{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Изневерявали ли сте ?
Да - 32 (40.5%)
Не - 47 (59.5%)
Общ брой гласове: 79

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изневярата - начин на употреба  (Прочетена 46199 пъти)
0 Членове и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #240 -: Декември 17, 2010, 14:06:58 »
Раздели ТемаНагоре

Аз си признах,че не съм чела цялата тема Roll Eyes

Сега обаче излизам,че имам малко работа до Пощата. Wink Cheesy

После пак!  Smiley
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #241 -: Декември 17, 2010, 14:09:02 »
Раздели ТемаНагоре

desitka2008
Аз пък ще ти кажа,че при нас е обратното тоест баба и дядо.Те са ми за пример.Мога да кажа,че те са идеалното семейстово,макар,че те са живеели на друго време и е било коренно различно от сега,но те са заедно от 50години.Септември им правихме златна сватба.Аз от тях съм се учила и винаги съм им се възхищавала.Може би и заради това държа на БРАКА и мразя ИЗНЕВЕРИТЕ.Те са едно сплотено семейство,което винаги си е помагало и разбирало.Така,че хора различни.За теб това,че съм на 20години мисля за приказки и принцове.За мен не е така Wink
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #242 -: Декември 17, 2010, 14:52:01 »
Раздели ТемаНагоре

свекърва ми ми каза веднъж: мъжете искат "курви" в леглото, добри домакини и още по-добри майки на децата си, за да върви семейното съжителство.Така , че не твърдя , че съм монахиня като не изневерявам, ама всичко си има граници.Още повече , че ако ми каже, че съм "курва" няма да се обидя - значи е доволен, а по въпроса с децата и домакинството- всичко е в моите ръце, така че-няма думата , може само да допълни.
А този , който му се хойка и не му стига само"боб" , винаги ще си е такъв-той си е генно модифициран, независимо жена ли е или мъж.
Активен
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #243 -: Декември 17, 2010, 15:29:13 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca, ок. както вече споменах - хората са различни. Винаги има изключения. Мога да дам и личен пример - баба ми и дядо ми са имали 20 год.брак, който в очите на другите е бил ПЕРФЕКТЕН. Истината обаче е друга - дядо ми си е кръшка, а баба ми не е и помисляла,че той е способен на това. В един прекрасен ден дядо ми решава,че баба ми и двете му деца го спират да лети от легло в легло и като гръм от ясно небе иска развод.
Ще се отклоня с интересна случка от Съда :
- имало някакъв момент,когато двамата застават пред Съдия и той ги разпитва за причините за развод,прави се опит да се сдобрят страните и ако не стане,тогава се дава ход на делото..Та:
Съдията : Другарю ..., жена ви добра домакиня ли е?
Дядо : Даа, тя е страхотна домакиня! Направо ненадмината!
Съдията: Хмм, а как е като майка? Грижи ли се за децата?
Дядо: Ооо да! Отлично се грижи и за мен и за децата!
Съдията: амиии..добре де, може би в леглото имате оплаквания?! Не ви ли задоволява?
Дядо: Аааа не! Нямам оплаквания!

Съдията се почесал по главата,погледнал намръщено към дядо ми, хванал някаква дебела книга пред него и я хвърлил по дядо ми " Ами какво искаш още ,бе,сине майчин!!!" и го изгонил.

Въпреки всичко двамата се развеждат. Баба ми получава нервен срив и много тежко изживява раздялата. ДО ДЕН ДНЕШЕН,а това са 40 ГОДИНИ, тя не е била с друг мъж,не е пожелала дори да излезе на театър с друг! А дядо ми гони 90-ака и в момента има нова приятелка. Не се е спрял!Никога не откри химерата,която търси и няма да забравя как на една семейно събиране,той си беше подпрял ръцете на главата,гледаше ни и каза " ееех,деца,няма по-тежко нещо от самотата!"..

мила desitka 2008, точно затова не понасям изневери,и поне до момента не съм разбрала за такава от мъжа си.Против съм широко скроените бракове,мъжа с приятели по биричка за мач,жената с приятелки насам натам,защото когато има такива разбирания,според мен е ясно че се търси разнообразие извън вкъщи,съответно и вниманието на обект от другия пол.Мъжът ми сам си ограничи компаниите и приятелите,предполагам защото му е хубаво вкъщи Roll Eyesзапочна да предпочита домашната атмосфера,пред запушените барове,а и вече с две деца му е мило да си ги види и гушне вечер,не да скитосва някъде!Ходи доста командировки,но бъди сигурна винаги има наблюдение-мой помощник с него!Вярно че човек ако иска да изневери става по всяко време и навсякъде..Преди да се омъжа имах една много дълга връзка- ученическата ми любов,там си позволявахме волности,но разбрах че такива отношения не са подходящи за брак!За 5 години не си позволих да изневеря,въпреки че съм била много млада и валяха предложения,изневерих му един път,накрая на връзката ни и то напук,за да се отърва от тази връзка.И така не че съм затворила мъжо в къщи и не го пускам да излиза без мене,но да дадеш на мъж свобода-той го превръща в свободия!При баба ти и дядо ти доколкото разбирам е имало забежки на дядото,но баба ти си е седяла вкъщи,не е рзбирала дори не е подозирала,ето това я е сразило толкова силно и до сега!Затова трябва да се гледаме не в очите,а в една и съща посока,всеки си има време за себе си, но свободното си време го прекараваме заедно!Аз съм такъв дедектив че веднага бих надушила изневяра,но  мога да се раздреля навреме с човека,с  който не гледаме в една посока,а за самота не може да се говори,душата ми е купонджииска,сама не стоя TongueМоита баба само командваше,а дядо ми цял живот я боготвореше-баба ми казваше-Мъжете са като кучетата,колкото по силно ги биеш толкова повече слушат! А дядо ми казваше на брат ми-За да има мира в семейството,каквото иска жената казваш- да добре мила,пък ти си прави каквото си си наумил! Разни хора разни нрави-просто е късмет да се намерим!
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #244 -: Декември 17, 2010, 15:34:31 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca, ок. както вече споменах - хората са различни. Винаги има изключения. Мога да дам и личен пример - баба ми и дядо ми са имали 20 год.брак, който в очите на другите е бил ПЕРФЕКТЕН. Истината обаче е друга - дядо ми си е кръшка, а баба ми не е и помисляла,че той е способен на това. В един прекрасен ден дядо ми решава,че баба ми и двете му деца го спират да лети от легло в легло и като гръм от ясно небе иска развод.
- имало някакъв момент,когато двамата застават пред Съдия и той ги разпитва за причините за развод,прави се опит да се сдобрят страните и ако не стане,тогава се дава ход на делото..Та:
Съдията: амиии..добре де, може би в леглото имате оплаквания?! Не ви ли задоволява?

Съдията се почесал по главата,погледнал намръщено към дядо ми, хванал някаква дебела книга пред него и я хвърлил по дядо ми " Ами какво искаш още ,бе,сине майчин!!!" и го изгонил.

Въпреки всичко двамата се развеждат. Баба ми получава нервен срив и много тежко изживява раздялата. ДО ДЕН ДНЕШЕН,а това са 40 ГОДИНИ, тя не е била с друг мъж,не е пожелала дори да излезе на театър с друг! А дядо ми гони 90-ака и в момента има нова приятелка. Не се е спрял!Никога не откри химерата,която търси и няма да забравя как на една семейно събиране,той си беше подпрял ръцете на главата,гледаше ни и каза " ееех,деца,няма по-тежко нещо от самотата!"..

мила desitka 2008, точно затова не понасям изневери,и поне до момента не съм разбрала за такава от мъжа си.Против съм широко скроените бракове,мъжа с приятели по биричка за мач,жената с приятелки насам натам,защото когато има такива разбирания,според мен е ясно че се търси разнообразие извън вкъщи,съответно и вниманието на обект от другия пол.Мъжът ми сам си ограничи компаниите и приятелите,предполагам защото му е хубаво вкъщи Roll Eyesзапочна да предпочита домашната атмосфера,пред запушените барове,а и вече с две деца му е мило да си ги види и гушне вечер,не да скитосва някъде!Ходи доста командировки,но бъди сигурна винаги има наблюдение-мой помощник с него!Вярно че човек ако иска да изневери става по всяко време и навсякъде..Преди да се омъжа имах една много дълга връзка- ученическата ми любов,там си позволявахме волности,но разбрах че такива отношения не са подходящи за брак!За 5 години не си позволих да изневеря,въпреки че съм била много млада и валяха предложения,изневерих му един път,накрая на връзката ни и то напук,за да се отърва от тази връзка.И така не че съм затворила мъжо в къщи и не го пускам да излиза без мене,но да дадеш на мъж свобода-той го превръща в свободия!При баба ти и дядо ти доколкото разбирам е имало забежки на дядото,но баба ти си е седяла вкъщи,не е рзбирала дори не е подозирала,ето това я е сразило толкова силно и до сега!Затова трябва да се гледаме не в очите,а в една и съща посока,всеки си има време за себе си, но свободното си време го прекараваме заедно!Аз съм такъв дедектив че веднага бих надушила изневяра,но  мога да се раздреля навреме с човека,с  който не гледаме в една посока,а за самота не може да се говори,душата ми е купонджииска,сама не стоя TongueМоита баба само командваше,а дядо ми цял живот я боготвореше-баба ми казваше-Мъжете са като кучетата,колкото по силно ги биеш толкова повече слушат! А дядо ми казваше на брат ми-За да има мира в семейството,каквото иска жената казваш- да добре мила,пък ти си прави каквото си си наумил! Разни хора разни нрави-просто е късмет да се намерим!

Е това е приказка!!! Браво-абсолютно подкрепям!!
Въпреки ,че в момента да си кажа ме е налегнала една депресия,едно безразличие-едни нерви за щяло и нещяло и имам чувството,че  в момента мъжът ми ако ми изневери няма да ми трепне хич. Толкова ми е никакво такова..................
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #245 -: Декември 17, 2010, 15:37:32 »
Раздели ТемаНагоре

margafraca мила и мойто мъж е така.Много обича да се съберем в къщи на домашно с приятели и т.н.
Ходим по дискотеки заедно един път в месеца и един път той ходи само с мъжката част от компанията ни.Не сме много 3 семейства сме и 2ма,3ма които са ей така.Даже за Нова Година ще сме в нас с приятели,трябва да има малко разнообразие,събота ходим на заведение с приятели  и така Tongue
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #246 -: Декември 17, 2010, 15:39:42 »
Раздели ТемаНагоре

Е това е приказка!!! Браво-абсолютно подкрепям!!
Въпреки ,че в момента да си кажа ме е налегнала една депресия,едно безразличие-едни нерви за щяло и нещяло и имам чувството,че  в момента мъжът ми ако ми изневери няма да ми трепне хич. Толкова ми е никакво такова..................
Всеки ги има тия моменти,при нас беше преди 2 дена.Две седмици не си говорихме и бяхме скарани за глупости,но и това минава,важното е да не се впрягаме толкова за щяло и нещяло.Особенно сега на това безпаричие и трудни дни.И това ще мине Kiss
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #247 -: Декември 17, 2010, 15:51:50 »
Раздели ТемаНагоре

Зори  Smiley,за депресията да ти кажа как се лекувам-взимам голяма част от заплатата- първо на масаж,после на фризор,разходки в мола,задължително някаква дрешка,дали ще я обличам или събличам няма значение важното е да е нова Cheesyи накрая почивка без децата събота и неделя в спа хотел на Велинград Winkпък като издумкам всичко Roll Eyes после цял месец боб ,ама без депресия Cheesy
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #248 -: Декември 17, 2010, 15:53:37 »
Раздели ТемаНагоре

Зори  Smiley,за депресията да ти кажа как се лекувам-взимам голяма част от заплатата- първо на масаж,после на фризор,разходки в мола,задължително някаква дрешка,дали ще я обличам или събличам няма значение важното е да е нова Cheesyи накрая почивка без децата събота и неделя в спа хотел на Велинград Winkпък като издумкам всичко Roll Eyes после цял месец боб ,ама без депресия Cheesy
(laugh5) Е то това е страхотно,ама аз ако го направя,ще ме изгонят от нас.Ужас Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #249 -: Декември 17, 2010, 16:05:57 »
Раздели ТемаНагоре

Ей,хора, аз не ви призовавам да изневерявате,а обяснявам,че може да се случи на всеки и не е абсолютна причина за категорична раздяла.

Ще видите как с годините ви се променя мисленето Wink

Активен
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #250 -: Декември 17, 2010, 16:24:24 »
Раздели ТемаНагоре

(laugh5) Е то това е страхотно,ама аз ако го направя,ще ме изгонят от нас.Ужас Cheesy Cheesy Cheesy

lelee и аз искам (ms.1)така
Активен
ina123
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #251 -: Декември 17, 2010, 16:40:11 »
Раздели ТемаНагоре

За мен изневярата си е изневяра, няма значение пил ли си не си ли пил, глава имаш на раменете...
Слагаш на везните семейството и страстта, която както всички знаем отминава, ако наклони към страстта - ок, няма да го спра, не мога да прося любов.
По този повод има една приказка, незнам може и да е написана по-горе/не можах да изчета всичко, от бързане и аз да пиша Smiley/
Дай да си вярваме, че ако не си вярваме, ще започнем да се подозираме, а ако се подозираме, няма начин да не се хванем.
Активен
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #252 -: Декември 17, 2010, 18:27:45 »
Раздели ТемаНагоре

Даа, на Велинград винаги е хубаво. Аз от там какви спомени имам от времето, когато тепърва откривах, че и на жените им харесва секса...  Cheesy 
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #253 -: Декември 18, 2010, 08:01:09 »
Раздели ТемаНагоре

И АЗ СЕ ВКЛЮЧВАМ-първата година след като се омьжих се появи един смелчага-открито флиртуваше с мен пред мьжО/196-90-грамада Wink/беше ми приятно-пилка на 19,ма па семейна,демек-самостоятелна уж Wink Winkмоя си трая,трая,докато му писна-каза ми-искам развод още утре...трьгнахме кьм сьда,аз подпухнала след кротичко реване цяла нощ...кьде ме заведе-в центьра на града в един лукозен бутик,просто влезе-а аз-като кученце по него.и като на всяка жена-очите ми зашариха и се спряха на нещо ужасно скьпо за времето си/дрешка/той просто извади парите и накара жената да го свали от манекена.излизайки от магазина ме цунка и каз-вземи си поука,дано никога не се повтаря...така и стана-забил ми се е жеста му в сьрцето ми и не флиртувам даже така открито,пьк за изневяра-не сьм и помисляла.приобщил ме е кьм интересите му,намира ми/или той си намира/добре прикрито занимание около мен,или мое около него,и така...мьжа ми най-рядко има функцията на мьж в кьщи Cheesy-в работата ми е колега,по кафетата-приятел,с мои приятелки-като брат,по партита-куче-пазач Cheesyи докат дойде време до спалнята-сме се преситили един от друг...тва милички е за 18 годинки брак-станали сме като ИН и ЯН/аз сьм по-тьмната страна де,няма шанс да поумнея Tongue..егати лекцията ако някой схвана основното кьм темата-пазете си личното пространство,защото иначе и с мьжО бихте изневерили на СЕБЕ си Wink
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #254 -: Декември 18, 2010, 10:11:43 »
Раздели ТемаНагоре

Дааа миличка-чудесно звучи-проблемът при мен е ,че аз нито заплата получавам нито има на кого да оставя дребният дори за половин час.  Embarrassed Huh?
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: