emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 15, 2010, 20:24:55 » |
Нагоре
|
Подтикната от друга тема, пускам тази. Хайде да видим кой кого защо и т.н. Преживели ли сте такава ? Бихте ли простили ? Споделете мнението си. Аз съм първа. За мен изневярата не е само физическа, а е да обичам някого, а в същото време да съм с друг. Така, че в този ред на мисли и отговорът ми е ясен и категоричен
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 20:53:36 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #1 -: Декември 15, 2010, 20:26:44 » |
Нагоре
|
Може да си права,мила,но в такъв случай аз не спирам да изневерявам Попнеже никога не съм спирала да обичамбившия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Декември 15, 2010, 20:29:42 » |
Нагоре
|
Може да си права,мила,но в такъв случай аз не спирам да изневерявам Попнеже никога не съм спирала да обичамбившия Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да лъжеш си е изневяра
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 20:51:44 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Декември 15, 2010, 20:32:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #4 -: Декември 15, 2010, 20:33:54 » |
Нагоре
|
Не съм, ама след всяка връзка все повече се убеждавам, че е безсмислено и е време да започна...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #5 -: Декември 15, 2010, 20:34:07 » |
Нагоре
|
Може да си права,мила,но в такъв случай аз не спирам да изневерявам Попнеже никога не съм спирала да обичамбившия Обичай си го ,бъди сигурна че това не е изневяра !!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 15, 2010, 20:38:47 » |
Нагоре
|
Благодаря за подкрепата,миличка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 15, 2010, 20:57:34 » |
Нагоре
|
Хайде гласувайте бе хора!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #8 -: Декември 15, 2010, 20:58:53 » |
Нагоре
|
Може да си права,мила,но в такъв случай аз не спирам да изневерявам Попнеже никога не съм спирала да обичамбившия Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да лъжеш си е изневяра --------------------------------------------------------------------- За мен това е МАЗОХИЗЪМ постояно да мислиш за другия е ужас без край - после идва въпроса защо се подлагате на такова изтезание ?
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 21:01:01 от IRINKA_F »
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 15, 2010, 21:00:25 » |
Нагоре
|
Може да си права,мила,но в такъв случай аз не спирам да изневерявам Попнеже никога не съм спирала да обичамбившия Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да лъжеш си е изневяра За мен това е МАЗОХИЗЪМ постояно да мислиш за другия е ужас без край - после идва въпроса защо се подлагате на такова изтезание ? Понякога живота е такъв ,миличка!Не можеш да промениш някои обстоятелства
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 15, 2010, 21:02:33 » |
Нагоре
|
Може да си права,мила,но в такъв случай аз не спирам да изневерявам Попнеже никога не съм спирала да обичамбившия Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да лъжеш си е изневяра --------------------------------------------------------------------- За мен това е МАЗОХИЗЪМ постояно да мислиш за другия е ужас без край - после идва въпроса защо се подлагате на такова изтезание ? Е чак постоянно.............Не. Но има дни или пък случки в които съм подвластна на онзи другият. Пък може и да съм мазохистка
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 21:04:31 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #11 -: Декември 15, 2010, 21:08:15 » |
Нагоре
|
Да сигурно е така но защо си го причиняваш ? Радвай се - може да е било за добро не е гаранция че онзи другия е можел да те направи по - щаслива ! Живото е това което най малко очакваме
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 15, 2010, 21:18:58 » |
Нагоре
|
Аз мисля,че живота етакъв какъвто си го направи човек Но понякога допуска грешки,за които може да съжалява цял живот
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #13 -: Декември 15, 2010, 21:19:38 » |
Нагоре
|
Няма смисъл да се замисляш -какво би било.Предпочитам да вървя с гордо вдигната глава и щастлива с това , което имам сега, отколкото да мисля за "минало-свършено", защото бих била повече нещастна. Другият би ли бил щастлив?А аз да се самоизмъчвам ли?Имала съм възможност , но не съм.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 15, 2010, 21:22:09 » |
Нагоре
|
М дааа,аз сега съм щастлива с двете си човечета и правя всичко в името на тях!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|