|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Декември 19, 2010, 12:17:15 » |
Нагоре
|
Аз пък нацъках на почти всики малки принцески .Друг е въпроса коя ми е фаворитка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #3 -: Декември 19, 2010, 13:34:56 » |
Нагоре
|
Прекрасни дечица!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amazoniq2
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #4 -: Декември 19, 2010, 14:53:06 » |
Нагоре
|
Да,и на мен ми беше трудно...всички са такива милички и нежни
|
|
|
Активен
|
Не плащам предварително и не отговаряща на описанието стока-ВРЪЩАМ! Игнорирам потребители по собствена преценка а други такива,дали адрес на ЛС,са с предимство пред само "записаните"! Коректна съм и се надявам да комуникирам само с коректни потребители! Поставям оценки,моля сторете го и Вие!
|
|
|
sima2008s
new user
Неактивен
Публикации: 46
|
|
« Отговор #5 -: Декември 19, 2010, 15:46:21 » |
Нагоре
|
Ауууу, големи са сладкиши И аз май почти на всички нацъках ))))))))))))))))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #6 -: Декември 19, 2010, 15:58:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #7 -: Декември 19, 2010, 18:35:50 » |
Нагоре
|
страхотни снежанки! тук играем с по-висока средна възраст, но това е логично снежанка е по-голяма от джуджетата много се интересувам чие е уникалното сладурче до елхата, дето от него самото са му по-големи рогата и каката като спяща красавица до елхата също е у-ни-кал-на! и още две-три-четири-пет фаворитчета си имам!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
renitas
усмихната и добронамерена
new user
Неактивен
Публикации: 486
мамче на сладка принцеска - ВЕЧЕ ИМАМЕ 16 ЗЪБЧЕТА!
|
|
« Отговор #8 -: Декември 19, 2010, 19:36:33 » |
Нагоре
|
И аз гласувах за почти всики малки принцески! МНОГО КРАСИВИ ДЕЧИЦА - ДА СА НИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ!!! ПРЕКРАСНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
|
|
|
Активен
|
скайп: irina.1977 ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #9 -: Декември 20, 2010, 08:45:01 » |
Нагоре
|
Абсолютно е забранено изпращането на ЛС за участие в гласувания на конкурсите. При получено такова съобщение ми пишете. Изпращачът ще бъде възнаграден с 3 дневен курорт.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #10 -: Декември 20, 2010, 10:20:39 » |
Нагоре
|
страхотни снежанки! тук играем с по-висока средна възраст, но това е логично снежанка е по-голяма от джуджетата много се интересувам чие е уникалното сладурче до елхата, дето от него самото са му по-големи рогата и каката като спяща красавица до елхата също е у-ни-кал-на! и още две-три-четири-пет фаворитчета си имам! Сценката до елхата и с нагризаната ябълка е страхотна. Първите 7 джуджета да заминават да спасяват Снежанка. Остава и принц да й намерим И с голямя мъка прочетох, че са я дисквалифицирали. Жалко, идеята е страхотна.
|
|
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 10:39:30 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
krasin
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #11 -: Декември 20, 2010, 10:38:25 » |
Нагоре
|
Докато се наканя да гласувам, май някой от снимките ги няма.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|