emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #180 -: Декември 16, 2010, 16:08:23 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #181 -: Декември 16, 2010, 16:09:50 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Мерси и ти бъди щастлива,а по оня въпрос
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #182 -: Декември 16, 2010, 16:11:08 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #183 -: Декември 16, 2010, 16:13:05 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #184 -: Декември 16, 2010, 16:13:43 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #185 -: Декември 16, 2010, 16:14:36 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #186 -: Декември 16, 2010, 16:15:48 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ми хайде дайте идея и вие де!ние се записахме с Велкова
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 16:17:57 от nmomchilova »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #187 -: Декември 16, 2010, 16:16:45 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........ Казвайййййй бързо,ох аз след час ще става,че мъжо като си дойде превзема компа,аз му виках да ми си купя лаптоп ама той не и не Та казвай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #188 -: Декември 16, 2010, 16:17:17 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ми хайде дайте идея и вие де!ние се записахме с Великова да да ама не искат чакат все на готово и съм Велкова мила,Велкова
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #189 -: Декември 16, 2010, 16:19:03 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ми хайде дайте идея и вие де!ние се записахме с Великова да да ама не искат чакат все на готово и съм Велкова мила,Велкова Да бееемкоригирах го Ами аз да бързам да пиша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #190 -: Декември 16, 2010, 16:19:29 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........ Казвайййййй бързо,ох аз след час ще става,че мъжо като си дойде превзема компа,аз му виках да ми си купя лаптоп ама той не и не Та казвай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #191 -: Декември 16, 2010, 16:20:14 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ми хайде дайте идея и вие де!ние се записахме с Великова да да ама не искат чакат все на готово и съм Велкова мила,Велкова Да бееемкоригирах го Ами аз да бързам да пиша ок ок
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #192 -: Декември 16, 2010, 16:23:29 » |
Нагоре
|
брей таз тема колко разбули духовете тук ,чак не мога да ви изчета...,аз пък си мисля,че всяка жена би опитала от меда дето се вика,въпрос на време и нагласа коя от вас не се е заглеждала по стегнато дупе и мъжкарски финтове ,според мен няма жена,която да не се поддаде,има мъже,които не знаят как да си поискат ,а тези които знаят как, правят жената да изневери...после кой от къде е
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #193 -: Декември 16, 2010, 16:23:51 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........ Казвайййййй бързо,ох аз след час ще става,че мъжо като си дойде превзема компа,аз му виках да ми си купя лаптоп ама той не и не Та казвай казваййййййййййййй
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #194 -: Декември 16, 2010, 16:27:15 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........ Казвайййййй бързо,ох аз след час ще става,че мъжо като си дойде превзема компа,аз му виках да ми си купя лаптоп ама той не и не Та казвай казваййййййййййййй Няма айде нека има и утре какво да пишем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|