{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Изневерявали ли сте ?
Да - 32 (40.5%)
Не - 47 (59.5%)
Общ брой гласове: 79

Страници: [1] 2 3 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изневярата - начин на употреба  (Прочетена 46560 пъти)
0 Членове и 15 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 15, 2010, 20:24:55 »
Раздели ТемаНагоре

Подтикната от друга тема, пускам тази. Хайде да видим кой кого защо и т.н. Smiley
Преживели ли сте такава ?  Бихте ли простили ? Споделете мнението си.  

Аз съм първа.

За мен изневярата не е само физическа, а е да обичам някого, а в същото време да съм с друг. Така, че в този ред на мисли и отговорът ми е ясен и категоричен  Cheesy
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 20:53:36 от emi9 » Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #1 -: Декември 15, 2010, 20:26:44 »
Раздели ТемаНагоре

Може да си права,мила,но  в такъв случай аз не спирам да изневерявам EmbarrassedПопнеже никога не съм спирала да обичамбившия Huh?
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Декември 15, 2010, 20:29:42 »
Раздели ТемаНагоре

Може да си права,мила,но  в такъв случай аз не спирам да изневерявам EmbarrassedПопнеже никога не съм спирала да обичамбившия Huh?
Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно  или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да  лъжеш   си е изневяра  Smiley
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 20:51:44 от emi9 » Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Декември 15, 2010, 20:32:40 »
Раздели ТемаНагоре

Embarrassed Embarrassed EmbarrassedМного е късно вече да се връщам назад! Sad
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #4 -: Декември 15, 2010, 20:33:54 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм, ама след всяка връзка все повече се убеждавам, че е безсмислено и е време да започна...
Активен

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #5 -: Декември 15, 2010, 20:34:07 »
Раздели ТемаНагоре

Може да си права,мила,но  в такъв случай аз не спирам да изневерявам EmbarrassedПопнеже никога не съм спирала да обичамбившия Huh?
Обичай си го ,бъди сигурна че това не е изневяра !!!
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Декември 15, 2010, 20:38:47 »
Раздели ТемаНагоре

KissБлагодаря за подкрепата,миличка!
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Декември 15, 2010, 20:57:34 »
Раздели ТемаНагоре

Хайде гласувайте бе хора! Cool
Активен

IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #8 -: Декември 15, 2010, 20:58:53 »
Раздели ТемаНагоре

Може да си права,мила,но  в такъв случай аз не спирам да изневерявам EmbarrassedПопнеже никога не съм спирала да обичамбившия Huh?
Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно  или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да  лъжеш   си е изневяра  Smiley                  ---------------------------------------------------------------------                            За мен това е МАЗОХИЗЪМ  Cheesy  постояно да мислиш за другия е ужас без край  - после идва въпроса защо се подлагате на такова изтезание ?  Cheesy   
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 21:01:01 от IRINKA_F » Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Декември 15, 2010, 21:00:25 »
Раздели ТемаНагоре

Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно  или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да  лъжеш   си е изневяра  Smiley                                              За мен това е МАЗОХИЗЪМ  Cheesy  постояно да мислиш за другия е ужас без край  - после идва въпроса защо се подлагате на такова изтезание ?  Cheesy
Понякога живота е такъв ,миличка!Не можеш да промениш някои обстоятелства Smiley
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Декември 15, 2010, 21:02:33 »
Раздели ТемаНагоре

Е всеки си има своите си разбирания. Сексът за една нощ за мен не е изневяра. Просто е случка.....алкохол, флирт, привличане, нужда, глупост,всичко взето заедно  или Бог знае какво. Приемам го. Но за мен лично да обичаш, да осъзнаваш, че обичаш и да си с друг и един вид да  лъжеш   си е изневяра  Smiley                  ---------------------------------------------------------------------                            За мен това е МАЗОХИЗЪМ  Cheesy  постояно да мислиш за другия е ужас без край  - после идва въпроса защо се подлагате на такова изтезание ?  Cheesy  
Е чак постоянно.............Не. Но има дни или пък случки в които съм подвластна на онзи другият. Пък може и да съм мазохистка  Cheesy

« Последна редакция: Декември 15, 2010, 21:04:31 от emi9 » Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #11 -: Декември 15, 2010, 21:08:15 »
Раздели ТемаНагоре

Да сигурно е така  но защо си го причиняваш  Sad ?  Радвай се - може да е било за добро  Cheesy не е гаранция че онзи другия е можел да те направи по - щаслива ! Живото е това което най малко очакваме
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Декември 15, 2010, 21:18:58 »
Раздели ТемаНагоре

Аз мисля,че живота етакъв какъвто си го направи човек WinkНо понякога допуска грешки,за които може да съжалява цял живот Roll Eyes
Активен

plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #13 -: Декември 15, 2010, 21:19:38 »
Раздели ТемаНагоре

Няма смисъл да се замисляш -какво би било.Предпочитам да вървя с гордо вдигната глава и щастлива с това , което имам сега, отколкото да мисля за "минало-свършено", защото бих била повече нещастна. Другият би ли бил щастлив?А аз да се самоизмъчвам ли?Имала съм възможност , но не съм.
Активен
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Декември 15, 2010, 21:22:09 »
Раздели ТемаНагоре

М дааа,аз сега съм щастлива с двете си човечета и правя всичко в името на тях! Wink
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: