Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #15 -: Декември 16, 2010, 10:24:14 » |
Нагоре
|
При мен излизат по-зелени и по-светло зелено какво значи че на едни си отваряла профила,на други не а с удебелено зелено е за кой си гласувала
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Декември 16, 2010, 10:25:05 » |
Нагоре
|
При мен излизат по-зелени и по-светло зелено какво значи че на едни си отваряла профила,на други не ААААААААААААААААААААААААААААААААААА мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #17 -: Декември 16, 2010, 10:34:07 » |
Нагоре
|
и аз гласувах
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #18 -: Декември 16, 2010, 11:01:09 » |
Нагоре
|
Айде и аз дадох вот
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 16, 2010, 11:03:02 » |
Нагоре
|
А сега като са изтрити предните постове и не мога да видя кой с какъв профил и украса беше. Трябва да ги отварям всичките един по един. Не бе миличка,отиди на конкурс-коледен профил
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #21 -: Декември 16, 2010, 11:12:40 » |
Нагоре
|
А защо не се вижда,кой колко е събрал?Нетрябва ли
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Декември 16, 2010, 11:47:25 » |
Нагоре
|
Аз пък да питам,само по веднъж ли можем да гласуваме?Имам впредвид дали утре може пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #25 -: Декември 16, 2010, 12:36:00 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Декември 16, 2010, 12:42:33 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #27 -: Декември 16, 2010, 12:46:17 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? И аз питах и ми каза,че съм разглеждала профила на някой,а на други не съм и за това,а за другото незнам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Декември 16, 2010, 12:49:35 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? И аз питах и ми каза,че съм разглеждала профила на някой,а на други не съм и за това,а за другото незнам Ами аз не съм гледала на никого профила аз ги помня,тези които са ми харесаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|