Да, има и други, верно е...Аз утре ще ходя да пускам жалба срещу една такава сладурана.
Ама се чудя дали да пусна тема-предупреждение, при положение, че сделката стана при комшиите ?
Защото вчера я засякох, че продължава да се записва в обяви и като нищо може и тук да се присламчи...??!
Така, остана ми най-после време да го опиша случая, че е един роман...
Ако прецените, го преместете при некоректните, да си имат едно наум хората.
Значи в съседния сайт точно преди промените пускам количка Чиполино за 20 лв - за толкова съм я купувала и аз от една софийска мама, защото е със забележка (описана в обявата, естествено). Записва се една мама в обявата, после разбрах, че маниерът е един и същ - запис, искам да го купя, и оставя моб. телефон - на латиница. Минават няколко дни, нямаше други записали се и аз решавам да и звънна (патка
) - каза ми, че е от Пордим и много я иска количката, да и я пратя с куриер. Аз обяснявам, че количката е тежичка и ще даде още 20 за куриер - ако иска, мога да я пратя по влака за по-евтино. Та след няколко тел. разговора и разкарвания до Центр. гара да питам какви влакове има, изпращам количката. Разбираме се като я вземе, да ми звънне, пращам и с смс данните си за пощ. запис и зачаквам.
Минават 1-2-3 дни пълно затишие, решавам аз да звъня. Никой не ми вдига телефона, пращам смс и получавам отговор - в болница съм и не мога да говоря, не ми звъни. Като изляза след седмица, ще ти пиша. Няма извинявай, няма нищо.
Подразних се, но си викам всичко се случва, и зачаквам. Минава една седмица - ни звук, ни стон. Пак звъня, и отново никой не вдига телефона. Вече бясна, пращам смс, че и давам срок в понеделник да ми прати 26 лв с телеграфен запис, или във вторник съм в полицията да пускам жалба. Пазя бележки, смс, всичко...След малко ми се обажда момичето с такава сърцераздирателна история - още била в болница, не можела да говори, дори сега минавали на визитация лекарите (в събота следобяд
) , казали и, че и тая седмица цялата ще я задържат и т.н. Ама не се притеснявай, ще ти пратя парите, как...Аз и казвам ок, но аз ти я пратих ноември количката, парите ми трябват, Коледа идва и т.н прати някой роднина да ми ги прати. Нямало кой, мъжът и бил в чужбина и тя сам самичка тук и т.н. Пак влизам в положение - разбираме се като излезе, да ми ги прати.
Такаа на др. ден една приятелка, която е наясно със сагата, ми звъни и ми казва - твойта сладурана се е записала в моя обява !
Викам как бе, сигурна ли си - нали е в болница
Праща ми обявата и какво да видя - същата сладурана, същия номер и искам да го купя.
ВЕче бясна, че ме прави на глупачка, и писах смс, че в болницата в Пордим са много напред с материала, щом телефони не разрешават, но интернет имат ?! И и казах, че след тия номера не мисля изобщо да я чакам и има срок до вторник да ми пусне парите. И оттогава като се почна един тормоз, хора, дори не можете да си представите
- звъни ми се денонощно по телефона, блокирах и номера, но започна да звъни от скрит. Пратила ми е над 50 смс сигурно за 1 ден
Всичките едни и същи - ама защо не ми вярваш, тя братовчедка ми влиза от моя профил, и т.н. Казвам ок, ето значи появи се браточедка, тя ще ми пусне парите. Ама тя нямала (а иначе си пазарува от продавалника ? ) , като излезела нашата от болницата, АКО и е преведено майчинството, ще ми се издължи, ако не - януари със сигурност.
КАзах и, че с нея повече приказка нямам и оттук нататък ще се обяснява в полицията. Тормозът с смс-те продължи 2-3 дни, от сутрин рано до полунощ - накрая и пратих един заплашителен
и се спря (засега).
Пари, естествено, също няма.
Никът е
dqwol4eto20 -
http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/user/profile/index.php?id=98790&username=dqvol4eto%2020 . Ама и ник си е избрала.
Изтегли късата пръчка, че точно в обява на приятелка се записа това момиченце, но кой знае къде още се е записала и дали някой няма да направи глупостта (като мен) да и прати нещо на доверие. Имената са
Анита А. Д. от гр. Пордим, Плевенско. Внимавайте !!!