{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Изневерявали ли сте ?
Да - 32 (40.5%)
Не - 47 (59.5%)
Общ брой гласове: 79

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изневярата - начин на употреба  (Прочетена 46075 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Декември 16, 2010, 11:05:32 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм изневерявала и не се чувствам зле от този факт.
Изневерявала в смисъл - секс за една нощ. Важното в такава изневяра е да си наложиш да не се повтаря... със същия човек. Колко ти е харесало не е важно.
Аз нямам мъж в смисъла съпруг, а в смисъла гадже (вече 10год). Ние си имаме приказка, че дори и от най-любимата храна ти писва в един момент.Е малко можем да разнообразим менюто.  Ако нямаме сили или желание да сготвим нещо различно, то предлагат на други места. На мнение съм, че няма човек, било то мъж или жена, който дори само един-единствен път не е "хапвал на ресторант".
Най ме е яд, че откакто си имам малко ангелче вкъщи  имам голям дявол извън. А аз все нямам време или сили.

ПП: Не се следете, че задължително ще се хванете.
Shocked Shocked Shocked ето че има различни мисления,ужас не бих го направила никога
Е хайде де,как ще е ужас?Huh?ДА не се правим на светици Wink
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #46 -: Декември 16, 2010, 11:05:32 »
Раздели ТемаНагоре

Изневерявала в смисъл - секс за една нощ. Важното в такава изневяра е да си наложиш да не се повтаря... със същия човек. Колко ти е харесало не е важно.
Аз нямам мъж в смисъла съпруг, а в смисъла гадже (вече 10год). Ние си имаме приказка, че дори и от най-любимата храна ти писва в един момент.Е малко можем да разнообразим менюто.  Ако нямаме сили или желание да сготвим нещо различно, то предлагат на други места. На мнение съм, че няма човек, било то мъж или жена, който дори само един-единствен път не е "хапвал на ресторант".
Най ме е яд, че откакто си имам малко ангелче вкъщи  имам голям дявол извън. А аз все нямам време или сили.

Е т'ва ми хареса Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #47 -: Декември 16, 2010, 11:07:31 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Shocked Shocked ето че има различни мисления,ужас не бих го направила никога
Е хайде де,как ще е ужас?Huh?ДА не се правим на светици Wink
Ами за мен е ужас,аз казах по горе,че малко ще са като мен......разбираш ли,че за мен това е недупостимо...Ох знаех си че нетрябваше да я гледам тая тема Lips Sealed
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #48 -: Декември 16, 2010, 11:09:34 »
Раздели ТемаНагоре

Ми май накрая така излиза Huh?Макар,че съм сигурна,че има много които са изневерявали,но не смеят да си признаят Roll Eyes
чела не дочела ,да те подкрепя. Май гласувах с не ,ама като се замислих е по-скоро да.Сексуален контакт не съм имала с друг ,но често когато имам трудни моменти до мен винаги е бившия ми,готов да ми даде една прегрътка за успокоение  Cheesy
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #49 -: Декември 16, 2010, 11:15:45 »
Раздели ТемаНагоре

Ами аз също мога да си призная,че съм изневерявала и не се чувствам изобщо гузна или виновна от този факт.Било ми е хубаво и не съжалявам.Имам брак от почти 14г и както казаха малко преди мен,то само боб не може да се яде,понякога ти се иска и пържолка.Преди няколко годинки си казвах аз никога не бих изневерила,но ето че се случи и вече никога не казвам никога!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #50 -: Декември 16, 2010, 11:17:41 »
Раздели ТемаНагоре

Ох..аз на теория знам,че да целунеш друг,да спиш с друг не е изневяра,защото може да е породено от много фактори-алкохол,в изблик на ярост или гняв..но ако някой,с който съм го направи ще му бия шута.Аз се обичам достатъчно,за да мога и сама..така че ако е тръгнал да залита,нека си живее сам и спи с която иска,аз не съм мазохистка да го търпя.Както съм писала,с бившия сме били заедно 3г,но ако ми беше изневерил щях най-спокойно да му кажа довиждане и лек живот.
А вече има ли връзка,чувства..това няма да мога да го преглътна за нищо на света..то си е предателство в случая,не просто изневяра.
Подкрепям това изказване!Гласувах с не,защото не изневерявам,нито тялом ,нито духом,защото не искам на мен да ми причинят такова нещо!На мнение съм ,че всичко в живота се връща,затова не правя неща,който не искам да ми се случат и на мен!Дори когато е имало повод за изневяра-съм се ограничавала само до флирт,коя жена не обича да е обект на внимание,но старата любов за мен е в миналото и дори не си позволявам да си спомням за нея,щастлива съм със съпруга си,не мога да си представя друг мъж на негово място,любовта ще спаси света!
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #51 -: Декември 16, 2010, 11:18:23 »
Раздели ТемаНагоре

Ами аз също мога да си призная,че съм изневерявала и не се чувствам изобщо гузна или виновна от този факт.Било ми е хубаво и не съжалявам.Имам брак от почти 14г и както казаха малко преди мен,то само боб не може да се яде,понякога ти се иска и пържолка.Преди няколко годинки си казвах аз никога не бих изневерила,но ето че се случи и вече никога не казвам никога!
Браво Тони,ей това имах впредвид!И аз когато бях съвсем начинаеща във връзките се възмущавах от изневери,нооооо с годините,разбираш,че се допускат и такива постъпки.А за тази,които казват Никога!,ще ги видим след около 10г.Много им е рано да преценят! Wink
Активен

tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #52 -: Декември 16, 2010, 11:23:49 »
Раздели ТемаНагоре

Браво Тони,ей това имах впредвид!И аз когато бях съвсем начинаеща във връзките се възмущавах от изневери,нооооо с годините,разбираш,че се допускат и такива постъпки.А за тази,които казват Никога!,ще ги видим след около 10г.Много им е рано да преценят! Wink
Ами мила,аз поне така мисля.Пък и като се замисля повечето ми познати с по-дълъг стаж в брака са го правили по веднъж или два пъти и никоя не ми е казала че съжалява,но това си е лично мое мнение.
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #53 -: Декември 16, 2010, 11:58:07 »
Раздели ТемаНагоре

Ох..аз на теория знам,че да целунеш друг,да спиш с друг не е изневяра,защото може да е породено от много фактори-алкохол,в изблик на ярост или гняв...
Изневяра си е. А че просто си търсите извинение да го направите - е друг въпрос. Алкохол или не, ако приятелката ми направи такова нещо директно й бия шута. Щом аз под влиянието на алкохол мога да се контролирам, значи и тя трябва да може. Като не може или не иска - аз к*рви мразя и не искам да имам нищо общо с такива.
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #54 -: Декември 16, 2010, 12:04:24 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Shocked ShockedРадо,ама недей така!Ти какви ни изкара? Huh?
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #55 -: Декември 16, 2010, 12:04:51 »
Раздели ТемаНагоре

Ох..аз на теория знам,че да целунеш друг,да спиш с друг не е изневяра,защото може да е породено от много фактори-алкохол,в изблик на ярост или гняв...
Изневяра си е. А че просто си търсите извинение да го направите - е друг въпрос. Алкохол или не, ако приятелката ми направи такова нещо директно й бия шута. Щом аз под влиянието на алкохол мога да се контролирам, значи и тя трябва да може. Като не може или не иска - аз к*рви мразя и не искам да имам нищо общо с такива.
А така Радо Coolимам впредвид че и двамата трябва да си налагат граници,едно е флирт ,друго е да залиташ към извънбрачна връзка,а това за един път пък въобще не го разбирам Roll Eyesи след 10години брак ще мисля по същия начин защото за любовта честноста е много важна,не казвам че съм застрахована,но гледам да не позволявам да ми се случи!
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 12:07:27 от margafraca » Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #56 -: Декември 16, 2010, 12:12:04 »
Раздели ТемаНагоре

Че то никой не се стреми да му се случи.Ама чукайте на дърво и си запомнете думите WinkСлед 10 години ,пак ще си говорим Kiss
Активен

plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #57 -: Декември 16, 2010, 12:15:55 »
Раздели ТемаНагоре

Че то никой не се стреми да му се случи.Ама чукайте на дърво и си запомнете думите WinkСлед 10 години ,пак ще си говорим Kiss

ох, дано и след 20г. със същия (love2) (love3)
Активен
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #58 -: Декември 16, 2010, 12:17:21 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesyдано,миличка,че тя изневярата на никой не е приятна Wink
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #59 -: Декември 16, 2010, 12:39:56 »
Раздели ТемаНагоре

Не си мисли така,че е рано да се прецени,недей така.Има всякакви хора!!!Мога да го докажа и заставам зад думите си Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: