Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 19, 2010, 18:44:50 » |
Нагоре
|
Имам предложение към Администраторите на сайта. Нека въведат ново правило при публикуването на обяви. Нека цените на ЛОТОВЕТЕ да са обявени като обща цена. А не да ми пускат обяви с подвеждащи цени. Например лот от две блузи, обявена цена - 10лв. Да обаче в описанието на обявата става ясно че всяка струва 10лв. Защо тогава се пускат като лот? Мисля, че е редно когато пускаш десет неща и искаш за всяко от тях по 1.50лв (примерно) да обявиш цена от 15лв.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #1 -: Декември 19, 2010, 18:50:23 » |
Нагоре
|
Ами да! То си е така - ЛОТ означава нещата от обявата да са с обща цена На заглавната страница като видиш трябва да е цената на всички Друг е въпроса, че в обявата може да си напишат, че ако някой иска по отделно нещата подлежат на разделяне или нещо от сорта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #2 -: Декември 19, 2010, 18:55:57 » |
Нагоре
|
Ами да! То си е така - ЛОТ означава нещата от обявата да са с обща цена На заглавната страница като видиш трябва да е цената на всички Друг е въпроса, че в обявата може да си напишат, че ако някой иска по отделно нещата подлежат на разделяне или нещо от сорта
Именно! Щом е лот, значи всичко върви заедно и би следвало да е обявена общата цена. А ако решат да делят, тогава да делят 10 на две или на колкото там трябва...
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #3 -: Декември 19, 2010, 19:44:44 » |
Нагоре
|
Така е. Нали това е идеята на лота - няколко неща, които се продават заедно и с обща цена. Ако се продават и поотделно, тогава всяко нещо с отделната си цена.
|
|
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #4 -: Декември 19, 2010, 20:57:05 » |
Нагоре
|
Ееее, лот-мот, ама като имаш ограничение за брой обяви, ето ти врътката.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #5 -: Декември 19, 2010, 20:59:44 » |
Нагоре
|
Ееее, лот-мот, ама като имаш ограничение за брой обяви, ето ти врътката. Те не бяха ли 100? К'во ме напра'ихте бе?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #6 -: Декември 19, 2010, 21:03:23 » |
Нагоре
|
Ееее, лот-мот, ама като имаш ограничение за брой обяви, ето ти врътката. Божеее , никога нямаше да ми дойде на акъла за тази врътка Ама аз с моите тийсетина мижави обявки....
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #7 -: Декември 19, 2010, 21:07:06 » |
Нагоре
|
Не са 100,повече са май.И според мен не е за врътката,а по-скоро да привлечеш погледа.Е-е-е,че как-2 нови блузки за 10 лв.Пък тя едната била 10 лв.Или 5 блузки,цена 3 лв.И най-отдолу на обявата-"цената е за брой".Много е тъпо,защото в крайна сметка,ще дойде реч и за цената.И се почва едно усукване... Абсолютно сте прави,че щом е лот,цената е за лот.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #8 -: Декември 19, 2010, 22:12:52 » |
Нагоре
|
Струва ми се ,че се прилагат търговски трикове Ама това си е- личи си кой го прави за търговия. И аз съм за общата цена
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #9 -: Декември 19, 2010, 22:19:26 » |
Нагоре
|
Напълно подкрепям.Аз даже и в "Много ме дразни..." го бях писала това за лотовете.Ето днес гледах една обява "Лот сребърни пръстени(на снимката 5 бр)-20 лв" отдолу камара записани,понеже не дочели,че единият е 20,другият е 28 .....и таката 5 -те ставаха около 100лв.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #10 -: Декември 20, 2010, 07:35:39 » |
Нагоре
|
Редно е щом е лот да има обща цена. Вече които желае да си обявява в самата обява, че може и по отделно. Броя на обявите е 200.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #11 -: Декември 21, 2010, 15:05:12 » |
Нагоре
|
Редно е щом е лот да има обща цена. Вече които желае да си обявява в самата обява, че може и по отделно. Броя на обявите е 200. леле,щом е двеста,значи пускам 199 дреху плюс МЬЖО,и той вехт вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #12 -: Декември 21, 2010, 15:12:54 » |
Нагоре
|
Редно е щом е лот да има обща цена. Вече които желае да си обявява в самата обява, че може и по отделно. Броя на обявите е 200. леле,щом е двеста,значи пускам 199 дреху плюс МЬЖО,и той вехт вече пускай пускай
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #13 -: Декември 21, 2010, 16:13:13 » |
Нагоре
|
Редно е щом е лот да има обща цена. Вече които желае да си обявява в самата обява, че може и по отделно. Броя на обявите е 200. леле,щом е двеста,значи пускам 199 дреху плюс МЬЖО,и той вехт вече пускай пускай МИ КАТ МИ СЕ ВРЕ ВСЕ ИЗ ГАРДЕРОБЬТ...ШИ ТРЯА ГО ОТУЧВАМ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|