rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 16, 2010, 13:46:55 » |
Нагоре
|
Не се знае, Наде, дали няма да те упрекна. Ако нещо не върви в отношенията човек намира начин да ги изглади или се развежда и тогава тръгва по чуждо. Поне аз така бих направил. И след 10, и след 20 години ще мисля по същия начин.
Ама чакай малко,аз на мъжа си в момента не съм изневерила.Беше преди доста време с едно сериозно гадже.И повярвай ми умирах за него(и все още де) и правех всичко възможно да изгладя надоразуменията,но той е от този тип хора,които не казват какъв им е проблема. Ми ти така го написа, че излезе, че си изневерила на мъжа ти. Тогава да се поправя - като не върви нещо, човек зарязва гаджето и тръгва да търси следващото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #91 -: Декември 16, 2010, 13:47:11 » |
Нагоре
|
аз съм още на 12г. брак, имала съм предложения(не веднъж) за изневяра през това време, но не съм го направила- просто си мисля, че за няколко часа наслада не си заслужава да загубя тези 12години
браво точно така мила и аз съм на същотото мнение И аз съм на това мнение,но никога не знае какво ще ти срвира живота.На косъм съм да ви разкажа моята история Че да не ме упреквате повече! И аз от снощи се замислям дали да я кажа или не..............,но аз бях потърпевша в случая Хайде да не съм сама,ще пишем и двете Айде ние ще подкрепяме Их аз нямам такава история,ама ще ми е интересно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #92 -: Декември 16, 2010, 13:47:28 » |
Нагоре
|
айде ама да не ме метнеш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #93 -: Декември 16, 2010, 13:47:38 » |
Нагоре
|
Не се знае, Наде, дали няма да те упрекна. Ако нещо не върви в отношенията човек намира начин да ги изглади или се развежда и тогава тръгва по чуждо. Поне аз така бих направил. И след 10, и след 20 години ще мисля по същия начин.
Аз пък си мисля, че ще си промениш мнението. Рутината и битовизмите убиват която и да е връзка. Кръшкането си е лекарство Не съм много съгласна.......може и така да е но НЕ УБИВАТ ВСЯКА ВРЪЗКА. Имам два примера за това до мен и им се възхищавам.Неможеш да наречеш една изневяра лекарство Силвенче, хора всякакви, ситуации също . За едни е отрова, за други лекарство. Точно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #94 -: Декември 16, 2010, 13:48:28 » |
Нагоре
|
Ама чакай малко,аз на мъжа си в момента не съм изневерила.Беше преди доста време с едно сериозно гадже.И повярвай ми умирах за него(и все още де) и правех всичко възможно да изгладя надоразуменията,но той е от този тип хора,които не казват какъв им е проблема. Ми ти така го написа, че излезе, че си изневерила на мъжа ти. Тогава да се поправя - като не върви нещо, човек зарязва гаджето и тръгва да търси следващото. не си чел всичко Радооооо!!!!Писах тояно защо съм посочила отговор Да,погледни предните страници
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #95 -: Декември 16, 2010, 13:48:48 » |
Нагоре
|
айде ама да не ме метнеш Почвам да пиша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #96 -: Декември 16, 2010, 13:49:28 » |
Нагоре
|
айде ама да не ме метнеш Мали,тук взе да става интересно,казаха хората ще направим още една турска сапунка. "Мелодията на сърцето 2" "Незабравима 2" Давай те вие сте
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #97 -: Декември 16, 2010, 13:50:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Декември 16, 2010, 13:50:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #99 -: Декември 16, 2010, 13:51:13 » |
Нагоре
|
Айде де пишете ,отивам за пуканки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #100 -: Декември 16, 2010, 14:03:17 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #101 -: Декември 16, 2010, 14:06:02 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #102 -: Декември 16, 2010, 14:09:40 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #103 -: Декември 16, 2010, 14:12:00 » |
Нагоре
|
не си чел всичко Радооооо!!!!Писах тояно защо съм посочила отговор Да,погледни предните страници Ако съм намерил правилното мнение в предните страници, тогава да те питам - защо си се омъжила за човек, който не обичаш? Дано отговорът да не е това, което си мисля. Не знам за теб, но аз не бих се оженил за жена, към която не изпитвам нищо.
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 14:14:56 от rado84 »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #104 -: Декември 16, 2010, 14:12:41 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|