ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 17, 2010, 22:34:55 » |
Нагоре
|
И аз сьм си харесала две!Успех на участничките!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #46 -: Декември 18, 2010, 11:15:40 » |
Нагоре
|
Ох,и аз си харесах няколко....ама тази която ми най-хареса....ами дано не е свалена и тя отнякъде,че направо ме грабна....иначе всеки се е постарал разбира се-няма да се излагаме ,Я?
|
|
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 15:30:12 от van4e_didi »
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #47 -: Декември 18, 2010, 11:25:41 » |
Нагоре
|
Ох,и аз си харесях няколко....ама тази която ми най-хареса....ами дано не е свалена и тя отнякъде,че направо ме грабна....иначе всеки се е постарал разбира се-няма да се излагаме ,Я? Ами от сега тия ,които водят и за които има съмнения че не са реални украси,да почват да снимат от още няколко ъгала украсата,та като се обяви победителя,да ни докажат,че е тяхна украса и да няма съмнения.Но аз до тогава продължавам да се съмнявам в три от украсите,дано да греша
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #50 -: Декември 18, 2010, 21:14:26 » |
Нагоре
|
Вече са хванати няколко човека които искат да шмекеруват в гласуването по различните конкурси. Снимките им са дисквалифицирани и ще им бъдат наложени вечни забрани за сайта. Това е неуважение към всички нас. Щом със едни снимки се опитват да лъжат какво остава с една сделка. Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #51 -: Декември 18, 2010, 21:25:43 » |
Нагоре
|
Вече са хванати няколко човека които искат да шмекеруват в гласуването по различните конкурси. Снимките им са дисквалифицирани и ще им бъдат наложени вечни забрани за сайта. Това е неуважение към всички нас. Щом със едни снимки се опитват да лъжат какво остава с една сделка. Успех на всички!
А, кога ще се разберат кои са.....
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #52 -: Декември 18, 2010, 21:40:08 » |
Нагоре
|
А, кога ще се разберат кои са..... Повечето са нови потребители регистрирани само за играта. Има вече 3 джуджета които са Дисквалифицирани. С коледната украса също има опити за измама. На 25 ще им съобщя имената.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #53 -: Декември 18, 2010, 22:09:43 » |
Нагоре
|
Видях много красиви домове, с прекрасно обзавеждане, браво! И снежанки, даже и една рижа маца. Гласувах почти за всички с петички, защото всички заслужават заради старанието. Браво, дами! Другата година и аз ще участвам. Обаче искам дамата, чиято елха е в дерската стая е до една розова табуретка, да ми подшушне на лични от къде си е купила метъра за измерване височината на хлапето. Много е готин, а си търся такъв.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #54 -: Декември 18, 2010, 22:20:45 » |
Нагоре
|
А, кога ще се разберат кои са..... Повечето са нови потребители регистрирани само за играта. Има вече 3 джуджета които са Дисквалифицирани. С коледната украса също има опити за измама. На 25 ще им съобщя имената. [/quote Понеже още не съм гласувала за никой, та питам......чак ме хвана яд, че не участвах
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
amazoniq2
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #55 -: Декември 18, 2010, 22:35:12 » |
Нагоре
|
И аз за малко изпуснах срока за участие...можех да пусна някоя друга снимчица Гласувала съм и аз вече,дано снимките са тазгодишни А за гостито и аз съм съгласна....
|
|
|
Активен
|
Не плащам предварително и не отговаряща на описанието стока-ВРЪЩАМ! Игнорирам потребители по собствена преценка а други такива,дали адрес на ЛС,са с предимство пред само "записаните"! Коректна съм и се надявам да комуникирам само с коректни потребители! Поставям оценки,моля сторете го и Вие!
|
|
|
marviki
new user
Неактивен
Публикации: 40
|
|
« Отговор #56 -: Декември 20, 2010, 09:01:41 » |
Нагоре
|
Здравейте!За съжаление правилата на конкурса още в началото бяха едни,а после променени.Може би затова с огромно съжаление не видях нашата коледна украса,която бях поствала и впоследствие снимката беше изтрита.Не,че се надявах да спечеля,но така допринасяме за коледното настроение и вкъщи.За дъщеря ми,която дейно участва в украсяването на елхата,разочарованието от липсата на нашата снимка в галерията, беше голямо.Моля ясно определяйте правилата на конкурсите,за да няма разочаровани.Весели празници на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|