Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #30 -: Декември 16, 2010, 13:11:07 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Декември 16, 2010, 13:14:51 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така това за мен ли се отнасяше "Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад" има леко разминаване в имената
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #33 -: Декември 16, 2010, 13:17:32 » |
Нагоре
|
Ооооох,недей,че през носа ще ти излезе!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #34 -: Декември 16, 2010, 13:31:27 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така това за мен ли се отнасяше "Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад" има леко разминаване в имената Не за мен беше и аз съм Силвена горния пост дето шефа отговори,аз питах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #35 -: Декември 16, 2010, 13:35:46 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така това за мен ли се отнасяше "Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад" има леко разминаване в имената Не за мен беше и аз съм Силвена горния пост дето шефа отговори,аз питах Ти страдаш от раздвоение на личността и объркваш народа Хем Силвена, хем Криси
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Декември 16, 2010, 13:44:42 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така това за мен ли се отнасяше "Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад" има леко разминаване в имената Не за мен беше и аз съм Силвена горния пост дето шефа отговори,аз питах Ти страдаш от раздвоение на личността и объркваш народа Хем Силвена, хем Криси хиххи ами така е
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #38 -: Декември 16, 2010, 17:17:12 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така това за мен ли се отнасяше "Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад" има леко разминаване в имената Не за мен беше и аз съм Силвена горния пост дето шефа отговори,аз питах да де на теб и мен е отговорил прочети пак
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Декември 16, 2010, 17:18:11 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад. Относно резултатите сега ще питам Фло защо я е пуснала така това за мен ли се отнасяше "Силвена за оцветяването е обеснено малко по-назад" има леко разминаване в имената Не за мен беше и аз съм Силвена горния пост дето шефа отговори,аз питах да де на теб и мен е отговорил прочети пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #41 -: Декември 16, 2010, 21:24:44 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? По-светло зелените са тези с които най вероятно си имала вземане-даване. т.е. като си решила че ще купуваш от тях и си им гледала профила, от там оценките. Загледай се че и не само тук, но и в обявите и във форума са ти със по-светло зелено. Шефе, извинявай, че те повтарям, но реших по-подробно да обясня.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #42 -: Декември 16, 2010, 23:19:46 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? По-светло зелените са тези с които най вероятно си имала вземане-даване. т.е. като си решила че ще купуваш от тях и си им гледала профила, от там оценките. Загледай се че и не само тук, но и в обявите и във форума са ти със по-светло зелено. Шефе, извинявай, че те повтарям, но реших по-подробно да обясня. Боже аз не му обърнах внимание на това ,че едни са ми в тъмно едни в светло зелено мале ама какви любопитковци има
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #44 -: Декември 16, 2010, 23:20:58 » |
Нагоре
|
ако иам равни гласове........кво правим Ама добре де,защо излизат едните с по тъмно,другите с по светло зелено Мисля,че трябва да се вижда гласуването......както в другите анкети,защо го направихте така? По-светло зелените са тези с които най вероятно си имала вземане-даване. т.е. като си решила че ще купуваш от тях и си им гледала профила, от там оценките. Загледай се че и не само тук, но и в обявите и във форума са ти със по-светло зелено. Шефе, извинявай, че те повтарям, но реших по-подробно да обясня. Боже аз не му обърнах внимание на това ,че едни са ми в тъмно едни в светло зелено мале ама какви любопитковци има И на мен ми беше много любопитно и се чудех,но зададоха въпроса преди мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|