velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 17, 2010, 09:02:00 » |
Нагоре
|
страхотни са всички,но и аз видях една снимка която е от друг сайт...
Как така от друг сайт? За съжаление и аз я видях..Явно някой много отчаяно иска да спечели,но се оказа доста очевидна лъжа. Това е за забавление,бе,мацка (която и да си ти).Толкова ли нямаш самочувствието,че можеш да направиш нещо красиво и без да прибягваш до подобни лъжи...Аз съм сигурна,че можеш! Аз пък я видях в друг чужд сайт,а не в сайта на Часът на мама. ами ползва се тази снимка защото вече съм сигурна,че точно тази снимка спечели миналата Коледа конкурса в Часът на мама,дано поне собственичката на снимката да я ползва и тук,защото хептен става гадно да се ползва чужда снимка Ами нали знаеш а дано ама на дали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #16 -: Декември 17, 2010, 09:06:19 » |
Нагоре
|
Дано да е истинска. Гласувах за нея, защото наистина ми харесва, но ако не е истинска жалко за потребителката. Някакси не ми се вярва някой да падне толкова ниско
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #17 -: Декември 17, 2010, 09:08:26 » |
Нагоре
|
Не дейте сега да изтипосвате снимки тук за да не стане караницата за нищо,накрая ще се разбере
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #18 -: Декември 17, 2010, 09:09:02 » |
Нагоре
|
аз тъкмо се чудех,къде изчезна изведнъж
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #19 -: Декември 17, 2010, 09:09:34 » |
Нагоре
|
има още снимки,които са свалени от нета...спирам до тук,че ще стане мазало
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #21 -: Декември 17, 2010, 09:11:52 » |
Нагоре
|
не съм запозната със снимки в др. сайтове, но и аз си харесах 2
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #22 -: Декември 17, 2010, 09:25:37 » |
Нагоре
|
Едната намерих от къде е свалена. Нямам думи.Даже и в конкурсите, които са за забавление се намериха хора, които да мамят и лъжат!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #23 -: Декември 17, 2010, 09:25:53 » |
Нагоре
|
еееее момичета радвам се че сме на едно менение всичко казано до тук го знаех но непосмях да го кажа че да не вземете да ме нападнете има и още някой други нещица които съм забелязала...но за тях ще си замълча
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Декември 17, 2010, 09:26:43 » |
Нагоре
|
еееее момичета радвам се че сме на едно менение всичко казано до тук го знаех но непосмях да го кажа че да не вземете да ме нападнете има и още някой други нещица които съм забелязала...но за тях ще си замълча недей да мълчиш мила...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #25 -: Декември 17, 2010, 09:29:23 » |
Нагоре
|
Вие не прочетохте ли поста ми?! Там ясно написах. При съмнения моля ми пишете на ЛС за да взема мерки. Сега развалихте цялата работа. Ама сте ама...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #26 -: Декември 17, 2010, 09:29:53 » |
Нагоре
|
Да ви кажа ли аз гласувах за всички снимки който сметнах,че някоя мама се е потрудила сама за да зарадва семайството си другите просто ги подминах и не бих гласувала за тях.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #28 -: Декември 17, 2010, 09:32:25 » |
Нагоре
|
Хуанито бас хващам че не си и предполагам какви грижи ще си имаш в едно толкова невинно начинание като конкурсите Ами сигурно ама на. Казах им на лични, те изтипосват цялата пумия тук. Вече получих един сигнал и дисквалифицирах една снимка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Декември 17, 2010, 09:35:03 » |
Нагоре
|
Вие не прочетохте ли поста ми?! Там ясно написах. При съмнения моля ми пишете на ЛС за да взема мерки. Сега развалихте цялата работа. Ама сте ама...
Виновна...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|