Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Декември 17, 2010, 06:36:54 » |
Нагоре
|
Здравейте, Днес стартира гласуването за Конкурс за най-красива Коледна украса в сайта BgDomakinq.com. Как става гласуването? Всяка снимка може да бъде оценена по 5 балната точкова система от 1 до 5 (5 - най-висока оценка). Всеки потребител може да гласува само по един път за снимка. Победител е този който е събрал най-добра обща оценка.
Ето и линк към галерията: http://www.bgdomakinq.com/gallery/thumbnails.php?album=1 Желая успех на всички!
С уважение АдминистраторThe_Black_Angel Ето и линк с видео инструкции как да подадете своя глас , тъй като имаше въпроси http://vbox7.com/play:c214f2af
|
|
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 17:03:26 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Декември 17, 2010, 07:02:51 » |
Нагоре
|
ехаааааааааа,Браво на всички....страхотни неща дори и няколко Снежанки видях )) Лично аз се затрудних и все още не съм гласувала.....ще трябва да ги разгледам от ново и да реша п.с мисля че има няколко снимки смъкнати от др сайтове но както и да е приятно гласуване на всички
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #2 -: Декември 17, 2010, 07:20:35 » |
Нагоре
|
ехаааааааааа,Браво на всички....страхотни неща дори и няколко Снежанки видях )) Лично аз се затрудних и все още не съм гласувала.....ще трябва да ги разгледам от ново и да реша п.с мисля че има няколко снимки смъкнати от др сайтове но както и да е приятно гласуване на всички Можете да гласувата за всяка снимка. При съмнения за некоректност моля ми пишете на ЛС!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #4 -: Декември 17, 2010, 08:45:43 » |
Нагоре
|
страхотни са всички,но и аз видях една снимка която е от друг сайт...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Декември 17, 2010, 08:47:46 » |
Нагоре
|
Как така от друг сайт?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #6 -: Декември 17, 2010, 08:50:31 » |
Нагоре
|
А аз видях една украса,която беше показана тук при нас от потребителка си и сега участва с нея.Сега ще се разровя и ще видя дали я има още или е махната.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #8 -: Декември 17, 2010, 08:55:23 » |
Нагоре
|
Ами не изтрити са
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 17, 2010, 08:55:49 » |
Нагоре
|
в Часът на мама е сайта,там участваше тази снимка миналата година
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #10 -: Декември 17, 2010, 08:56:15 » |
Нагоре
|
Как така от друг сайт? За съжаление и аз я видях..Явно някой много отчаяно иска да спечели,но се оказа доста очевидна лъжа. Това е за забавление,бе,мацка (която и да си ти).Толкова ли нямаш самочувствието,че можеш да направиш нещо красиво и без да прибягваш до подобни лъжи...Аз съм сигурна,че можеш! Аз пък я видях в друг чужд сайт,а не в сайта на Часът на мама.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 17, 2010, 08:57:09 » |
Нагоре
|
Ами не изтрити са
да изтрити са и аз до сега търсих там,ами защото са от миналата година...но снимката няма как да забравя,даже мисля,че спечели с нея,само не знам дали собственика я ползва тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #12 -: Декември 17, 2010, 08:59:49 » |
Нагоре
|
Ахааааа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 17, 2010, 09:00:45 » |
Нагоре
|
Как така от друг сайт? За съжаление и аз я видях..Явно някой много отчаяно иска да спечели,но се оказа доста очевидна лъжа. Това е за забавление,бе,мацка (която и да си ти).Толкова ли нямаш самочувствието,че можеш да направиш нещо красиво и без да прибягваш до подобни лъжи...Аз съм сигурна,че можеш! Аз пък я видях в друг чужд сайт,а не в сайта на Часът на мама. ами ползва се тази снимка защото вече съм сигурна,че точно тази снимка спечели миналата Коледа конкурса в Часът на мама,дано поне собственичката на снимката да я ползва и тук,защото хептен става гадно да се ползва чужда снимка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #14 -: Декември 17, 2010, 09:01:53 » |
Нагоре
|
А аз видях една украса,която беше показана тук при нас от потребителка си и сега участва с нея.Сега ще се разровя и ще видя дали я има още или е махната.
Да точно ,така преди дни майката беше показала снимки и сега участва с една от тях.И да също е вярно че има снимка даже мисля не е е една ,която е от сайт. Много се надявах поне тук всичко да е честно ,да се позабавляваме ,ама защо някой си мислят че са много по хитри и умни,айде здравида сте Аз ще си разглеждам снимките ,на майчетата ,които са се постарали със своите дечица да направят за тях най хубавата украса
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
|
|