dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 19, 2010, 12:49:56 » |
Нагоре
|
Ами така де, нали се говореше и за категория "На всяка манджа - мерудия" - там щях да съм без конкуренция. Тия сърцераздирателните ще ги пропусна. И аз можех да си опиша драмите, ама все пак идват празници. Няма нужда от сълзи Smiley Аз пък да си призная на някой бая поплаках.Стана ми много кофти.Когато чета такива неща ми се иска да имам вълшебна пръчка и да мога да реша проблемите на всички. п.п.Някой може и да ми се смеят ,ама аз съм си такава ревла понякога
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #16 -: Декември 19, 2010, 13:29:10 » |
Нагоре
|
Доце, не се притеснявай..и аз си поплаках доста.. Силно се надявам да се сбъднат всички написани и ненаписани мечти!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #17 -: Декември 19, 2010, 14:31:13 » |
Нагоре
|
Някой писма са наистина натъжаващи , на фона на тях моите проблеми са жалки, аз за новата година само си пожелавам да ми се махне това напрежение от главата , да спрем да се джафкаме с половинката , и като вляза на 3-ти в болница , да не ме утрепат с някоя страшна диагноза! На едно писмо се разплаках , не знам защо , може би разбрах , че употребяваме лошо с половинката това че сме всеки ден заедно , докато има хора които бленуват да гушнат половинките си , а аз тъпата п**ка само се джанкам с него , сега докато пиша това , той спи , и дори само при идеята , само да си помисля за това как по една или друга причина го губя , ми се размазва екрана , колко сме глупави хората , и защо ли не можем постоянно да усещаме колко сме ценни един за друг , с половинката сме скарани от два дни , но веднага щом стане , ще се пробвам да се примирим , дано не ме отблъсне , не искам дните ни да минават в мълчание
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #18 -: Декември 19, 2010, 14:40:44 » |
Нагоре
|
Ами така де, нали се говореше и за категория "На всяка манджа - мерудия" - там щях да съм без конкуренция. Тия сърцераздирателните ще ги пропусна. И аз можех да си опиша драмите, ама все пак идват празници. Няма нужда от сълзи Smiley Аз пък да си призная на някой бая поплаках.Стана ми много кофти.Когато чета такива неща ми се иска да имам вълшебна пръчка и да мога да реша проблемите на всички. п.п.Някой може и да ми се смеят ,ама аз съм си такава ревла понякога и аз така.няма как да пропуснеш човешките драми,въпреки че всеки от нас си има някаква такава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #19 -: Декември 19, 2010, 15:24:52 » |
Нагоре
|
Доце, не се притеснявай..и аз си поплаках доста.. Силно се надявам да се сбъднат всички написани и ненаписани мечти! brawo на вас с доцето, всеки си има мечта, така ,че каквокато е сърцераздират..., нека се сбъднат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #20 -: Декември 19, 2010, 15:27:42 » |
Нагоре
|
Някой писма са наистина натъжаващи , на фона на тях моите проблеми са жалки, аз за новата година само си пожелавам да ми се махне това напрежение от главата , да спрем да се джафкаме с половинката , и като вляза на 3-ти в болница , да не ме утрепат с някоя страшна диагноза! На едно писмо се разплаках , не знам защо , може би разбрах , че употребяваме лошо с половинката това че сме всеки ден заедно , докато има хора които бленуват да гушнат половинките си , а аз тъпата п**ка само се джанкам с него , сега докато пиша това , той спи , и дори само при идеята , само да си помисля за това как по една или друга причина го губя , ми се размазва екрана , колко сме глупави хората , и защо ли не можем постоянно да усещаме колко сме ценни един за друг , с половинката сме скарани от два дни , но веднага щом стане , ще се пробвам да се примирим , дано не ме отблъсне , не искам дните ни да минават в мълчание мила, отиди и се гушни при него, няма нужда от думи, хайде отивай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amazoniq2
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #21 -: Декември 19, 2010, 16:08:29 » |
Нагоре
|
Ами така де, нали се говореше и за категория "На всяка манджа - мерудия" - там щях да съм без конкуренция. Тия сърцераздирателните ще ги пропусна. И аз можех да си опиша драмите, ама все пак идват празници. Няма нужда от сълзи Smiley Аз пък да си призная на някой бая поплаках.Стана ми много кофти.Когато чета такива неща ми се иска да имам вълшебна пръчка и да мога да реша проблемите на всички. п.п.Някой може и да ми се смеят ,ама аз съм си такава ревла понякога И аз съм така и за това си пожелавам да се бъднат всички желания на всички хора и мнооооого ама мноооого здраве за всички
|
|
|
Активен
|
Не плащам предварително и не отговаряща на описанието стока-ВРЪЩАМ! Игнорирам потребители по собствена преценка а други такива,дали адрес на ЛС,са с предимство пред само "записаните"! Коректна съм и се надявам да комуникирам само с коректни потребители! Поставям оценки,моля сторете го и Вие!
|
|
|
cherry_flavour
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #22 -: Декември 19, 2010, 17:59:25 » |
Нагоре
|
За да можете да четете добре дългите писма, щракнете със скрола на мишката върху тях и те ще се заредят в нов прозорец Друг вариант - цъквате на писмото и задържате без да пускате, като влачите един вид изображението към линк-лентата на браузъра и щом стигнете до нея - пускате и писмото се зарежда четливо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #24 -: Декември 20, 2010, 08:46:24 » |
Нагоре
|
Абсолютно е забранено изпращането на ЛС за участие в гласувания на конкурсите. При получено такова съобщение ми пишете. Изпращачът ще бъде възнаграден с 3 дневен курорт.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #25 -: Декември 20, 2010, 22:10:25 » |