{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Изневерявали ли сте ?
Да - 32 (40.5%)
Не - 47 (59.5%)
Общ брой гласове: 79

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изневярата - начин на употреба  (Прочетена 46190 пъти)
0 Членове и 10 Гости преглежда(т) тази тема.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #225 -: Декември 17, 2010, 13:26:00 »
Раздели ТемаНагоре

Я каква темичка!  Smiley
Признавам си,че не я изчетох цялата обаче Roll Eyes. Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка .Smiley Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп.
За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. Smiley

И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата,  изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три..

Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.
 (gesture1)

Добър ден най накрая се появи  Tongue
Cheesy Тук съм  Wink
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #226 -: Декември 17, 2010, 13:26:55 »
Раздели ТемаНагоре

Я каква темичка!  Smiley
Признавам си,че не я изчетох цялата обаче Roll Eyes. Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.Те са категорични в изказванията си ,обаче ...ще мине време и може да усетите как се променят възприятията,чуствата,мислите.. Страстта отстъпва място на обичта и уважението. Една-две мъжки забежки няма да ви се струват убийствена мъжка грешка .Smiley Смисълът на връзката, на брака е да устои на всякакви катаклизми.Той е КОМПРОМИС,а не себедоказване нонстоп.
За мен ,идеалната връзка я има тогава,когато намериш човек, с когото правиш най-малко и незначителни компромиси. Smiley

И това..ако "изневери е по-добре да ми каже" е голяма грешка! Никога не го изисквайте! После само за това ще мислите и ще ви човърка, и самите вие ще развалите отношенията си. Жените и мъжете са РАЗЛИЧНИ същества - факт! Нашите изневери в доста голям процент са свързани с чуства,не само физика.Докато при мъжете не е точно така(въпреки,че има изключения). Правилното нещо обаче,когато се случи изневярата,  изневерилият да седне някъде сам и да помисли какви са му преоритетите,какво точно иска и винаги да е наясно,че в брака има и още едно човешко същество, и още едно,та и две,та и три..

Забелязвам едно нещо - младите момичета все още живеят с мисълта за приказките и принцовете.
 (gesture1)

Съгласна съм с Криси KissИзневяра не прощавам и на 20г и на 50г, съжалявам,ако не може да си го държи в гащите Roll Eyes-проблема си е негов,аз също не съм жена за един мъж,но се ограничавам Cheesy
(gesture7)
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #227 -: Декември 17, 2010, 13:37:18 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca, а ако мога да попитам ти на колко години си? Smiley
За Радо знам,че е още млад и зелен Wink

Иначе да, хубаво е всяка жена да има самочуствие,но..да приемем ,че мъжете са малко по-глупавички и лесно се потдават на провокации. Има си една приказка за мисленето и главите  Cheesy
Както се вижда и от анкетата - жените също не сме идеалните половинки и от време на време правим "кръш".Причини се намират. Важното е какво се случва СЛЕД това.
Да не забравяме също,че дори и при силно моногамните животни и птици,не винаги са абсолютно верни. В Природата просто няма "абсолютни" стойности за нищо.
Ако се върнем в същинската си животинска същност - винаги женската търси носителят на най-здрави гени(най-силният,най-яркият,с най-големите рога..), а мъжкия - да разпръсне семе в най-плодовитите женски и по възможност в по-голям брой за да осигури много поколение. Smiley
Колкото и ограничения да сме си налагали в годините, инстинктите си гонят своето. Roll Eyes
Активен
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #228 -: Декември 17, 2010, 13:41:16 »
Раздели ТемаНагоре

жените също не сме идеалните половинки и от време на време правим "кръш".
Вие много по-често правите "кръш" от мъжете. Достатъчно е да се напиете и да ви засърби отдолу и спирате да мислите...  Tongue 
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #229 -: Декември 17, 2010, 13:42:30 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca, а ако мога да попитам ти на колко години си? Smiley
За Радо знам,че е още млад и зелен Wink

Иначе да, хубаво е всяка жена да има самочуствие,но..да приемем ,че мъжете са малко по-глупавички и лесно се потдават на провокации. Има си една приказка за мисленето и главите  Cheesy
Както се вижда и от анкетата - жените също не сме идеалните половинки и от време на време правим "кръш".Причини се намират. Важното е какво се случва СЛЕД това.
Да не забравяме също,че дори и при силно моногамните животни и птици,не винаги са абсолютно верни. В Природата просто няма "абсолютни" стойности за нищо.
Ако се върнем в същинската си животинска същност - винаги женската търси носителят на най-здрави гени(най-силният,най-яркият,с най-големите рога..), а мъжкия - да разпръсне семе в най-плодовитите женски и по възможност в по-голям брой за да осигури много поколение. Smiley
Колкото и ограничения да сме си налагали в годините, инстинктите си гонят своето. Roll Eyes
На 29години съм и съм майка на две момчета-на 7 и на 4г,щастливо омъжена от 8 години!За инстинктите ще се съглася,не съм казала че съм застрахована,но съм Желязо Cool за изневерите-Не прави това което не искаш да ти се случи за теб!Това е водещ принцип в живота ми! Smiley Kiss
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #230 -: Декември 17, 2010, 13:43:25 »
Раздели ТемаНагоре

Вие много по-често правите "кръш" от мъжете. Достатъчно е да се напиете и да ви засърби отдолу и спирате да мислите...  Tongue 
Това се отнася за дамите до 25годишна възраст според мен,след това повече подбираме Cheesy
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #231 -: Декември 17, 2010, 13:45:43 »
Раздели ТемаНагоре

Това се отнася за дамите до 25годишна възраст според мен,след това повече подбираме Cheesy
Подбирате повече с кой да изневерите, но пак си изневерявате като стане онова със сърбежа.  Tongue 
Активен

desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #232 -: Декември 17, 2010, 13:46:46 »
Раздели ТемаНагоре

Еее,Радо, това беше доста грубичко, но..да речем,че изказът ти се дължи на крехката ти възраст!  Wink
Не съди за ЖЕНИТЕ по малките си приятелки. Да не говорим,че младите поколения напоследък направо ме втрещяват, а да кажа,че съм някаква супер моралистка - не съм. Няма уважение към никого и нищо,дори и към себе си..това и за момчетата и за момичетата се отнася. Сексът за тях е нещо,с което да се фукат. Навъртат за 1-2 години такива бройки,които жени на 50 год. не са имали.
Аз съм в една чудесна възраст - 34 г.,но помня отлично,че когато бях на 16-17 год. да правиш секс беше нещо,което се криеше и не беше много за хвалба.Да не говорим,че все още държахме на романтиката, първият ни път да е с момче,в което сме влюбени и т.н...

Но темата не е за това,извинявам се! Roll Eyes
Активен
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #233 -: Декември 17, 2010, 13:47:11 »
Раздели ТемаНагоре

Подбирате повече с кой да изневерите, но пак си изневерявате като стане онова със сърбежа.  Tongue 
Cheesy Cheesy Cheesy не съм съгласна
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #234 -: Декември 17, 2010, 13:48:40 »
Раздели ТемаНагоре

оп изпревариме Cheesy
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #235 -: Декември 17, 2010, 13:53:19 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък с теб не съм съгласен. Това петле, дето го имате тука преди няколко години беше доста палаво и имаше връзка с омъжена 30-годишна кака и я знам как подбираше на купона, дето я праснах за първи път и макар че преди да се напие разправяше как не изневерявала, после като приключих с нея друга песен запя.
Тъй че не мойш ме убедиш в обратното.  Tongue  Kiss 
Активен

plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #236 -: Декември 17, 2010, 13:54:45 »
Раздели ТемаНагоре

Еее,Радо, това беше доста грубичко, но..да речем,че изказът ти се дължи на крехката ти възраст!  Wink
Не съди за ЖЕНИТЕ по малките си приятелки. Да не говорим,че младите поколения напоследък направо ме втрещяват, а да кажа,че съм някаква супер моралистка - не съм. Няма уважение към никого и нищо,дори и към себе си..това и за момчетата и за момичетата се отнася. Сексът за тях е нещо,с което да се фукат. Навъртат за 1-2 години такива бройки,които жени на 50 год. не са имали.
Аз съм в една чудесна възраст - 34 г.,но помня отлично,че когато бях на 16-17 год. да правиш секс беше нещо,което се криеше и не беше много за хвалба.Да не говорим,че все още държахме на романтиката, първият ни път да е с момче,в което сме влюбени и т.н...

Но темата не е за това,извинявам се! Roll Eyes
ммм-дааааа Smiley Smiley
Активен
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #237 -: Декември 17, 2010, 13:57:39 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък с теб не съм съгласен. Това петле, дето го имате тука преди няколко години беше доста палаво и имаше връзка с омъжена 30-годишна кака и я знам как подбираше на купона, дето я праснах за първи път и макар че преди да се напие разправяше как не изневерявала, после като приключих с нея друга песен запя.
Тъй че не мойш ме убедиш в обратното.  Tongue  Kiss 
Ами аз не пия и не изневерявам и.............к'во прайм.........
Активен

desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #238 -: Декември 17, 2010, 13:57:57 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca, ок. както вече споменах - хората са различни. Винаги има изключения. Мога да дам и личен пример - баба ми и дядо ми са имали 20 год.брак, който в очите на другите е бил ПЕРФЕКТЕН. Истината обаче е друга - дядо ми си е кръшка, а баба ми не е и помисляла,че той е способен на това. В един прекрасен ден дядо ми решава,че баба ми и двете му деца го спират да лети от легло в легло и като гръм от ясно небе иска развод.
Ще се отклоня с интересна случка от Съда :
- имало някакъв момент,когато двамата застават пред Съдия и той ги разпитва за причините за развод,прави се опит да се сдобрят страните и ако не стане,тогава се дава ход на делото..Та:
Съдията : Другарю ..., жена ви добра домакиня ли е?
Дядо : Даа, тя е страхотна домакиня! Направо ненадмината!
Съдията: Хмм, а как е като майка? Грижи ли се за децата?
Дядо: Ооо да! Отлично се грижи и за мен и за децата!
Съдията: амиии..добре де, може би в леглото имате оплаквания?! Не ви ли задоволява?
Дядо: Аааа не! Нямам оплаквания!

Съдията се почесал по главата,погледнал намръщено към дядо ми, хванал някаква дебела книга пред него и я хвърлил по дядо ми " Ами какво искаш още ,бе,сине майчин!!!" и го изгонил.

Въпреки всичко двамата се развеждат. Баба ми получава нервен срив и много тежко изживява раздялата. ДО ДЕН ДНЕШЕН,а това са 40 ГОДИНИ, тя не е била с друг мъж,не е пожелала дори да излезе на театър с друг! А дядо ми гони 90-ака и в момента има нова приятелка. Не се е спрял!Никога не откри химерата,която търси и няма да забравя как на една семейно събиране,той си беше подпрял ръцете на главата,гледаше ни и каза " ееех,деца,няма по-тежко нещо от самотата!"..

Активен
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #239 -: Декември 17, 2010, 14:02:32 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca, ок. както вече споменах - хората са различни. Винаги има изключения. Мога да дам и личен пример - баба ми и дядо ми са имали 20 год.брак, който в очите на другите е бил ПЕРФЕКТЕН. Истината обаче е друга - дядо ми си е кръшка, а баба ми не е и помисляла,че той е способен на това. В един прекрасен ден дядо ми решава,че баба ми и двете му деца го спират да лети от легло в легло и като гръм от ясно небе иска развод.
Ще се отклоня с интересна случка от Съда :
- имало някакъв момент,когато двамата застават пред Съдия и той ги разпитва за причините за развод,прави се опит да се сдобрят страните и ако не стане,тогава се дава ход на делото..Та:
Съдията : Другарю ..., жена ви добра домакиня ли е?
Дядо : Даа, тя е страхотна домакиня! Направо ненадмината!
Съдията: Хмм, а как е като майка? Грижи ли се за децата?
Дядо: Ооо да! Отлично се грижи и за мен и за децата!
Съдията: амиии..добре де, може би в леглото имате оплаквания?! Не ви ли задоволява?
Дядо: Аааа не! Нямам оплаквания!

Съдията се почесал по главата,погледнал намръщено към дядо ми, хванал някаква дебела книга пред него и я хвърлил по дядо ми " Ами какво искаш още ,бе,сине майчин!!!" и го изгонил.

Въпреки всичко двамата се развеждат. Баба ми получава нервен срив и много тежко изживява раздялата. ДО ДЕН ДНЕШЕН,а това са 40 ГОДИНИ, тя не е била с друг мъж,не е пожелала дори да излезе на театър с друг! А дядо ми гони 90-ака и в момента има нова приятелка. Не се е спрял!Никога не откри химерата,която търси и няма да забравя как на една семейно събиране,той си беше подпрял ръцете на главата,гледаше ни и каза " ееех,деца,няма по-тежко нещо от самотата!"..

Нещо подобно съм изпитала и аз,ако се разровиш по на зад в темата ще го видиш
Активен

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: