velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Декември 16, 2010, 14:13:47 » |
Нагоре
|
така,че поради тази причина не бих изневерила на мъца си,защото знам какво съм изпитала аз на гърба си и как съм го изживяла,но благодарение на сегашния си мъж и 2 приятелки се вдигнах на крак,а той просто ГОСПОД ми го спусна в походящия момент на подходящото място
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #106 -: Декември 16, 2010, 14:16:15 » |
Нагоре
|
Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град
Абе тоя е за бой!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #107 -: Декември 16, 2010, 14:16:48 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно..........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #108 -: Декември 16, 2010, 14:17:39 » |
Нагоре
|
Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град
Абе тоя е за бой! нали......... БОГ ЗАБАВЯ<АМА НЕ ЗАБРАВЯ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #110 -: Декември 16, 2010, 14:18:21 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно.......... Така е мила,отвратително е това,така че гледай напред както каза,обичай си мъжо децата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #111 -: Декември 16, 2010, 14:20:02 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно.......... Така е мила,отвратително е това,така че гледай напред както каза,обичай си мъжо децата За това аз не НИКОГА не бих изневерила,защото знам какво съм изпитала и съм искренна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #112 -: Декември 16, 2010, 14:21:29 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно.......... Така е мила,отвратително е това,така че гледай напред както каза,обичай си мъжо децата За това аз не НИКОГА не бих изневерила,защото знам какво съм изпитала и съм искренна и аз така
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #113 -: Декември 16, 2010, 14:23:07 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно.......... Така е мила,отвратително е това,така че гледай напред както каза,обичай си мъжо децата За това аз не НИКОГА не бих изневерила,защото знам какво съм изпитала и съм искренна и аз така само ще допълна,че който него е приживял той не може да го разбере .Нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #114 -: Декември 16, 2010, 14:24:58 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно.......... Така е мила,отвратително е това,така че гледай напред както каза,обичай си мъжо децата За това аз не НИКОГА не бих изневерила,защото знам какво съм изпитала и съм искренна и аз така само ще допълна,че който него е приживял той не може да го разбере .Нали? Права си,ама и неискам да го преживявам.За мен е отвратително и те разбирам,макар че не съм минала пез това
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #115 -: Декември 16, 2010, 14:25:52 » |
Нагоре
|
Добрееее,щом ще еинтересно,хайде да напиша моята минала приказка Бях на 19 и на прага на брака с едно момче,което не смятах,че е иделано за мен,но щях на се омъжа на имат Тогава работех на една бензиностанция и имах много контакти с различни хора.Имахме и редовни клиенти.Тогава се появи ТОЙ!Мъжът,който ще нося винаги в сърцето си.Той знаел,че скоро ще се омъжвам,но все пак ме ухажваше,макар и аз да не усетих.Мина време и аз се влюбих в него,но не съм изневерила на Уж бъдещия си съпруг.Прецених,че не мога да сложа брачната халка на инат и да се обрека на нещастен семеен живот.Казах му,че не искам сватба и че не искам да се разделим.Няма да обяснявам през какво минах,докато ме остави намира КАкто и да е.Приключих с него и започнах да излизам с този, който вече беше в сърцето ми.Излизахме седмица-2,нещата се позадълбочиха и той се уплаши.Макар,че беше с 12 г по-голям от мен се страхуваше от сериозните връзки,защото е страдал дълго по 10 г разбита любов Призна ми,че е искал само да спи с мен,но когато ме е опознал е разбрал,че аз не съм такъв човек В най-тежкия за мен момент(когато баща ми почина) той започна да ме избягва и да се скътава Останах сама с мъката си.Минаха няколко месеца и той отново започна да ме търси,но аз бях резервирана заради отношението ми.Тогава,една вечер,не ме пусна да си тръгна и ми призна,че ме обича толкова много,че го е страх и аз да не го нараня и зарежа заради друг.Повярвайте ми,плаках след тези признания.Никой не ми беше говорил така никога преди,че и до сега Отново започнахме нашата връзка,но този ът по-силна от всичко.Повече от 2 години летях в облаците и си мислех,че няма по-щастлива от мен Аз имах много приятели,които той не харесваше особено,но не можех да г пренебрегна и се стараех да угодя на всички.Така минаха повече от 2 години,неземно щастие,луда любов.... Докато не настъпи кризата в нашата връзка.Живеехеме заедно в моя дом повече от година,но той все още не ме запознаваше със семейството си и аз страдах от това В крайана сметка ме запозна с баща си и брат си,но не и с майка си.Всички негови близки ме познаваха,но не и тя в един момент,той започна да зачестява оставането си в дома на МАМА и да ме избягва.не знаех какво става.Питах,но отговор не получавах Спяхме в едно легло,а той дори не искаше да правим секс Минаха повече от 3 месеца в такива мъки за мен.Тогава аз сгазих лука.получавах вниманието,което любимия ми вече не ми даваше. Така нямаше смисъл вече да родължаваме и реших с голяма мъка,да сложа край на тази връзка. Интересното беше,че той нищо не каза,само си взе нещата и си ръгна На следващия ден обаче,се обади и каза,че иска да поговорим.Чак тогава ми каза защо се е държал така!Смятал е и дори е бил сигурен че съм любовница на един полицай,на който му течаха лигите по мен,а а аз не можех да понасям Аз вече обаче,бях наранена от недоверието и държанието и с тъга казах КРАЙ! и така,заради това,че той никога не споделяше с мен,какво му тежи или какъв проблем има,се разби една страхотна любов,която до ден днешен е будна в сърцата и двама ни. и пуста мъжка гордост! Знам,че все още си ме иска и обича,но е вече много късно! Това е накратко Дано ви е интересно поне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #116 -: Декември 16, 2010, 14:31:06 » |
Нагоре
|
Добрееее,щом ще еинтересно,хайде да напиша моята минала приказка Бях на 19 и на прага на брака с едно момче,което не смятах,че е иделано за мен,но щях на се омъжа на имат Тогава работех на една бензиностанция и имах много контакти с различни хора.Имахме и редовни клиенти.Тогава се появи ТОЙ!Мъжът,който ще нося винаги в сърцето си.Той знаел,че скоро ще се омъжвам,но все пак ме ухажваше,макар и аз да не усетих.Мина време и аз се влюбих в него,но не съм изневерила на Уж бъдещия си съпруг.Прецених,че не мога да сложа брачната халка на инат и да се обрека на нещастен семеен живот.Казах му,че не искам сватба и че не искам да се разделим.Няма да обяснявам през какво минах,докато ме остави намира КАкто и да е.Приключих с него и започнах да излизам с този, който вече беше в сърцето ми.Излизахме седмица-2,нещата се позадълбочиха и той се уплаши.Макар,че беше с 12 г по-голям от мен се страхуваше от сериозните връзки,защото е страдал дълго по 10 г разбита любов Призна ми,че е искал само да спи с мен,но когато ме е опознал е разбрал,че аз не съм такъв човек В най-тежкия за мен момент(когато баща ми почина) той започна да ме избягва и да се скътава Останах сама с мъката си.Минаха няколко месеца и той отново започна да ме търси,но аз бях резервирана заради отношението ми.Тогава,една вечер,не ме пусна да си тръгна и ми призна,че ме обича толкова много,че го е страх и аз да не го нараня и зарежа заради друг.Повярвайте ми,плаках след тези признания.Никой не ми беше говорил така никога преди,че и до сега Отново започнахме нашата връзка,но този ът по-силна от всичко.Повече от 2 години летях в облаците и си мислех,че няма по-щастлива от мен Аз имах много приятели,които той не харесваше особено,но не можех да г пренебрегна и се стараех да угодя на всички.Така минаха повече от 2 години,неземно щастие,луда любов.... Докато не настъпи кризата в нашата връзка.Живеехеме заедно в моя дом повече от година,но той все още не ме запознаваше със семейството си и аз страдах от това В крайана сметка ме запозна с баща си и брат си,но не и с майка си.Всички негови близки ме познаваха,но не и тя в един момент,той започна да зачестява оставането си в дома на МАМА и да ме избягва.не знаех какво става.Питах,но отговор не получавах Спяхме в едно легло,а той дори не искаше да правим секс Минаха повече от 3 месеца в такива мъки за мен.Тогава аз сгазих лука.получавах вниманието,което любимия ми вече не ми даваше. Така нямаше смисъл вече да родължаваме и реших с голяма мъка,да сложа край на тази връзка. Интересното беше,че той нищо не каза,само си взе нещата и си ръгна На следващия ден обаче,се обади и каза,че иска да поговорим.Чак тогава ми каза защо се е държал така!Смятал е и дори е бил сигурен че съм любовница на един полицай,на който му течаха лигите по мен,а а аз не можех да понасям Аз вече обаче,бях наранена от недоверието и държанието и с тъга казах КРАЙ! и така,заради това,че той никога не споделяше с мен,какво му тежи или какъв проблем има,се разби една страхотна любов,която до ден днешен е будна в сърцата и двама ни. и пуста мъжка гордост! Знам,че все още си ме иска и обича,но е вече много късно! Това е накратко Дано ви е интересно поне Мамина сладка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #117 -: Декември 16, 2010, 14:32:04 » |
Нагоре
|
Добрееее,щом ще еинтересно,хайде да напиша моята минала приказка Бях на 19 и на прага на брака с едно момче,което не смятах,че е иделано за мен,но щях на се омъжа на имат Тогава работех на една бензиностанция и имах много контакти с различни хора.Имахме и редовни клиенти.Тогава се появи ТОЙ!Мъжът,който ще нося винаги в сърцето си.Той знаел,че скоро ще се омъжвам,но все пак ме ухажваше,макар и аз да не усетих.Мина време и аз се влюбих в него,но не съм изневерила на Уж бъдещия си съпруг.Прецених,че не мога да сложа брачната халка на инат и да се обрека на нещастен семеен живот.Казах му,че не искам сватба и че не искам да се разделим.Няма да обяснявам през какво минах,докато ме остави намира КАкто и да е.Приключих с него и започнах да излизам с този, който вече беше в сърцето ми.Излизахме седмица-2,нещата се позадълбочиха и той се уплаши.Макар,че беше с 12 г по-голям от мен се страхуваше от сериозните връзки,защото е страдал дълго по 10 г разбита любов Призна ми,че е искал само да спи с мен,но когато ме е опознал е разбрал,че аз не съм такъв човек В най-тежкия за мен момент(когато баща ми почина) той започна да ме избягва и да се скътава Останах сама с мъката си.Минаха няколко месеца и той отново започна да ме търси,но аз бях резервирана заради отношението ми.Тогава,една вечер,не ме пусна да си тръгна и ми призна,че ме обича толкова много,че го е страх и аз да не го нараня и зарежа заради друг.Повярвайте ми,плаках след тези признания.Никой не ми беше говорил така никога преди,че и до сега Отново започнахме нашата връзка,но този ът по-силна от всичко.Повече от 2 години летях в облаците и си мислех,че няма по-щастлива от мен Аз имах много приятели,които той не харесваше особено,но не можех да г пренебрегна и се стараех да угодя на всички.Така минаха повече от 2 години,неземно щастие,луда любов.... Докато не настъпи кризата в нашата връзка.Живеехеме заедно в моя дом повече от година,но той все още не ме запознаваше със семейството си и аз страдах от това В крайана сметка ме запозна с баща си и брат си,но не и с майка си.Всички негови близки ме познаваха,но не и тя в един момент,той започна да зачестява оставането си в дома на МАМА и да ме избягва.не знаех какво става.Питах,но отговор не получавах Спяхме в едно легло,а той дори не искаше да правим секс Минаха повече от 3 месеца в такива мъки за мен.Тогава аз сгазих лука.получавах вниманието,което любимия ми вече не ми даваше. Така нямаше смисъл вече да родължаваме и реших с голяма мъка,да сложа край на тази връзка. Интересното беше,че той нищо не каза,само си взе нещата и си ръгна На следващия ден обаче,се обади и каза,че иска да поговорим.Чак тогава ми каза защо се е държал така!Смятал е и дори е бил сигурен че съм любовница на един полицай,на който му течаха лигите по мен,а а аз не можех да понасям Аз вече обаче,бях наранена от недоверието и държанието и с тъга казах КРАЙ! и така,заради това,че той никога не споделяше с мен,какво му тежи или какъв проблем има,се разби една страхотна любов,която до ден днешен е будна в сърцата и двама ни. и пуста мъжка гордост! Знам,че все още си ме иска и обича,но е вече много късно! Това е накратко Дано ви е интересно поне напълно ти влизам в положението и те разбирам
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #118 -: Декември 16, 2010, 14:33:15 » |
Нагоре
|
Абе тоя е за бой! Повечето мьже са така.Моят" баща"беше казал на майка ми; Какво искаш,две деца сьм ти оставил за спомен! И ние бяхме в един град ,но той никога не ни е виждал,нито като малки, нито абитурентки ,нито булки.Но пьк ,втората му сьпруга не можа да има деца.Така,че наистина Бог бави,но не забравя! Всичко се врьща!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #119 -: Декември 16, 2010, 14:33:24 » |
Нагоре
|
Бях омъжена за т.нар. си голяма любов от училище /първата/.Брака ни продължи 5г.,а преди това още толкова.Та роди ни се детенце момче не веднага след като се оценихме,а по-късно.Мъжът ми на работа в къщи,по купони,кръчми,дискотеки сме все заедно.Сина ми се ражда септември на 2005г. първо дете радваме му се както на всякъде.Без пререкания и кавги става месец май и хоп една вечер той не се прибира.Чакам до сутринта,на обяд и почнах да званя на близки и познати никой нищо не знае.Неговия тел изключен и така на втората вечер викам майка и татко/забравих да кажа,че живеехме на татко в къщата сами/идват хората и нищо ни вест ни кост от него.На сутринта ставаме и си събирам багажа на мен и детето и заминаваме при наще.Минава една комшийка и ми вика аз чух избягал е от теб,защото има любовница и чака дете .Заминах си у наще и найстина започнаха от тук от там дами званят и да ми казват,къде с кого,кога и т.н.Подадох си молба за разбод и бях казала,че аз повече няма да се омъжа.Да ама нещата не са такива каквито си ги мислим и представяме.Сега съм омъжена втори път и си имаме детенце момиче на 1г. и 9м.Ако Ви кажа,че всичко е наред няма да Ви излъжа ама като се е опарил веднъж човек винаги си има едно на ум и го е страх/поне мен/.Ами дано съм се изразила правилно и да сте ме разбрали. ужас,много добре си направила браво.А добре де,той даде ли ти обяснение.Това доказва,че нищо не се знае,което ме натъжава Не никакво даже и до ден днешен не е потърсил детето нито веднъж и е пращал подаръци само за 2 и 4 Р.Д. по пощата,аживеем в един град е как така бе...баси изрода с извинение ужас,е как мамо,аз ако бях щях да му искам някъкво обясниние,ти го заслужаваш се пак.......ццц ужас.Моят баща даже още не е виждал дребоса,ама това е друга и болна тема за мен И да бях искала какво нови лъжи или мълчание.........По-добре така нито се връщам на зад нито ме интересува миналото живея с настоящето и си гледам мъжа и децата и ако искате ми вярвайте всеки ден се моля това нещо да не ми се повтори,че е адски гадно.......... Така е мила,отвратително е това,така че гледай напред както каза,обичай си мъжо децата За това аз не НИКОГА не бих изневерила,защото знам какво съм изпитала и съм искренна и аз така само ще допълна,че който него е приживял той не може да го разбере .Нали? Права си,ама и неискам да го преживявам.За мен е отвратително и те разбирам,макар че не съм минала пез това На никой не го пожелавам и само да Ви кажа ценете човека до себе си.Сега съм в постоянен стрес да не би пак да ми се случи.Мъжо е по-голям от мен със 7г. и си личи,че е улегнал ама знае ли човек.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|