Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« -: Декември 18, 2010, 12:33:39 » |
Нагоре
|
Направо се чудя да се посмея ли...да я завра в на кучето г... ли?... Днес взех отношение за цената на една обява,която току що видях,че вече липсва(точно я търсех,за да копирам тук) Който я е видял знае за какво става въпрос Та продавалката любезно ми пише на лични: Здравейте, Поли, от профила Ви виждам, че живеето в София, но не разбирам къде точно е този магазин Липнени? Аз живей в София и в чужбина, в София жилището на родителите ми, където съм израснала е до Университета и не съм посещавала този магазин и не ми е известен.
Мила,това са магазини с китайска стока от които пазаруват и търговци и препродават по центъра на София,не ме разбирай погрешно,не се заяждам,само съвет Тези магазинчета са за хора със свити доходи,аз влизам в тази категория и за това реагирах така на цената ти,гледах ги същите боти в кв. Слатина,там има такъв магазин,другия за който знам е на Женския пазар Това са верига магазинчета с много евтина стока Много съжалявам, че живеете в такова простолюдие. Мога ли с нещо да помогна? Ако имате нужда от някакви неща, ще се опитам да Ви помогна. Виждам, че сте много напрегната, изнервена и дори агресивна. Това не е добре за Вашето дете, ако имате такова. Направо съм без коментар за съобщението ти,опитваш се да ме обидиш ли?За това ти съобщение може да ти се наложи наказание... Баба ми казваше - който сее ветрове, жъне бури. И аз нямам коментар! ,та чак сега разбрах,че по някакъв начин съм ''искала подаяния''...неуравновесена жена съм с риск за детето си и нужда от помощи Май надделя смеха ми пред това да обърна Фнимание на хора дето не стъпват по земята и българските магазинчета и пазари ги принизяват към простолюдието!Е,аз съм една от тях,купувам китайски евтини стоки и съм с нисък доход,ааа и да не забравя,живея в краен квартал на София,през Университета минават само ВИП
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Декември 18, 2010, 12:40:43 » |
Нагоре
|
Ох-х-х-х-х,пак ли??Имаше една такава,не зная дали още е тук,която само в Кипър дето не беше правена... Ти поне си от простолюдието,а аз бях наречена "циганка,голтачка и беднячка".Тя дори не използва правилното "от простолюдието",а пише "в простолюдието".Е нема такава песен!!! Обявата я видях-30 лв!!!А те са 4 лв,така ли?Че и аз не разбрах ,дали в писането нещо е объркала,или в цената?Сега ми просветна вече! Благодаря на "простолюдието"....И далече от домочадието ,ей,"нервната"..
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Декември 18, 2010, 12:47:29 » |
Нагоре
|
Ох-х-х-х-х,пак ли??Имаше една такава,не зная дали още е тук,която само в Кипър дето не беше правена... Ти поне си от простолюдието,а аз бях наречена "циганка,голтачка и беднячка".Тя дори не използва правилното "от простолюдието",а пише "в простолюдието".Е нема такава песен!!! Обявата я видях-30 лв!!!А те са 4 лв,така ли?Че и аз не разбрах ,дали в писането нещо е объркала,или в цената?Сега ми просветна вече! Благодаря на "простолюдието"....И далече от домочадието ,ей,"нервната".. ох муцкооо,правиш ми смях та се хиля сама
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #3 -: Декември 18, 2010, 12:53:23 » |
Нагоре
|
Дайте ник на лични И аз съм раждана и живея на един хвърлей от Университета. Да не ми е комшийка дамата от висшата класа
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #4 -: Декември 18, 2010, 12:53:57 » |
Нагоре
|
Тя дори не използва правилното "от простолюдието",а пише "в простолюдието".
Това ме кара да се чудя дали не е от онези черните "българи". Като я гледам как пише явно българският не й е силна страна. Горе-долу като онзи "българин", който го даваха в "Господари на ефира" и каза "аз не мога си изхраня петчлено дете". А и сестра ми преди време имаше един случай с черна "българка", която реши да се прави на образована и нарече сестра ми "русофилка такава" с цел да я обиди понеже сестра ми е руса. Не знам дали въпросната дама чете тук, но ако чете трябва да й кажа, че точно от "простолюдийните" евтини магазинчета си купих военни кубинки за 20 лв., които вече 3-та година не са мръднали и не се плашат от студ, сняг, вода и т.н. Така че ако тя пазарува от гъзарските магазини, то очевидно се е минала.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Декември 18, 2010, 12:54:49 » |
Нагоре
|
Тъкмо да се отпуснеш,че си НОГУ "напрегната,нервна и агресивна". Я-я-я-я,кат мама Божка,от "Пълна лудница",я наври на кучето в аспуха...Здраве да е,че прави хората на луди,ама и да преценя от разстояние психическото състояние на някого.Тя е за ясновидка,мацката
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 18, 2010, 12:56:07 » |
Нагоре
|
Тя дори не използва правилното "от простолюдието",а пише "в простолюдието".
Това ме кара да се чудя дали не е от онези черните "българи". Като я гледам как пише явно българският не й е силна страна. Горе-долу като онзи "българин", който го даваха в "Господари на ефира" и каза "аз не мога си изхраня петчлено дете". А и сестра ми преди време имаше един случай с черна "българка", която реши да се прави на образована и нарече сестра ми "русофилка такава" с цел да я обиди понеже сестра ми е руса. Не знам дали въпросната дама чете тук, но ако чете трябва да й кажа, че точно от "простолюдийните" евтини магазинчета си купих военни кубинки за 20 лв., които вече 3-та година не са мръднали и не се плашат от студ, сняг, вода и т.н. Така че ако тя пазарува от гъзарските магазини, то очевидно се е минала. Радо,ако знаеш как търся таквиз буйки за мъжо...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 18, 2010, 12:56:41 » |
Нагоре
|
Ч'еки да поканя дамата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #8 -: Декември 18, 2010, 13:00:31 » |
Нагоре
|
Радо,ако знаеш как търся таквиз буйки за мъжо...
Сега не знам дали ги има още, а и не помня от къде ги купих, но със сигурност НЕ БЕШЕ Липненски. Иначе тук при нас, на "Женския пазар", има магазин за военни дрехи и обувки. Има всичко от кубинки, камуфлажи, оръжия, въдици, бинокли и т.н. Не съм влизал да разглеждам, но явно нямат много клиенти, защото редовно правят разпродажби с минус 50%.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 18, 2010, 13:03:24 » |
Нагоре
|
Аз съм от Бургас и никак не мога да се възползвам. А той,милия,е цял ден в снега и калта...
|
|
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 13:06:26 от taniaisie »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 18, 2010, 13:05:29 » |
Нагоре
|
Сега не знам дали ги има още, а и не помня от къде ги купих, но със сигурност НЕ БЕШЕ Липненски. Иначе тук при нас, на "Женския пазар", има магазин за военни дрехи и обувки. Има всичко от кубинки, камуфлажи, оръжия, въдици, бинокли и т.н. Не съм влизал да разглеждам, но явно нямат много клиенти, защото редовно правят разпродажби с минус 50%. Въх!Радо,и ти ли си от простолюдието?Ееее поне си по централно пък ние дето сме в покрайнините на София... и аз се оглеждам за зимен чепик на мажо,че мръзне завалийката,взел си е проста и бедна жена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 18, 2010, 13:05:49 » |
Нагоре
|
Аз съм от Бургас и никак не мога да се възползвам. А той милия е цял ден в снега и калта... В Бургас мисля съм мяркала подобни магазини. Във всеки оръжеен и риболовен магазин продават и екипировка - обувки, дрехи....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 18, 2010, 13:07:15 » |
Нагоре
|
Аз съм от Бургас и никак не мога да се възползвам. А той милия е цял ден в снега и калта... В Бургас мисля съм мяркала подобни магазини. Във всеки оръжеен и риболовен магазин продават и екипировка - обувки, дрехи.... Цени-и-и-и...свят да ти се завие.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 18, 2010, 13:08:13 » |
Нагоре
|
Сега не знам дали ги има още, а и не помня от къде ги купих, но със сигурност НЕ БЕШЕ Липненски. Иначе тук при нас, на "Женския пазар", има магазин за военни дрехи и обувки. Има всичко от кубинки, камуфлажи, оръжия, въдици, бинокли и т.н. Не съм влизал да разглеждам, но явно нямат много клиенти, защото редовно правят разпродажби с минус 50%. Въх!Радо,и ти ли си от простолюдието?Ееее поне си по централно пък ние дето сме в покрайнините на София... и аз се оглеждам за зимен чепик на мажо,че мръзне завалийката,взел си е проста и бедна жена Не е важно къде си раждан и къде живееш. Важно е какъв човек си Звучи като клише, но е факт. Убедила съм се. Как беше...."Можеш да изкараш човек от селото, но селото от човека -не". Поли как смееш да не ми кажеш, че ще ми се наложи да контактувам с човек от простолюдието. Та това е под моето градско висше ниво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 18, 2010, 13:09:34 » |
Нагоре
|
Дайте ник на лични И аз съм раждана и живея на един хвърлей от Университета. Да не ми е комшийка дамата от висшата класа Еми,поканила съм Випката,ако иска да се покаже тук,нямам претенция към нея и счетох да не и слагам ника тук(да не каже,че и се злослови зад гърба) Ама щом ще сеем посред зима така да бъде
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|