Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Декември 16, 2010, 12:40:33 » |
Нагоре
|
Ох..аз на теория знам,че да целунеш друг,да спиш с друг не е изневяра,защото може да е породено от много фактори-алкохол,в изблик на ярост или гняв...
Изневяра си е. А че просто си търсите извинение да го направите - е друг въпрос. Алкохол или не, ако приятелката ми направи такова нещо директно й бия шута. Щом аз под влиянието на алкохол мога да се контролирам, значи и тя трябва да може. Като не може или не иска - аз к*рви мразя и не искам да имам нищо общо с такива. ето един мъж на моето мнение.Браво!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #61 -: Декември 16, 2010, 12:42:34 » |
Нагоре
|
То такива мъже са на изчезване вече,ама и аз шапка им свалям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #62 -: Декември 16, 2010, 12:46:22 » |
Нагоре
|
То такива мъже са на изчезване вече,ама и аз шапка им свалям Моят мъж мисли по същия начин,не са на изчезване Виж тази тема е много относително,всеки си има своите разбирания.И всеки има право на това.За едни е просто разнообразие,за други е подло и долно.Аз както казах,за да изневериш ти трябва причина,на мен ми е добре с моя мъж вече 5-та година и интимния живот си е идеален,просто трябва да знаеш как да го направиш,или той ще отиде да търси развлечение другаде,ако ти изневери значи е имало защо.....не го извинява нищо,ама нищо. Така че тук неможем всички да сме на едно мнение
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
bori_nik_
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #63 -: Декември 16, 2010, 12:47:04 » |
Нагоре
|
4estno kazano spored men iznevqrata ne e gotino ne6to-parvo naranqva6 drugiq,2-laje6 sebe si i savestta si,3-4ovek ne se zamislq za tova kolko vajen e za nego liubimiq,dokato ne napravi nqkoq glupost.Nikoi ne sadq-vseki ima pravo na izbor,no spored men 4ovek ponqkoga ne zabelqzva drebnite jestove na miliq ni s koito kazva 4e nie sme nai-vajnite na sveta...tova e gadno-vseki izrazqva liubovta si po razli4en na4in.No iznevqrata-NE....ne e gotino.....
Муци пиши на кирилица съжелявам-все забрявам за това..........
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и бърза-разчитам на същото и от вас!Благодаря ви!Връщам стоки неотговарящи на описанието или зацапани и мръсни.Това е сайт с добра идея,затова нека не я проваляме.Работя с пощата.Поставям оценки след всяка сделка....
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #64 -: Декември 16, 2010, 13:10:50 » |
Нагоре
|
Ами аз също мога да си призная,че съм изневерявала и не се чувствам изобщо гузна или виновна от този факт.Било ми е хубаво и не съжалявам.Имам брак от почти 14г и както казаха малко преди мен,то само боб не може да се яде,понякога ти се иска и пържолка.Преди няколко годинки си казвах аз никога не бих изневерила,но ето че се случи и вече никога не казвам никога!
Аз казвам то само пържолки не може, трябва и боб то трябва да видиш , че с друг не е чак толкова хубаво и да се върнеш с радост при твоето питомното и тогава ти е още по-гот Криси09, защо да е чак такъв ужас? Тебе като омръзне къщата да не би да се местиш, освежаваш я. Това е освежаване на връзката.
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 13:15:20 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Декември 16, 2010, 13:14:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #66 -: Декември 16, 2010, 13:16:19 » |
Нагоре
|
Ей палавнице
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #67 -: Декември 16, 2010, 13:19:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #68 -: Декември 16, 2010, 13:20:45 » |
Нагоре
|
Ама нали знаеш,че вълка козината си мени ама нрав нц
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Декември 16, 2010, 13:22:16 » |
Нагоре
|
Ама нали знаеш,че вълка козината си мени ама нрав нц Еееее то ми е омръзнало вече Аз и затова се задомих,дойде ми времето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #70 -: Декември 16, 2010, 13:24:01 » |
Нагоре
|
Ама нали знаеш,че вълка козината си мени ама нрав нц Еееее то ми е омръзнало вече Аз и затова се задомих,дойде ми времето АААААААААААА ми ти така ще кажеш яяяя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Декември 16, 2010, 13:24:25 » |
Нагоре
|
Ами аз също мога да си призная,че съм изневерявала и не се чувствам изобщо гузна или виновна от този факт.Било ми е хубаво и не съжалявам.Имам брак от почти 14г и както казаха малко преди мен,то само боб не може да се яде,понякога ти се иска и пържолка.Преди няколко годинки си казвах аз никога не бих изневерила,но ето че се случи и вече никога не казвам никога!
Аз казвам то само пържолки не може, трябва и боб то трябва да видиш , че с друг не е чак толкова хубаво и да се върнеш с радост при твоето питомното и тогава ти е още по-гот Криси09, защо да е чак такъв ужас? Тебе като омръзне къщата да не би да се местиш, освежаваш я. Това е освежаване на връзката. Съжелявам за мен е така Никой неможе да ме обеди.Сори
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #72 -: Декември 16, 2010, 13:25:10 » |
Нагоре
|
Не се обиждай, но какви мислиш, че изглеждате в очите на страничен човек, когато имайки съпруг или приятел отидете и се натаковате с някой негов приятел, комшия, колега и т.н.? Хубавото е поне, че в такива случаи човек може с малко изнудване да получи и той доза от това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Декември 16, 2010, 13:26:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #74 -: Декември 16, 2010, 13:27:53 » |
Нагоре
|
Не се обиждай, но какви мислиш, че изглеждате в очите на страничен човек, когато имайки съпруг или приятел отидете и се натаковате с някой негов приятел, комшия, колега и т.н.? Хубавото е поне, че в такива случаи човек може с малко изнудване да получи и той доза от това. Радо ще ме накараш сега пред всички да разкажа аз защо съм изневерила И повярвай ми,няма да ме упрекнеш тогава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|