Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 16, 2010, 07:53:44 » |
Нагоре
|
В периода на анкетата участниците нямат право да си променят профила.Ако забележите нередности пишете ми. http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=678.0Тук можете да разгледате профилите на участниците или от самото име в анкетата, което води към профила на потребителя. Тук в темата можете да запишете Вашето предложение за ранг на победителя. Приятно гласуване!
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 09:09:24 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #1 -: Декември 16, 2010, 09:02:23 » |
Нагоре
|
За ранг предлагам, който спечели да си го избере сам Упс! Гласовете не могат да се трият, нито да се види за кой колко гласа има
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 09:03:57 от AVANA »
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Декември 16, 2010, 09:04:47 » |
Нагоре
|
За ранг предлагам, който спечели да си го избере сам Упс! Гласовете не могат да се трият, нито да се види за кой колко гласа има на мен ми идват толкова щури идей ,но съм съгласна,а AVANA
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #3 -: Декември 16, 2010, 09:12:48 » |
Нагоре
|
аз гласувах
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #4 -: Декември 16, 2010, 09:57:12 » |
Нагоре
|
И аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Декември 16, 2010, 09:59:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Декември 16, 2010, 10:03:14 » |
Нагоре
|
Айде и аз
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 16, 2010, 10:04:18 » |
Нагоре
|
Айде и аз Еми,винаги те чувствам на една ръка разстояние
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #8 -: Декември 16, 2010, 10:04:56 » |
Нагоре
|
Айде и аз Еми,винаги те чувствам на една ръка разстояние Я направо си кажи, че ти дишам във врата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #9 -: Декември 16, 2010, 10:16:28 » |
Нагоре
|
Ето аватар и за шефа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #10 -: Декември 16, 2010, 10:17:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 16, 2010, 10:18:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #12 -: Декември 16, 2010, 10:20:41 » |
Нагоре
|
За ранг предлагам, който спечели да си го избере сам Упс! Гласовете не могат да се трият, нито да се види за кой колко гласа има Да не може да се види-и аз гласувах
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #13 -: Декември 16, 2010, 10:21:57 » |
Нагоре
|
При мен излизат по-зелени и по-светло зелено какво значи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #14 -: Декември 16, 2010, 10:23:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
|
|