Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Декември 16, 2010, 16:28:09 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........ Казвайййййй бързо,ох аз след час ще става,че мъжо като си дойде превзема компа,аз му виках да ми си купя лаптоп ама той не и не Та казвай казваййййййййййййй Няма айде нека има и утре какво да пишем няма да спя заради теб
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #196 -: Декември 16, 2010, 16:28:51 » |
Нагоре
|
Нищо подобно. Живота си е много прост, но хората сами си го правят сложен. Мое мнение. Това не значи, че не съм имала драми в живота си. Но пък нито съм първата, нито последната с подобна драма, така че има начин да сме над нещата. Моят баща ме е учил повече да наблюдавам живота и по-малко да му се меся. И каквото и да се случи света не се свършва - животът продължава, а ние сами си избираме дали да сме щастливи с него или нещастни. Нищо сложно няма наистина, само да може повече хора да го проумеят.... Бъдете истински щастливи Хубаво е,че е имало БАЩА за да ти го каже Ей дайте да напишим една готина тема да се посмеем там от сърце,аз се сещам ама не смея да я пусна аз,защото пак ще има да пишааааааааа И тя е.........? Ах тиииииииии тайна-май........ Казвайййййй бързо,ох аз след час ще става,че мъжо като си дойде превзема компа,аз му виках да ми си купя лаптоп ама той не и не Та казвай казваййййййййййййй Няма айде нека има и утре какво да пишем няма да спя заради теб не вярвам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #197 -: Декември 16, 2010, 16:30:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #198 -: Декември 16, 2010, 16:32:01 » |
Нагоре
|
и тя се включи днес в романите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #199 -: Декември 16, 2010, 16:32:54 » |
Нагоре
|
Не бе,просто исках да каже какво мисли...ти път.Много ми е грозно това сеир
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Декември 16, 2010, 16:34:00 » |
Нагоре
|
Не бе,просто исках да каже какво мисли...ти път.Много ми е грозно това сеир Ееее извинявай тогава,не съм искала да прозвучи грозно Пошегувах се само
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #201 -: Декември 16, 2010, 16:34:32 » |
Нагоре
|
и тя се включи днес в романите Даааа не отричам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #202 -: Декември 16, 2010, 16:36:56 » |
Нагоре
|
и тя се включи днес в романите Даааа не отричам Айде аз ви оставям,че имам да простирам и да сменям памперс утре пак.Лека вечер на всички и до скоро
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #203 -: Декември 16, 2010, 16:37:08 » |
Нагоре
|
Не бе,просто исках да каже какво мисли...ти път.Много ми е грозно това сеир Ееее извинявай тогава,не съм искала да прозвучи грозно Пошегувах се само Ххиихих не бе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #204 -: Декември 16, 2010, 16:38:12 » |
Нагоре
|
и тя се включи днес в романите Даааа не отричам Айде аз ви оставям,че имам да простирам и да сменям памперс утре пак.Лека вечер на всички и до скоро Айде,мила,и аз май усещам някаква миризна наоколо че от 2 места даже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #205 -: Декември 16, 2010, 16:38:57 » |
Нагоре
|
и тя се включи днес в романите Даааа не отричам Айде аз ви оставям,че имам да простирам и да сменям памперс утре пак.Лека вечер на всички и до скоро Айде,мила,и аз май усещам някаква миризна наоколо че от 2 места даже нищо ново и непознато до утре мамчета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #206 -: Декември 16, 2010, 16:40:20 » |
Нагоре
|
и тя се включи днес в романите Даааа не отричам Айде аз ви оставям,че имам да простирам и да сменям памперс утре пак.Лека вечер на всички и до скоро Айде,мила,и аз май усещам някаква миризна наоколо че от 2 места даже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #207 -: Декември 16, 2010, 16:45:22 » |
Нагоре
|
Разбира се,Радо,че ще имаш деца,пожелавам ти го от все сьрце. (...) Пожелавам ти,Радо да намериш своята сьпруга,да имате дечица и много да се обичате,и сьм сигурна,че ти ще си страхотен баща!Успех! Мерси за пожеланието, но се съмнявам. Щом за 8 години не намерих подходяща, значи такава няма. Лелей, какво напрайхте, бе? За малко изчезнах и за това време сте изписали 5+ страници!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #208 -: Декември 16, 2010, 16:46:36 » |
Нагоре
|
Разбира се,Радо,че ще имаш деца,пожелавам ти го от все сьрце. (...) Пожелавам ти,Радо да намериш своята сьпруга,да имате дечица и много да се обичате,и сьм сигурна,че ти ще си страхотен баща!Успех! Мерси за пожеланието, но се съмнявам. Щом за 8 години не намерих подходяща, значи такава няма. Лелей, какво напрайхте, бе? За малко изчезнах и за това време сте изписали 5+ страници! Никога не е късно и не се отказвай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #209 -: Декември 16, 2010, 16:51:08 » |
Нагоре
|
Разбира се,Радо,че ще имаш деца,пожелавам ти го от все сьрце. (...) Пожелавам ти,Радо да намериш своята сьпруга,да имате дечица и много да се обичате,и сьм сигурна,че ти ще си страхотен баща!Успех! Мерси за пожеланието, но се съмнявам. Щом за 8 години не намерих подходяща, значи такава няма. Лелей, какво напрайхте, бе? За малко изчезнах и за това време сте изписали 5+ страници! Ми тъкмо да не скучаеш.Сядай сега да четеш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|