scorpia
new user
Неактивен
Публикации: 506
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 15, 2010, 14:10:09 » |
Нагоре
|
Искам да купя от едно майче доста обемно легло (в разглобен вид) и матрак за него, но една потребителка ми каза, че е платила за нещо подобно близо 80 лева. На мен ми се струва много тази сума и в тази връзка искам да ви попитам коя е най-евтината услуга според вас за изпращането и получаването на подобен вид пратки?
|
|
|
Активен
|
Към недобросъвестните и тарикатите - не се записвайте в обявите ми, а ако аз се запиша във ваша, моля - игнорирайте ме доброволно! Не ми се занимава с луди хора! Не ми се оспорват незаслужени оценки.. НЕМАМ ВРЕМЕ! Боклуци връщам моментално! Изчаквам не повече от 8 часа, не подсещам на ЛС!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #1 -: Декември 15, 2010, 14:45:58 » |
Нагоре
|
Няма такава,отиваш с кола и го взимаш ... или някой познат,който минава през нейния град да го докара.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #2 -: Декември 15, 2010, 16:28:06 » |
Нагоре
|
На мен така ми пратиха столче за хранене,жената беше от София и един нейн познат ми го докара до тук
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #3 -: Декември 15, 2010, 19:58:48 » |
Нагоре
|
А аз съм чувала, че се изпраща много евтино по влака. Трябва да се пита на самата гара предварително какви изисквания имат за опаковане и преди съм чела в Продавалника как майчета са изпращали едрогабаритни товари за 7 до 10 лв. Това ми е информация отпреди година-година и половина, дано се е запазила тази практика.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #4 -: Декември 15, 2010, 20:01:28 » |
Нагоре
|
Уф и аз пращах едно столче от София до Бургас и само с влака го приеха. Излезе около 8-9лв. А, леглото е доста по-тежко, та не знам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #5 -: Декември 15, 2010, 20:02:29 » |
Нагоре
|
А аз съм чувала, че се изпраща много евтино по влака. Трябва да се пита на самата гара предварително какви изисквания имат за опаковане и преди съм чела в Продавалника как майчета са изпращали едрогабаритни товари за 7 до 10 лв. Това ми е информация отпреди година-година и половина, дано се е запазила тази практика.
Или с рейса Ама си питаш самият превозвач или шофьор.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
scorpia
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 16, 2010, 09:41:01 » |
Нагоре
|
Ще пробвам явно през БДЖ-то.. То ясно, че креватчето ще се разглоби и пакетира и няма да е толкова обемно, а матрака по някакъв начин ще се нагъне, ама да видим дали ще приемат такова нещо.. Другия вариант ми е Еконт.. Мъж ми си поръча през нета автомобилни гуми - 4 на брой и му ги доставиха, та не вярвам да откажат креватчето и матрака..
|
|
|
Активен
|
Към недобросъвестните и тарикатите - не се записвайте в обявите ми, а ако аз се запиша във ваша, моля - игнорирайте ме доброволно! Не ми се занимава с луди хора! Не ми се оспорват незаслужени оценки.. НЕМАМ ВРЕМЕ! Боклуци връщам моментално! Изчаквам не повече от 8 часа, не подсещам на ЛС!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #7 -: Декември 17, 2010, 16:19:19 » |
Нагоре
|
ми то с +80лв ще си поръчаш в нета и ще ти го доставят до вас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #8 -: Декември 17, 2010, 16:25:09 » |
Нагоре
|
Пробвай с влака, аз съм пращала шкаф около 15-20 кг за 4 лева и стотинки.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #9 -: Декември 18, 2010, 08:50:25 » |
Нагоре
|
Детско креватче ли е! С влака ще дойде не повече от 10 лв Пращала съм доста неща Нямат изисквания за опаковките Може даже и не опаковано да го занесете, ако не се притеснявате че ще се надраска
|
|
|
Активен
|
|
|
|
scorpia
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 18, 2010, 23:21:55 » |
Нагоре
|
Детско креватче ли е! С влака ще дойде не повече от 10 лв Пращала съм доста неща Нямат изисквания за опаковките Може даже и не опаковано да го занесете, ако не се притеснявате че ще се надраска
Детско креватче с матрак, което може да се разглоби предполагам.. Чакам мацката да ми пише, за да я помоля да провери в БДЖ Варна какво ще кажат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #11 -: Декември 19, 2010, 18:48:06 » |
Нагоре
|
Детско креватче с матрак, което може да се разглоби предполагам.. Чакам мацката да ми пише, за да я помоля да провери в БДЖ Варна какво ще кажат. А ти от кой град си?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
scorpia
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Януари 11, 2011, 09:38:44 » |
Нагоре
|
Детско креватче с матрак, което може да се разглоби предполагам.. Чакам мацката да ми пише, за да я помоля да провери в БДЖ Варна какво ще кажат. А ти от кой град си? София!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|