ROSANA
ROSI
new user
Неактивен
Публикации: 85
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Май 03, 2011, 16:08:46 » |
Нагоре
|
rusamapaumna, моля ви спрете да се дразните с мен аз имам сделки с двете момичета който визираш и единственото което мога да кажа за тях че са МНОГО КОРЕКТНИ КЪМ МЕН ЛИЧНО
РОСАНА,АЗ НЕ СЕ ДРАЗНЯ С ВАС,А ОТ ВАС,НИЩО ЧЕ РЕЧНИКА МИ БИЛ СЕЛСКИ И НЯМАЛО КАКВО БЕШЕ ТАМ ЗА СПАЛНЯТА-НЕ ПОМНЯ ЗАЩОТО ЗА МЕН Е МАЛОВАЖНО!А ТОВА КОЕТО МОГА ДА КАЖА ПЬК АЗ ЗА МЕН,Е ЧЕ МАЦКАТА Е НЕКОРЕКТНА СПРЯМО МЕН/НЕ КОМЕНТИРАМ НЕВИ,ВЬПРЕКИ ПРОЧЕТЕНОТО,А ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО ИМ ПРАВЯТ ЛОША УСЛУГА ЗАЩИТАВАЙКИ ГИ!ДРУГ ПЬТ КАТО СЕ ОПАЛКВАТЕ НА АДМИНИСТРАТОРА ПОМИСЛЕТЕ С КАКВО ЩЕ СЕ ОБОСНОВЕТЕ,СЛЕД КАТО НЕ СЬМ ИЗПОЛЗВАЛА ОБИДНИ ИЛИ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ-А ОПРЕДЕЛЕНО ГО УМЕЯ И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ НО КОЕТО ЗАКЬДЕТО СИ Е!КВАЛИФИКАЦИИ СЕ ПРАВЯТ КОГАТО ИМАШ ИЗОБЩО КАКВО ДА КАЖЕШ ЗА ДАДЕН ЧОВЕК,ОСТАНАЛОТО СА ДРЕБНАВИ СПЛЕТНИ! А АНТИРЕКЛАМАТА КОЯТО ПОЛУЧИХТЕ И ТРИЧКИТЕ ВЕЧЕ Е НАЛИЦЕ-ЩЕ УСЕТИТЕ НА СОБСТВЕН ГРЬБ!НИКОЙ В САЙТА НЯМА ТЬРПИМОСТ КЬМ НЕКОРЕКТНИТЕ И ТОВА Е ОСНОВНОТО КОЕТО НИ ЗАДЬРЖА ТУК-ПАЗИМЕ СЕ ВЗАИМНО,СЬБИРА НИ ОБЩА ИДЕЯ-ДА ПОМОГНЕМ ЕДНА НА ДРУГА,НЕ ДА СЕ КРАДЕМ!! е браво бе сега пaк аз излязох виновна,че и некоректна.......... помолих администратора да говори с вас,понеже аз няколко пъти ви помолих да престанете да се дразните с мен,но вие продължавате не правя услуга на никого, И НЕ ТОЛЕРИРАМ ИЗВЪРШЕНОТО ОТ nevi1110, казах само че аз нямам проблеми с нея-с нито едно плащане а те са много както няколко пъти писах просто изказах мнение по 2 те теми ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ,НО МНОГО ВИ МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ-моляяя
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, моля за коректност и от Ваша страна Тези които са писали първи на лични са с предимство Потребител харесал 2 или повече обяви е с предимство Пощенските са за сметка на копувача, освен ако няма друга оговорка Пиша оценки-пишете и ВИЕ Стоки не отговарящи на описанието връщам На повече от 2 покупки Цената може да се коментира
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #76 -: Май 03, 2011, 16:10:50 » |
Нагоре
|
ХА!!СПИРАМ "ДА СЕ ЗАЯЖДАМ"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #77 -: Май 03, 2011, 16:17:03 » |
Нагоре
|
Как е ника на Невена в Продавалника? Имала съм сделки с нея и тук и там, и всеки път бавеше и лъжеше мнооогоооо. неискам да попадам повече на нея, затова питам как се пише там, че да си я вкарам в черния списък.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
ROSANA
ROSI
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #78 -: Май 03, 2011, 16:20:14 » |
Нагоре
|
Как е ника на Невена в Продавалника? Имала съм сделки с нея и тук и там, и всеки път бавеше и лъжеше мнооогоооо. неискам да попадам повече на нея, затова питам как се пише там, че да си я вкарам в черния списък. аз я знам само като nevi 1110
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, моля за коректност и от Ваша страна Тези които са писали първи на лични са с предимство Потребител харесал 2 или повече обяви е с предимство Пощенските са за сметка на копувача, освен ако няма друга оговорка Пиша оценки-пишете и ВИЕ Стоки не отговарящи на описанието връщам На повече от 2 покупки Цената може да се коментира
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #79 -: Май 03, 2011, 16:29:38 » |
Нагоре
|
http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/user/profile/index.php?id=47189&profile_type=feedback&off=3 Това е профила(незнам дали ще се отвори) същия е никът и.......верно Росана,много сделки с теб(по точно много оценки от теб) та чак ми стана подозрително....... И ние с Русата (или Мишкова например или друга от старите с които се знаем)можем да си разменим по 10 оценки ...ще оферираме неща които ще смъквам ,че не са продаваеми и ето ти набързичка .... Като гледам оценките и в Продавалник:за потник от 4 лв продавачката не и е писала още оценка ...явно я лъже и върти като мен ;за Кецове Конверс-22н за 15 BGN: също само тя е коментирала,без продавачката;за Маратонки ПУМА за 15 BGN: също;за Детска количка Chipolino nola за 65 BGN: също;за Тънко сако Н&М за госпожица за 6 BGN: също.......това какво ти говори ...не ми се мисли,че не е платила на всички тези продавалки .....едва ли всички са ЗАБРАВИЛИ да и пишат оценка!!!!! А пък 2 мами,с които споделих проблема и са УЖ доволни от нея ,са с предварително плащане и предварително изискване да получат първи дрешките от размяната!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #80 -: Май 03, 2011, 16:33:26 » |
Нагоре
|
ЕВААА,МА НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С НЕЯ МОООЛЯ ЧЕ Е ОБИДЧИВА!И Я ИЗКАРВАМЕ ВИНОВНА БЕЗ ВИНА-КВИ СМЕ НИЕ ТУКА БЕ-САМО СА ЗАЯЖДАМЕ С НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛКИ,ВСИЧКИТЕ ОТ ВАРНА ОТ ГАЛАТА МА НАИСТИНА СМЕ МНООООГО ГАДНИ!! ЩОМ МОМИЧЕТО Е КАЗАЛО ЧЕ Е КОРЕКТНА СПРЯМО НЕЯ-ЗНАЧИ Е КОРЕКТНА ДЕ/КЬМ ВСИЧКИ/ ДА НЕ НАМЕСВАМ МОЯТА ТЕМА ОТТАТЬК-ЩО СЬМ ТОЛКОВА ДРЕБНАВА ДА СИ ИСКАМ 1.60 ПОЩЕНСКИ!ВИЖ АЗ КАК СЕ НАУЧИХ КАКВО СЕ ПЛАЩА И КАКВО НЕ!ВАЖНОТО В СЛУЧАЯ Е ЧЕ Е НА СТРАНАТА НА ГРЕШНАТА КАУЗА,НО СЕ ОБИЖДА ЧЕ ТЯ ПРОСТО ИЗКАЗВА МБЕНИЕ,ПЬК НИЕ И НЕЯ НАПАДАМЕ!
|
|
« Последна редакция: Май 03, 2011, 16:37:07 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
ROSANA
ROSI
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #81 -: Май 04, 2011, 06:48:33 » |
Нагоре
|
всички сделки с nevi 1110 са ми продажби,нямам размяна с нея не си разменяме оценки!!! всяко мнение и оценка които съм поставила е имало за какво тя има момченце по малко от моя син и общо взето му изкупува дрешките защото и харесват казах че е коректна към мен лично а не към всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Май 12, 2011, 13:34:58 » |
Нагоре
|
ДА ВИ КАЖА ,че вече месец мина още не съм получила НИЩООООООО!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #83 -: Май 12, 2011, 14:01:04 » |
Нагоре
|
Извинявай че се намесвам ,ама като чета по горе темата ,може да получиш нещо на лято ( кукуво ) . Бъди по настоятелна ,не оставяй нещата така .Неможе една шарлатанка да те лъже и облагодателства от тебе ,мене и др.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #84 -: Май 12, 2011, 14:02:44 » |
Нагоре
|
Извинявай че се намесвам ,ама като чета по горе темата ,може да получиш нещо на лято ( кукуво ) . Бъди по настоятелна ,не оставяй нещата така .Неможе една шарлатанка да те лъже и облагодателства от тебе ,мене и др. И аз и писах, като я уведомих, че нейното бездействие ще доведе до жалба в полицията и пълно съдейтвие от моя страна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Май 12, 2011, 21:11:32 » |
Нагоре
|
Извинявай че се намесвам ,ама като чета по горе темата ,може да получиш нещо на лято ( кукуво ) . Бъди по настоятелна ,не оставяй нещата така .Неможе една шарлатанка да те лъже и облагодателства от тебе ,мене и др. И аз и писах, като я уведомих, че нейното бездействие ще доведе до жалба в полицията и пълно съдейтвие от моя страна. О, много благодаря за намесата Хуан Куеста ....... разбира се че бях и съм доста настоятелна ...почти всеки ден и пишех (във фейса също)....последно каза, че уж утре ми вряща дрешката(то пари че няма да видя ,ами поне дрехата да е в новото състояние ,с етикета(каза че само бил махнат УЖ).....да видим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Май 18, 2011, 11:53:29 » |
Нагоре
|
ЕВРИКА!!!! След 1м.и 1 седмица си получих ОБРАТНО СТОКАТА!!!С махнат етикет(нова беше)По добре от нищо все пак .........за тия години това е най най най некоректната жена, с която съм имала НЕУДОВОЛСТВИЕТО да общувам!!!!Разбира се ,че нямаше и пощенски.......но халал да са и, не съм ги и очаквала(просто така е редно, да ги има)БЛАГОДАРЯ И,че поне ми върна дрешката(сигурно трябва и да я почерпя по тоя повод )С много хора съм общувала,но такова чудо не бях срещала!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #87 -: Май 18, 2011, 13:11:50 » |
Нагоре
|
ЕВРИКА!!!! След 1м.и 1 седмица си получих ОБРАТНО СТОКАТА!!!С махнат етикет(нова беше)По добре от нищо все пак .........за тия години това е най най най некоректната жена, с която съм имала НЕУДОВОЛСТВИЕТО да общувам!!!!Разбира се ,че нямаше и пощенски.......но халал да са и, не съм ги и очаквала(просто така е редно, да ги има)БЛАГОДАРЯ И,че поне ми върна дрешката(сигурно трябва и да я почерпя по тоя повод )С много хора съм общувала,но такова чудо не бях срещала!!!! радвам се,че поне ти върна дрешката
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Май 19, 2011, 11:19:13 » |
Нагоре
|
ЕВРИКА!!!! След 1м.и 1 седмица си получих ОБРАТНО СТОКАТА!!!С махнат етикет(нова беше)По добре от нищо все пак .........за тия години това е най най най некоректната жена, с която съм имала НЕУДОВОЛСТВИЕТО да общувам!!!!Разбира се ,че нямаше и пощенски.......но халал да са и, не съм ги и очаквала(просто така е редно, да ги има)БЛАГОДАРЯ И,че поне ми върна дрешката(сигурно трябва и да я почерпя по тоя повод )С много хора съм общувала,но такова чудо не бях срещала!!!! радвам се,че поне ти върна дрешката Да....и аз !Сложих и една неутрална в другия сайт(мъкар,че си е за отрицателна (но описах случая,пък хората да си преценяват)....Дори с риск да ми пише и тя негативна ....просто нямаше как да си затворя очите ...беше повече от нахална!!!!Първата ми негативна оценка....и първия ми такъв човек!!!!!!Блокирах я отвсякъде ,никога да не я срещам повече!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FursaElena
new user
Неактивен
Публикации: 1