emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 18, 2010, 13:11:55 » |
Нагоре
|
Дайте ник на лични И аз съм раждана и живея на един хвърлей от Университета. Да не ми е комшийка дамата от висшата класа Еми,поканила съм Випката,ако иска да се покаже тук,нямам претенция към нея и счетох да не и слагам ника тук(да не каже,че и се злослови зад гърба) Ама щом ще сеем посред зима така да бъде Май няма да се включи или ако го направи ще ни обясни как ние само се заяждаме с нея, пък тя милата е с най-добри намерения. И как животът в чужбина я е издигнал и бла бла бла. Ми и аз прекарвам по 3-4 месеца в Брюксел - това прави ли ме по-важна и по-умна и по, по, най, дъ бест и т.н.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #16 -: Декември 18, 2010, 13:13:00 » |
Нагоре
|
Радо,ако знаеш как търся таквиз буйки за мъжо...
Сега не знам дали ги има още, а и не помня от къде ги купих, но със сигурност НЕ БЕШЕ Липненски. Иначе тук при нас, на "Женския пазар", има магазин за военни дрехи и обувки. Има всичко от кубинки, камуфлажи, оръжия, въдици, бинокли и т.н. Не съм влизал да разглеждам, но явно нямат много клиенти, защото редовно правят разпродажби с минус 50%. Въх!Радо,и ти ли си от простолюдието?Ееее поне си по централно пък ние дето сме в покрайнините на София... и аз се оглеждам за зимен чепик на мажо,че мръзне завалийката,взел си е проста и бедна жена Не е важно къде си раждан и къде живееш. Важно е какъв човек си Звучи като клише, но е факт. Убедила съм се. Как беше...."Можеш да изкараш човек от селото, но селото от човека -не". Поли как смееш да не ми кажеш, че ще ми се наложи да контактувам с човек от простолюдието. Та това е под моето градско висше ниво Абсолютно сьм сьгласна!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #17 -: Декември 18, 2010, 13:18:49 » |
Нагоре
|
Ама щом ще сеем посред зима така да бъде Тая дума толкова скоро след събуждането ми много ме затрудни. 4 пъти я препрочетох и все й слагах едно "Р" в средата между двете "Е"-та. Докато загрея, че не е такава думата...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #18 -: Декември 18, 2010, 13:19:24 » |
Нагоре
|
Толкова съм горда в характера си,че с извинение слагам мнението и на фара си ,но обичам да пускам малко от висико такива дето им е умряла циганката,ходят в златна тоалетна и пазаруват от Марс шишарки,аз съм си мома софиянка с мъж от село и са ми до болка познати и селския туризъм ,и градската тоалетна от 1 лв.
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Декември 18, 2010, 13:20:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 18, 2010, 13:21:09 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Декември 18, 2010, 13:22:22 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ...... Ми,нали да сме като у градо мъррррр
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #22 -: Декември 18, 2010, 13:23:39 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ...... Ми,нали да сме като у градо мъррррр Ах,Поли,няма друга като теб!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #23 -: Декември 18, 2010, 13:24:12 » |
Нагоре
|
Ш-ш-ш-ш,ЕнтИлЕгенцията...клозетен хумор,а...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #24 -: Декември 18, 2010, 13:24:38 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ...... Со вестнико е неприятно, пък и запушва кенефа. Хартийката мойш я пусниш у кенефа. И понеже сме "в простолюдието" си купуваме 4 ролки хартийка за 85 стотинки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 18, 2010, 13:27:20 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ...... Со вестнико е неприятно, пък и запушва кенефа. Хартийката мойш я пусниш у кенефа. И понеже сме "в простолюдието" си купуваме 4 ролки хартийка за 85 стотинки. Брях модернизация. Тц тц ти да видиш к"во измислил човешкиот акъл Айде сега ми обясни как зе запушва външен кенеф-клекало
|
|
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 13:30:31 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #26 -: Декември 18, 2010, 13:27:46 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ...... Со вестнико е неприятно, пък и запушва кенефа. Хартийката мойш я пусниш у кенефа. И понеже сме "в простолюдието" си купуваме 4 ролки хартийка за 85 стотинки. А-а-а,има и за 69....стотинки,бе,не друго...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Декември 18, 2010, 13:30:50 » |
Нагоре
|
Чи ко туй бря. Ние со вестнико ...... Со вестнико е неприятно, пък и запушва кенефа. Хартийката мойш я пусниш у кенефа. И понеже сме "в простолюдието" си купуваме 4 ролки хартийка за 85 стотинки. А,та да си дойдем на думата(темата) да ви кажа аз каква комшийка имам ,понеже живеем в къщи,всеки петък се изкарват кофите за да ги чистят камионите. Мойта комшийка,за да не си пълни кофата с тоалетната хартия и забележете-ВЕСТНИЦИТЕ ползвани в тоалетната и,но не за четене ,слага всичко в една метална тенекия и преди да дойде камиона,ги пали да изгорят,аромата е прекрасен И най-важното е,че на портата си лъска табелката ''Образцов дом''
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #28 -: Декември 18, 2010, 13:31:50 » |
Нагоре
|
Ми не знам. Ние не сме гъзарчета като въпросната дама и не ходим 100 метра да "сеем" в двора при кравите и свинете.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209