Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 19, 2010, 00:04:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #16 -: Декември 19, 2010, 00:12:37 » |
Нагоре
|
Поли,дъщеря ти е със страхотни очи.Само един човек съм виждала с такива очи Ето ги и моите хубостници На единия не мога да оприлича точно какви са му очите,защото от светлината се менят... [ Аз и таткото сме зеленооки,но родата на таткото масово е синеока или зеленоока. Извинете ме за големите снимки Нов конкурс за мамите с близнаци - " Кой кой е "
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #17 -: Декември 19, 2010, 00:14:45 » |
Нагоре
|
А това съчетание кафяви очи и естествено руса коса е толкова рядко срещано..Много харесвам такива хора Единия ми син се роди с бяло руса коса и сини очи и аз доста си мислех,че няма на кой да прилича такъв,освен ако не е от съседа и е нормално да потъмнее.Е и досега си е все така синеок.Косата леко му потъмня,но все още е руса.А нито аз,нито таткото сме руси.Аз съм естествено черна,а той е кестеняв.Другото ми голямо бебе пък е с кестенява косичка. Еми,ти пък ако не знаеш кой кой е...убивам те По-синеокия (на първия колаж) е Жорето,а другия- Насето.Гледай да ги запомниш докато ми дойдеш на гости,щото ще те изпитвам,да знаеш
|
|
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 00:16:33 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #18 -: Декември 19, 2010, 00:22:02 » |
Нагоре
|
А това съчетание кафяви очи и естествено руса коса е толкова рядко срещано..Много харесвам такива хора Единия ми син се роди с бяло руса коса и сини очи и аз доста си мислех,че няма на кой да прилича такъв,освен ако не е от съседа и е нормално да потъмнее.Е и досега си е все така синеок.Косата леко му потъмня,но все още е руса.А нито аз,нито таткото сме руси.Аз съм естествено черна,а той е кестеняв.Другото ми голямо бебе пък е с кестенява косичка. Еми,ти пък ако не знаеш кой кой е...убивам те По-синеокия (на първия колаж) е Жорето,а другия- Насето.Гледай да ги запомниш докато ми дойдеш на гости,щото ще те изпитвам,да знаеш ( Аз си ги повтарям Ама като ги видя ще ми е по-лесно. Само ще си приказвам Жоре и Насе и те като добри деца ще се обръщат Щото още не им е хрумнало, че могат да правят хората разногледи
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #19 -: Декември 19, 2010, 08:15:05 » |
Нагоре
|
Поли, много хубаво синьо очо има твоята щерка, като от някой роман са. Аааа благодаря,с мерак е правена Двойна мама,да нацелуваш синеочковците ,единя е със злени очи,рядко срещам хора със зелени една песен за зелените очи http://www.vbox7.com/play:f1b6eded
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 19, 2010, 08:17:56 » |
Нагоре
|
Моя племенник!
Роска,на първата снимка направо ще го олигавя
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Декември 19, 2010, 08:19:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #22 -: Декември 19, 2010, 09:42:46 » |
Нагоре
|
ето я моята синеоко-зеленоока хубост
|
|
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 10:00:54 от vanila »
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #23 -: Декември 19, 2010, 10:00:53 » |
Нагоре
|
ние с дъщеря ми сме със синьозелени-море
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #25 -: Декември 19, 2010, 13:44:37 » |
Нагоре
|
Сладурче.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #27 -: Декември 19, 2010, 14:41:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #28 -: Декември 19, 2010, 15:28:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
|
|
|