rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 18, 2010, 16:09:39 » |
Нагоре
|
Понеже шефът заключи другата тема, предлагам тук да продължим.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #1 -: Декември 18, 2010, 16:10:45 » |
Нагоре
|
айде Криси ти си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #2 -: Декември 18, 2010, 16:15:08 » |
Нагоре
|
И аз да се наместя,че моите 3 СИЕ-та излязоха да се борят в снега.Тати не устоя на молбите,гроги не гроги... От малка не обичам поли,рокли,токове,токчета,гримове и т.н.Слагам от всичко,но ако се налага...Искам си кецките,кубинките и дънките.Сега племенницата ми дава от нейните поли,рокли,палтенца и токченца,че сме един р-р,но аз ги пускам тук.Поне да вземе някой лев детето.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #3 -: Декември 18, 2010, 16:22:27 » |
Нагоре
|
докато изчета др. тема за прос....то те я закриха.Асега да ви кажа за токчетата, изкуств. опашки и още нещо.Бях ученичка, когато това се случи , та на мода бяха онези опашки за коса.Вървим си с моя прияелка , а пред нас едно жестока маце с опашка до гъза, с високи и тънки токчета с къса пола и ....поледица.Та вървим си ние и я гледаме как в един момент мацето се подхлъзна, чантата и хвръкна на една страна , а перуката (опашка)на друга, краката и се вирнаха нагоре.Ама ние вместо да и помогнем хи хи хи хи , е направо ви казвам , та внимавайте с високите работи!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #4 -: Декември 18, 2010, 16:24:02 » |
Нагоре
|
докато изчета др. тема за прос....то те я закриха.Асега да ви кажа за токчетата, изкуств. опашки и още нещо.Бях ученичка, когато това се случи , та на мода бяха онези опашки за коса.Вървим си с моя прияелка , а пред нас едно жестока маце с опашка до гъза, с високи и тънки токчета с къса пола и ....поледица.Та вървим си ние и я гледаме как в един момент мацето се подхлъзна, чантата и хвръкна на една страна , а перуката (опашка)на друга, краката и се вирнаха нагоре.Ама ние вместо да и помогнем хи хи хи хи , е направо ви казвам , та внимавайте с високите работи! Уби ме!Ама,че гледка...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 18, 2010, 16:26:04 » |
Нагоре
|
докато изчета др. тема за прос....то те я закриха.Асега да ви кажа за токчетата, изкуств. опашки и още нещо.Бях ученичка, когато това се случи , та на мода бяха онези опашки за коса.Вървим си с моя прияелка , а пред нас едно жестока маце с опашка до гъза, с високи и тънки токчета с къса пола и ....поледица.Та вървим си ние и я гледаме как в един момент мацето се подхлъзна, чантата и хвръкна на една страна , а перуката (опашка)на друга, краката и се вирнаха нагоре.Ама ние вместо да и помогнем хи хи хи хи , е направо ви казвам , та внимавайте с високите работи! Уби ме!Ама,че гледка... вярвай ми от тогава са минали доста години и като се сетя -още умирам от смях
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #7 -: Декември 18, 2010, 16:32:52 » |
Нагоре
|
ИХ,И АЗ СЕ БЯХ ЗАСИЛИЛА НАТАМ,ПРИ ПРОСТОЛЮДИЕТО,МА НА НЕМАЛО МЕСТА У ВИП-ЛОЖАТА ТА ТОКЧЕТАТА-КАТ БУТОНКИТЕ В КАЛТА НА ЕДИН МАЧ НА МЬЖО,/СПОРТЕН ЛЕКАР СЬМ/ЕДИН СЕ ТЬРКАЛЯ ИЗ КАЛТА,МА ПО-НА СУХОТО ДЕ,И ВИКА-ЛЕЛЕ ТАА КАК ШЕ Я НАКАРАМ СЯ ДА МЕ ПООПИПА НАСАМ-НАТАМ-ТВА НА ГЛАС-ПАДА,ТЬРКАЛЯ СЕ,СЬДИЯТА МЕ ВИКА,АЗ СЕ НАБИРАМ,А МОЯ ГО РИТА С БУТОНКИТЕ У КАНЧЕТО И МУ ЗЯЕ-ЕЙ,ТВА МОЙТА ЖЕНА БРЕ,СТАЙ ЧЕ ШТИ *М МАМАТА...ТА КОЙ С КВО МОЖЕ ШОУ ДА ПРАВИ,ТО НАЛИ ЗНАЕШ-НИКОГА НЕ Е КЬСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #8 -: Декември 18, 2010, 16:37:45 » |
Нагоре
|
Токчетата не са баш като бутонките в калта, 'щото бутонките все имат няк'ви грайфери и малко от малко все мойш се задържиш на ниво. Докато токчето е едно, в комбинация с равна подметка и да тръгнеш с тях в снега е все едно да тръгнеш по джапанки. Понякога има шанс токчето да се забие в снега и да те задържи, но това се случва рядко и обикновено красотата им излиза през носа на мацките с токчета. Най-забавно е да ги гледаш по "Славейков" и по жълтите павета какви ритуални танци правят докато се опитват да се задържат на нормална надморска височина преди да вирнат краката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 18, 2010, 16:44:58 » |
Нагоре
|
Токчетата не са баш като бутонките в калта, 'щото бутонките все имат няк'ви грайфери и малко от малко все мойш се задържиш на ниво. Докато токчето е едно, в комбинация с равна подметка и да тръгнеш с тях в снега е все едно да тръгнеш по джапанки. Понякога има шанс токчето да се забие в снега и да те задържи, но това се случва рядко и обикновено красотата им излиза през носа на мацките с токчета. Най-забавно е да ги гледаш по "Славейков" и по жълтите павета какви ритуални танци правят докато се опитват да се задържат на нормална надморска височина преди да вирнат краката. е, затова не ги нося, щото ще падне едно фигурно пързаляне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #10 -: Декември 18, 2010, 16:51:25 » |
Нагоре
|
Аз постоянно съм на токчета,сняг,не сняг съм поне на 7-8см.Дори като се замисля нямам равни обувки освен чехличките за плажа и едни маратонки за вкъщи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 18, 2010, 16:58:44 » |
Нагоре
|
Аз постоянно съм на токчета,сняг,не сняг съм поне на 7-8см.Дори като се замисля нямам равни обувки освен чехличките за плажа и едни маратонки за вкъщи еми , който може го може и аз харесвам токчетата, ама особенно в такова време , предпочитам по ниско равнище
|
|
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 17:01:37 от plamcho »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #12 -: Декември 18, 2010, 17:12:32 » |
Нагоре
|
аз токчета съм забравила от 7-8 години,не че не виря бедрата на равна подметка с мойте 100 кила ,ама бързо ставам та да ме видят по-малко хора ,а ми е по-смешно и от околните...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #13 -: Декември 18, 2010, 19:54:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #14 -: Декември 20, 2010, 01:37:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|