kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 19, 2010, 11:01:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
|
kokonata
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Декември 19, 2010, 11:20:40 » |
Нагоре
|
Мила,много здраве и щастие!А това ти е подаръкът от мен Ох,мила!!!Благодаря ти от сърце!!!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #4 -: Декември 19, 2010, 15:30:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #5 -: Декември 19, 2010, 15:32:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #6 -: Декември 19, 2010, 15:36:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #7 -: Декември 19, 2010, 15:39:34 » |
Нагоре
|
Лелеее, каква трапеза, тук бих могла да изкарам цяла седмица! Много здраве и щастие и още много свещички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #9 -: Декември 19, 2010, 15:58:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #10 -: Декември 19, 2010, 16:00:08 » |
Нагоре
|
ми,таковото,то прозореца отворен
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #11 -: Декември 19, 2010, 19:48:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
kokonata
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 19, 2010, 19:53:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #13 -: Декември 19, 2010, 20:04:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
|