{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Изневерявали ли сте ?
Да - 32 (40.5%)
Не - 47 (59.5%)
Общ брой гласове: 79

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изневярата - начин на употреба  (Прочетена 46318 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #75 -: Декември 16, 2010, 13:28:36 »
Раздели ТемаНагоре

Tongue Tongue TongueВече не съм WinkНа младини лудувах достатъчно Kiss
Ама нали знаеш,че вълка козината си мени ама нрав нц  Tongue
Еееее то ми е омръзнало вече WinkАз и затова се задомих,дойде ми времето Tongue Tongue
АААААААААААА ми ти така ще кажеш яяяя  Kiss
Wink Wink за сега си крутувам,не са ме захапали мишките Tongue Tongue
то от мишки се ядва глей оная луда крава да не те добара,че  малиииииии  Cheesy
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #76 -: Декември 16, 2010, 13:29:36 »
Раздели ТемаНагоре

(laugh6) (laugh6) (laugh6)Дано не ме застигне,че тогава наистина МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #77 -: Декември 16, 2010, 13:31:10 »
Раздели ТемаНагоре

Не се знае, Наде, дали няма да те упрекна. Ако нещо не върви в отношенията човек намира начин да ги изглади или се развежда и тогава тръгва по чуждо. Поне аз така бих направил. И след 10, и след 20 години ще мисля по същия начин.
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #78 -: Декември 16, 2010, 13:33:04 »
Раздели ТемаНагоре

Не се знае, Наде, дали няма да те упрекна. Ако нещо не върви в отношенията човек намира начин да ги изглади или се развежда и тогава тръгва по чуждо. Поне аз така бих направил. И след 10, и след 20 години ще мисля по същия начин.
Ама чакай малко,аз на мъжа си в момента не съм изневерила.Беше преди доста време с едно сериозно гадже.И повярвай ми умирах за него(и все още де) и правех всичко възможно да изгладя надоразуменията,но той е от този тип хора,които не казват какъв им е проблема.
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #79 -: Декември 16, 2010, 13:33:45 »
Раздели ТемаНагоре

Гласувах с Не,защото никога не сьм изневерявала.БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛИ,маме 15 год.брак.Мьжа ми ,ми дава всичко обич,подкрепа ,разбирателство.Защо да изневерявам Huh?,след като ми се дава всичко?Аз сьм моногамен човек, и МНОГО ОБИЧАМ БОБ! Cheesy Cheesy Cheesy
Всеки си знае,и си живее живота както намери за добре. WinkЯвно тези ,които изневеряват си имат причини. Wink Засега не сьм,но за в бьдеще немога да кажа,незнам какво ще ми поднесе живота.Думата НИКОГА,не ми е любима,защото винаги има ИЗНЕНАДИ!
Обичайте се,и изживейте вашия живот,така както ви харесва! Wink Wink Wink А аз ще продьлжавам да си хапвам от моя любим боб! Tongue Tongue Tongue
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 13:37:01 от ROSIDINKOVA » Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #80 -: Декември 16, 2010, 13:33:52 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Smiley Кръшкането си е лекарство
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #81 -: Декември 16, 2010, 13:34:56 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Smiley Кръшкането си е лекарство
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Активен

plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #82 -: Декември 16, 2010, 13:36:34 »
Раздели ТемаНагоре

аз съм още на 12г. брак, имала съм предложения(не веднъж) за изневяра през това време, но не съм го направила- просто си мисля, че за няколко часа наслада не си заслужава да загубя тези 12години
Активен
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #83 -: Декември 16, 2010, 13:42:00 »
Раздели ТемаНагоре

аз съм още на 12г. брак, имала съм предложения(не веднъж) за изневяра през това време, но не съм го направила- просто си мисля, че за няколко часа наслада не си заслужава да загубя тези 12години
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #84 -: Декември 16, 2010, 13:43:14 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм много съгласна.......може и така да е но НЕ УБИВАТ ВСЯКА ВРЪЗКА.
Имам два примера за това до мен и им се възхищавам.Неможеш да наречеш една изневяра лекарство Lips Sealed
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #85 -: Декември 16, 2010, 13:43:57 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Sad
Че да не ме упреквате повече!
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #86 -: Декември 16, 2010, 13:45:44 »
Раздели ТемаНагоре

И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Sad
И аз от снощи се замислям дали да я кажа или не..............,но аз бях потърпевша в случая
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #87 -: Декември 16, 2010, 13:45:59 »
Раздели ТемаНагоре

Абе,че то така е,така е.Не се знае,но поне за момента мислим така.Но бъди сигурна,че никой не те опраква,все пак трябва да има и такива хора.
Ами ако не те бърка,може да го разкажеш,твоя воля Tongue Kiss
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #88 -: Декември 16, 2010, 13:46:22 »
Раздели ТемаНагоре

И аз от снощи се замислям дали да я кажа или не..............,но аз бях потърпевша в случая
Хайде да не съм сама,ще пишем и двете Smiley
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #89 -: Декември 16, 2010, 13:46:42 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм много съгласна.......може и така да е но НЕ УБИВАТ ВСЯКА ВРЪЗКА.
Имам два примера за това до мен и им се възхищавам.Неможеш да наречеш една изневяра лекарство Lips Sealed
Силвенче, хора всякакви, ситуации също . За едни е отрова, за други лекарство.  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: