mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Октомври 18, 2010, 20:46:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #46 -: Октомври 18, 2010, 21:17:26 » |
Нагоре
|
Ще и пиша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #47 -: Октомври 19, 2010, 05:57:41 » |
Нагоре
|
The_Black_Angel благодаря и аз доста съм и писла обаче резултат няма..... предната седмица около вторник мисля беше ми отговори че до края на седмицата със сигурнос щяла да ми ги прати но уви
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #48 -: Октомври 19, 2010, 06:08:29 » |
Нагоре
|
The_Black_Angel благодаря и аз доста съм и писла обаче резултат няма..... предната седмица около вторник мисля беше ми отговори че до края на седмицата със сигурнос щяла да ми ги прати но уви преди време и аз чаках доста за паричките от нея,с помоща на администратора си получих парите,нека ти дадат мейла и и пиши там,на мен ми беше писала тогава,че имала сесий,но мейла прочете
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Октомври 20, 2010, 11:09:05 » |
Нагоре
|
каза че тая седмица ще ги получа................. аз тая седмица съм я чувала и др път
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #50 -: Октомври 20, 2010, 13:15:10 » |
Нагоре
|
каза че тая седмица ще ги получа................. аз тая седмица съм я чувала и др път Е хайде дано е тази седмица
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #51 -: Октомври 20, 2010, 13:21:50 » |
Нагоре
|
аз също не проверявам някои неща.Пратих дрешки за подаряване и пощенските от 2лв не се знае кога ще сии ги получа...тъжно е,но е факт....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Октомври 20, 2010, 16:34:00 » |
Нагоре
|
аз също не проверявам някои неща.Пратих дрешки за подаряване и пощенските от 2лв не се знае кога ще сии ги получа...тъжно е,но е факт....
Пък и не се знае няма ли да ги засечеш някъде за продажба....За жалост има мнооооого хора, които злоупотребяват с добрината на другите. То народа си го е казал " Направи добро, изяж лай.."
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #53 -: Октомври 20, 2010, 17:44:09 » |
Нагоре
|
само да вметна,че става дума за друг некоректен потребител,който още не се е проявил тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Октомври 20, 2010, 17:53:27 » |
Нагоре
|
само да вметна,че става дума за друг некоректен потребител,който още не се е проявил тук [/quoВъпрос на време е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Октомври 25, 2010, 17:22:46 » |
Нагоре
|
каза че тая седмица ще ги получа................. аз тая седмица съм я чувала и др път Е хайде дано е тази седмица тъжното че тая седмица мина дойде и другата сега започна третата......а ги чакам от преди ........вече неброя .........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
|
|
« Отговор #56 -: Октомври 26, 2010, 09:31:06 » |
Нагоре
|
Вие направо ме отказвате да продавам или купувам.ОТ онзи ден прочитам по някое и друго мнение в темите и....да се смея ли или да плача не знам.Някои от мамите са направили коментарите ,които и аз бих,затова няма да се повтарям,но и аз ще призова да бъдем коректни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #57 -: Октомври 26, 2010, 12:39:40 » |
Нагоре
|
Ти може да си към отказване,но не и тя!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
sunny_777
new user
Неактивен
Публикации: 132
|
|
« Отговор #58 -: Октомври 27, 2010, 14:46:01 » |
Нагоре
|
За съжаление и аз почаках доста (около 2 месеца). Бях и прочела оценките и не и пуснах нещата докато не ми ги плати. Не помня накрая с наложен платеж ли ги взе ( с куриерска служба) или прати запис ама си получих парите. Чесно казано не препоръчвам на никого да контактува с нея. Явно има навик да мотка хората. Милите и дечица какви ли ценности ще получат от такава майка. Аз също бях съпричасна с проблемите и тъй като знам какво е да нямаш и да се чудиш как да си облечеш децата. Ама да моткаш хората които се надяват на тези средства е безочлива наглост
|
|
|
Активен
|
Усмихни се това ще те направи още по щастлив
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Ноември 07, 2010, 16:56:51 » |
Нагоре
|
взех си паричките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|