velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Декември 16, 2010, 13:28:36 » |
Нагоре
|
то от мишки се ядва глей оная луда крава да не те добара,че малиииииии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #76 -: Декември 16, 2010, 13:29:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #77 -: Декември 16, 2010, 13:31:10 » |
Нагоре
|
Не се знае, Наде, дали няма да те упрекна. Ако нещо не върви в отношенията човек намира начин да ги изглади или се развежда и тогава тръгва по чуждо. Поне аз така бих направил. И след 10, и след 20 години ще мисля по същия начин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #78 -: Декември 16, 2010, 13:33:04 » |
Нагоре
|
Не се знае, Наде, дали няма да те упрекна. Ако нещо не върви в отношенията човек намира начин да ги изглади или се развежда и тогава тръгва по чуждо. Поне аз така бих направил. И след 10, и след 20 години ще мисля по същия начин.
Ама чакай малко,аз на мъжа си в момента не съм изневерила.Беше преди доста време с едно сериозно гадже.И повярвай ми умирах за него(и все още де) и правех всичко възможно да изгладя надоразуменията,но той е от този тип хора,които не казват какъв им е проблема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #79 -: Декември 16, 2010, 13:33:45 » |
Нагоре
|
Гласувах с Не,защото никога не сьм изневерявала.БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛИ,маме 15 год.брак.Мьжа ми ,ми дава всичко обич,подкрепа ,разбирателство.Защо да изневерявам ,след като ми се дава всичко?Аз сьм моногамен човек, и МНОГО ОБИЧАМ БОБ! Всеки си знае,и си живее живота както намери за добре. Явно тези ,които изневеряват си имат причини. Засега не сьм,но за в бьдеще немога да кажа,незнам какво ще ми поднесе живота.Думата НИКОГА,не ми е любима,защото винаги има ИЗНЕНАДИ! Обичайте се,и изживейте вашия живот,така както ви харесва! А аз ще продьлжавам да си хапвам от моя любим боб!
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 13:37:01 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #80 -: Декември 16, 2010, 13:33:52 » |
Нагоре
|
Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Кръшкането си е лекарство
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #81 -: Декември 16, 2010, 13:34:56 » |
Нагоре
|
Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Кръшкането си е лекарство
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #82 -: Декември 16, 2010, 13:36:34 » |
Нагоре
|
аз съм още на 12г. брак, имала съм предложения(не веднъж) за изневяра през това време, но не съм го направила- просто си мисля, че за няколко часа наслада не си заслужава да загубя тези 12години
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #83 -: Декември 16, 2010, 13:42:00 » |
Нагоре
|
аз съм още на 12г. брак, имала съм предложения(не веднъж) за изневяра през това време, но не съм го направила- просто си мисля, че за няколко часа наслада не си заслужава да загубя тези 12години
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #84 -: Декември 16, 2010, 13:43:14 » |
Нагоре
|
Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Кръшкането си е лекарство Не съм много съгласна.......може и така да е но НЕ УБИВАТ ВСЯКА ВРЪЗКА. Имам два примера за това до мен и им се възхищавам.Неможеш да наречеш една изневяра лекарство
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Декември 16, 2010, 13:43:57 » |
Нагоре
|
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Че да не ме упреквате повече!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #86 -: Декември 16, 2010, 13:45:44 » |
Нагоре
|
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Че да не ме упреквате повече! И аз от снощи се замислям дали да я кажа или не..............,но аз бях потърпевша в случая
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #87 -: Декември 16, 2010, 13:45:59 » |
Нагоре
|
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Че да не ме упреквате повече! Абе,че то така е,така е.Не се знае,но поне за момента мислим така.Но бъди сигурна,че никой не те опраква,все пак трябва да има и такива хора. Ами ако не те бърка,може да го разкажеш,твоя воля
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Декември 16, 2010, 13:46:22 » |
Нагоре
|
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Че да не ме упреквате повече! И аз от снощи се замислям дали да я кажа или не..............,но аз бях потърпевша в случая Хайде да не съм сама,ще пишем и двете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #89 -: Декември 16, 2010, 13:46:42 » |
Нагоре
|
Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Кръшкането си е лекарство Не съм много съгласна.......може и така да е но НЕ УБИВАТ ВСЯКА ВРЪЗКА. Имам два примера за това до мен и им се възхищавам.Неможеш да наречеш една изневяра лекарство Силвенче, хора всякакви, ситуации също . За едни е отрова, за други лекарство.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|