗНЕНАТА ФОРМА НА РАК,ПЛАЧЕШЕ И МЕ ГЛЕДАШЕ В ОЧИТЕ И МЕ МОЛЕШЕ-ИРЕНЧЕ,АКО МЕ ОБИЧАШ ПОМОГНИ МИ ПО-БЬРЗО ДА СИ ЗАМИНА!-НЕ ИСКАХ ДА ГО ВЬЗПРИЕМА,БЕШЕ СЕ ПРЕДАЛА,ПЬК И ДВЕТЕ ЗНАЕХМЕ ЧЕ СТАВА ВСЕ ПО-БОЛЕЗНЕНО И СТРАШНО,НО ДА ГЛЕДАШ КАК НАЙ-БЛИЗКИЯ ТИ ЧОВЕК НА СВЕТА ГАСНЕ Е СТРАААШНООО!!!И МИ СЕ ОБАДИ ПО ТЕЛЕФОНА КОГАТО СИ ЗАМИНАВЕАШЕ ОТ ТОЯ СВЯТ,А АЗ НЕ ПОВЯРВАХ И НЕ ОТИДОХ-ОТ ТОВА ДА ЗАГУБИШ БЛИЗЬК ЧОВЕК ПО-СТРАШНО Е САМО,КОГАТО ИМАШ И УГРИЗЕНИЯ!МЕСЕЦИ СЛЕД ТОВА СТАВАХ И КРЕЩАХ НАСЬН"МАМО"МОЯ МИСЛЕШЕ ЧЕ ЩЕ ПРЕВЬРТЯ...НИТО КОГАТО ОТИВАМ НА ГРОБА И,НИТО КОГАТО ДОКОСВАМ НЕЙНИ ВЕЩИ НЕ МОГА ДА ЗАПАЗЯ САМООБЛАДАНИЕ,НИТО ДЕТЕТО МОЖЕ ДА МЕ РАЗСЕЕ...И СТАВА ВСЕ ПО-ОСЕЗАЕМА ЛИПСАТА НА ЧОВЕКА,КОГОТО СИ ЗАГУБИЛ... Sad
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #419 -: Февруари 20, 2011, 19:24:58 »
Раздели ТемаНагоре

Всеки път, когато от нас си отива любим човек, болка препълва нашето сърце. Повърхностните отговори, които някога са ни устройвали, вече не ни дават утеха.

Нашите сърца ни казват, че хората са предназначени за живот, а не за смърт. Ние интуитивно чувстваме, че сме призвани да проявяваме живот все по-пълно и все по-пълно. Когато това не става, и човек си отива от живота, ние си задаваме в недоумение въпроси защо това се случва.

За да разберем смисъла на смъртта, е необходимо да разберем смисъла на живота. Наблюдавайки живота, ние виждаме, че всичко, съществуващо в света, непрекъснато се променя. Всички неща се променят, но нищо не изчезва.

Животът не започва в момента на раждането и не свършва в момента на смъртта. Животът представлява вечен прогрес, вечен растеж. Ние сме нещо повече от видима обвивка или съвкупност от телесни органи и мисли в нашия разум. Всичко това е само външната проява на нашата истинска същност. Ние сме изражение на духа на живота.

Животът е път, който криволичи между хълмовете на времето. Зад всеки завой ни чака нов изглед. Хората са странници по този път, който преминава през цялата вечност.

Някои хора преминават своя път много бързо, скривайки се зад поредния хълм, други пък се движат много бавно. Но животът следва да се измерва не чрез рамките на времето, а чрез рамките на самия живот.

Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение.

След всеки залез неизбежно следва нов изгрев
Активен

Здравейте!!!
Задължителен е КОМЕНТАРА

Страници: 1 ... 26 27 [28] 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: