Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #210 -: Декември 16, 2010, 17:13:44 » |
Нагоре
|
Мерси за пожеланието, но се съмнявам. Щом за 8 години не намерих подходяща, значи такава няма. Лелей, какво напрайхте, бе? За малко изчезнах и за това време сте изписали 5+ страници! Радо чак ме озадачи ,заврял си се баш в кокошкарника и да няма нито една мисирка за теб ,нее момче,утре сутрин ставаш рано,изкукуригваш силно тук па тя сама ще дойде при теб на лични
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #211 -: Декември 16, 2010, 17:14:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #212 -: Декември 16, 2010, 17:24:07 » |
Нагоре
|
Мерси за пожеланието, но се съмнявам. Щом за 8 години не намерих подходяща, значи такава няма. Лелей, какво напрайхте, бе? За малко изчезнах и за това време сте изписали 5+ страници! Радо чак ме озадачи ,заврял си се баш в кокошкарника и да няма нито една мисирка за теб ,нее момче,утре сутрин ставаш рано,изкукуригваш силно тук па тя сама ще дойде при теб на лични Ми няма. Все са заети от други петли. А като казах "петли" се сетих за малко офтопик: http://store.picbg.net/pubpic/6C/35/212fd3814d906c35.jpghttp://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=173723
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #213 -: Декември 16, 2010, 17:36:27 » |
Нагоре
|
Мерси за пожеланието, но се съмнявам. Щом за 8 години не намерих подходяща, значи такава няма. Лелей, какво напрайхте, бе? За малко изчезнах и за това време сте изписали 5+ страници! Радо чак ме озадачи ,заврял си се баш в кокошкарника и да няма нито една мисирка за теб ,нее момче,утре сутрин ставаш рано,изкукуригваш силно тук па тя сама ще дойде при теб на лични Ми няма. Все са заети от други петли. А като казах "петли" се сетих за малко офтопик: http://store.picbg.net/pubpic/6C/35/212fd3814d906c35.jpghttp://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=173723завалийката тя...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
|
|
« Отговор #214 -: Декември 16, 2010, 18:41:14 » |
Нагоре
|
Аз съм изцяло за моногамните сексуални отношения , но днешно време за да намериш правилният партнъор трябва първо да намериш себе си което е изключително трудно , повечето така сме се загубили , че се лутаме и в сексуалните си отношения ... Аз съм имала връзка разведох се заради друг мъж но ми простиха , сега сме щастливо семейство чакащи трето дете . Не бих спряла половинката си да има сексуална връзка с друга , дала съм му свобода откакто съм го взела - но по странното е че поне досега не съм научавала да е кръшнал някаде ... не сме се и разделяли - ние сме от тези семейства който са неразделни - е понякога децата при бабата за уикенда Обичаме еднакви неща - макар че сме тотално различни , някак си се допълваме Аз мисля че трабвя да се научим да си прощаваме ,и да се разбираме. От много време нямах желание за секс - покрай бременността / имах разни проблеми кървене и .т. н / после страх и нежелани. Вчера се замислих как ли се чувства горкия - карах му се да не яде сладки и да не ме закача , но се замсилих колко ли му е гадно и трудно - тъкмо са ми недрели гърдите и изглеждам като сексбомба и на всичкото отгоре му се дърпам и нервя , вчера през нощта го изненадах , но и аз имах голямо желани ... после повторихме и потретихме до тази сутрин поставяхме рекорди чак Споделих всичко това защото мисля че ако някой има нъжда да кръшка може би причината не е само в него ... Надявам се да ме разбере поне един човек
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #215 -: Декември 17, 2010, 08:37:13 » |
Нагоре
|
Споделих всичко това защото мисля че ако някой има нъжда да кръшка може би причината не е само в него ... Надявам се да ме разбере поне един човек Ето с това съм съглагна на 100%!Вярно е че човек може да се изкуши,дори влюби по силно в друг,но наистина е важно какво даваме на мъжете си-време,внимание,обич и нежност,защото когато станем майки,в повечето случай ние се вглъбяваме в задълженията като такива,оставаме всичко друго на заден план,или сме уморени от еднообразието в ежедневието,тогава пренебрегваме човека до себе си!Не е никак трудно да създадем малко разнообразие на мъжете си,да запалим свещи,да му подарим ласки дори малки подаръчета ,който ще го изненадат приятно,аз на моичкия много често му подарявам списание Плейбоу и той разбира се като всеки мъж се кефи на фотосите на разни манекенки,чете си статиите и т.н ,да бъдем до него и с проблемите му,живота трябва да се живее на пълни обороти,а не ден за ден,задължително трябва да си имаме собствено време-само за двамата,без децата,за да можем да споделим пропуснатото от всекидневието,за да се подсетим защо всъщност сме заедно,и да припознаем човека по когото сме копняли преди време!Съдбата е съдба,но когато може да измъкнем малко в наша полза,трябва да се опитаме,да вярваме и да търсиме!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #216 -: Декември 17, 2010, 12:42:17 » |
Нагоре
|
Я каква темичка! Признавам си,че не я изчетох цялата обаче . Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка . Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп. За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата, изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #217 -: Декември 17, 2010, 13:01:57 » |
Нагоре
|
Я каква темичка! Признавам си,че не я изчетох цялата обаче . Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка . Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп. За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата, изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #218 -: Декември 17, 2010, 13:11:26 » |
Нагоре
|
И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Аз не съм женен, но се надявам, че това не пречи да си кажа мнението по този въпрос. Според мен ако на единия са му толкова слаби ангелите и все пак изневери и ако толкова държи да продължи настоящата връзка по-добре е да не казва нищо, но и да не повтаря изневярата. Защото като се каже (дори и да е признато от изневерилия) това разваля връзката/брака и неминуемо води до раздяла.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #219 -: Декември 17, 2010, 13:13:58 » |
Нагоре
|
Я каква темичка! Признавам си,че не я изчетох цялата обаче . Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка . Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп. За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата, изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три.. Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #220 -: Декември 17, 2010, 13:15:32 » |
Нагоре
|
И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Аз не съм женен, но се надявам, че това не пречи да си кажа мнението по този въпрос. Според мен ако на единия са му толкова слаби ангелите и все пак изневери и ако толкова държи да продължи настоящата връзка по-добре е да не казва нищо, но и да не повтаря изневярата. Защото като се каже (дори и да е признато от изневерилия) това разваля връзката/брака и неминуемо води до раздяла. Добре ама ако не изневерилия разбере от друго място на изневерилия за изневярата какво ли би му било....... и как ли би се почуствал..........УФФФФФФФФФФ ама и аз се изказах.дано сте схванали какво искам да кажа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #221 -: Декември 17, 2010, 13:16:22 » |
Нагоре
|
Я каква темичка! Признавам си,че не я изчетох цялата обаче . Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка . Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп. За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата, изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три.. Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете. Добър ден най накрая се появи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #222 -: Декември 17, 2010, 13:20:39 » |
Нагоре
|
Я каква темичка! Признавам си,че не я изчетох цялата обаче . Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка . Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп. За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата, изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три.. Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете. Съгласна съм с Криси Изневяра не прощавам и на 20г и на 50г, съжалявам,ако не може да си го държи в гащите -проблема си е негов,аз също не съм жена за един мъж,но се ограничавам
|
|
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 13:22:13 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #223 -: Декември 17, 2010, 13:23:52 » |
Нагоре
|
Добре ама ако не изневерилия разбере от друго място на изневерилия за изневярата какво ли би му било....... и как ли би се почуствал..........УФФФФФФФФФФ ама и аз се изказах.дано сте схванали какво искам да кажа
Ми то заради такива случаи човек преди да реши да го топне или да му го топнат, се замисля "какво ще стане ако..." и не го прави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #224 -: Декември 17, 2010, 13:24:54 » |
Нагоре
|
Добре ама ако не изневерилия разбере от друго място на изневерилия за изневярата какво ли би му било....... и как ли би се почуствал..........УФФФФФФФФФФ ама и аз се изказах.дано сте схванали какво искам да кажа
Ми то заради такива случаи човек преди да реши да го топне или да му го топнат, се замисля "какво ще стане ако..." и не го прави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|